Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Avon plaukų kaukė su kiaušiniais ir mielėmis
user posted image
Gan nebloga pasirodė - plaukai pamaitinti, mažiau pučiasi, manau visai kada kartosiu smile.gif
Ir loccitano mėginukas kūnui - toks tikrai stebuklingas pasirodė bigsmile.gif bigsmile.gif Lengvai susigėrė į odą, skaniai kvepia, oda padrėkinta wub.gif wub.gif
user posted image

foto skolintos
Atsakyti
o'right purple rose shampoo atsiliepimai geri: gan skalsiai naudojos (o ir kiekis nemažas), nedaug jo reikia, gerai putoja, gerai išplaudavo man ir aliejines kaukes, plaukai švelnūs, žvilgantys ir tikrai neišsausėję. Tiesa, po jo naudodavau kondicionierių ar kaukę, kartais veldavosi plaukai, bet manau, ne šampūno kaltė čia buvo g.gif
user posted image
Papildyta:
la source body wash gautas dovanų, dušo želei didelių reikalavimų neturiu, patiko, nesausino odos, o ir kvapas nostalgiškas buvo, priminė paauglystėje naudtus kvepalus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 03 gruodžio 2013 - 11:14
Purškiama kaukė plaukams, kurios nereikia nuplauti. Pradžioje nesužavėjo, bet greičiausiai dėl to, kad dar naudodavau ir nuskalaujamą plaukų balzamą ar kaukę. Naudojant vien ant šampūnu ištrinktų plaukų labai patiko ax.gif Užteko drėkinimo, mano linkę veltis plaukai tikrai buvo kur kas lengviau iššukuojami, nesuriebindavo jų. Kartotinas pirkinys 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Rexona Women Deo Roll-on aloe vera labai patiko kvapas, bet apsauga minimali jo, ką jau bekalbėti apie 48 h g.gif Vietoj jo kitoks Rexona
user posted image
Atsakyti
Metu lauk "Oriflame" nagų laką. Nežinau kokia spalva, nes į kitą buteliuką persypyliau, bet atrodo maždaug taip:
user posted image
nepatinka man ši spalva, bet gaila buvo išmest, tai sunaudojau. Dar šiek tiek likę, ko gero dar vienam lakavimui užtektų, bet jau nesikankinsiu. smile.gif
Atsakyti
KN lūpų balzamas "Roželė", nepatiko, nekartosiu, jokio stipresnio efekto lūpoms nepajutau.
user posted image
Ir turėjau mėginuką Biotherm kūno sviesto, gan neblogas pasirodė, visai pabandyčiau kada pilną pakuotę bigsmile.gif
va toks
Atsakyti
Neutrogena Healthy skin nigh cream. Patiko, gal kada kartosiu.
Atsakyti
user posted image
labai patiko 4u.gif kartojamas ateiti, nes noriu pasibaigti sandeliuka 4u.gif
Atsakyti
user posted image

visai nieko, tik šiuo metu reikia labiau maitinančio balzamo, vasarą, manau, kartosiu

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselepagegiai: 05 gruodžio 2013 - 15:51
Acorelle priemone nuo plauku iaugimo - labai spirituota priemone, pagriauzia po depiliacijos, bet kojos labai svelnios, nes mano pagrindine problema buvo berimai, tai isuo atveju tikrai padejo, bet jau tas griauzimas biggrin.gif
user posted image

Noreva kremas nuo pirmuju rauksliu. Patiko,akiu nedirgino, o del rauksliu tai kai ju nera dar,tai nors sazine rami 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 12 05, 17:34)
Acorelle priemone nuo plauku iaugimo - labai spirituota priemone, pagriauzia po depiliacijos, bet kojos labai svelnios, nes mano pagrindine problema buvo berimai, tai isuo atveju tikrai padejo, bet jau tas griauzimas  biggrin.gif

Nuo bėrimo padeda, o nuo pačio įaugimo? Kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 12 05, 17:39)
Nuo bėrimo padeda, o nuo pačio įaugimo? Kokia kaina?  smile.gif

Pas mane iauginejo tik vienoj vietoj plaukeliai, tai praejo,
nezinau sutapimas ar ne, bet ant blauzdos buvo isryskeje kapiliarai, tai dabar jie zymai maziau matomi, o nieko daugiau kunui nenaudojau biggrin.gif
Atsakyti