Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Lapkricio men subaigtukai:

dvi nair depil kremo tubeles, 2 nair vasko juosteliu pakeliai

batiste xxl volume sausas sampunas, patinka, i jo vieta toks pat
user posted image

user posted image taip pat labai patinka, i jo vieta toks pat

user posted image gaila, kad baigesi, butinai kartosiu wub.gif

essence stay with me lipgloss, nepamenu pavadinimo, pirmas is kaires, kaip uz tokia kaina tai labai geras, kartociau
user posted image

aubrey organics dezoderantas,is naturaliu kolkas pats megstamiausias, i jo vieta toks pat.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 30 lapkričio 2013 - 11:36
user posted image
"Cover Girl Lash Blast Volume" blakstienų tušas.
Nelabai suprantu dėl ko taip išgirtas. Paprastas tušas ir tiek.Nors į galą jau man pradėjo jis patikt. Galbūt bus kartojamas ateityje.
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2013 11 30, 11:34)
batiste xxl volume sausas sampunas,  patinka, i jo vieta toks pat

taip pat labai patinka, i jo vieta toks pat

aubrey organics dezoderantas,is naturaliu kolkas pats megstamiausias, i jo vieta toks pat.

Kuo patinka sausas šampūnas? Vis pastebiu, kad daug kas SM jį perka... Gal galit palyginti su kitais?

Skalavimo skystis nėra labai aštrus? Gal galite su Listerinu palyginti?

Dezodorantas su kvapu ar be? Visą dieną apsaugo?

4u.gif
Atsakyti
RainyDay, kur perkate Nair depiliacines priemones?
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimu apie Uoga Uoga kaukę Mėlynių šventė thumbup.gif Patiko, kad trumpas galiojimas - skatino nepamiršti ir užsitepti, sutepiau per nepilnas dvi savaites, užteko berods penkiems kartams. Dar patiko, kad ji vėsi iš šaldytuvo būdavo, tai taip maloniai gaivininanti būdavo, po jos veidukas švelnus ir matinis tapdavo, toks švaros jausmas bigsmile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2013 11 30, 00:37)

Nieko gero sis ranku kremas- per mazai drekina oda, nuo vaiko uzpakaliuko prausimo rankos labai issauseja, ieskosiu kazko labiau drekinancio oda

Turiu tą pačią problemą, tai apsistačius rankų kremais paskutiniu metu visuose kambariuose po kelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 11 30, 18:28)
RainyDay, kur perkate Nair depiliacines priemones?

as perku parduotuveje 'poundland' anglijoje blush2.gif po viena svara kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2013 11 30, 13:36)
Kuo patinka sausas šampūnas? Vis pastebiu, kad daug kas SM jį perka... Gal galit palyginti su kitais?

Skalavimo skystis nėra labai aštrus? Gal galite su Listerinu palyginti?

Dezodorantas su kvapu ar be? Visą dieną apsaugo?

4u.gif

as nesu bandzius kito gamintojo sauso sampuno, tai negaleciau palyginti, sis xxl, patinka, kad labiausiai pakelia nuo saknu, plaukai graziau atrodo, naudoju as ji tarp plovimu su nemegstamu sampunu, nuo kurio tik issiplovus plaukai sukrite doh.gif o antra diena kai supurskiu tai jau zymiai geriau buna blush2.gif, siaip man jis primena plauku laka siek tiek tas jausmas uzpurskus ax.gif( kiti batiste sausi sampunai taip nesijaucia)

skalavimo skystis astrus, dazniausiai skiedziu, primena listerina astrumu, pliusas tas, kad vis 'naturalesnis' nei listerinas

turi svelnu kvapa, bet nemoku apibudint, man jisai malonus, del apsaugos, siaip nepaskyciau kad jis tobulas, kartais paveda, bet nenaturalus seniau mane dazniau pavesdavo plius tepdavo pazastis baltai doh.gif
Atsakyti
Kartotas ir vel bus kartojamas, nes geresnio neradau, nebemoku as dazytis su tais klasikiniais sepeteliais (dabar turiu lancome). Man blakstienom ilgio ir riestumo nereikia, tai nezinau, kaip siais klausimais tarnauja, bet del ryskumo ur nesulipinimo nuostabus, be to didesnis kiekos jo nei paprastai tusu buna ir neisdziuna, esu rami, kad sunaudosiu visa
user posted image
Atsakyti
Man irgi sausas Batiste sampunas tikras issigelbejimas,nes plaukus plaudavu kas diena, kol susinervinus isbandziau sausaji - papurskus nugesina visus riebaliukus, saknunebalina, nes skaiciau kad kitos mergaite tuo nepatenkintos. kitos sako,kad jauciasi nesvarios, naudodamos sausa sampuna o ne istikro issiplovusios galva.

subaigiau Joico smoot cure leave in treatment
user posted image
nieko panasaus nedare, lipino ir apsunkino plaukus, siurkstino juos.
Milk_Shake no frizz glistening milk
user posted image
Nera net ka lyginti su Joico leave in priemone, bet visdar esu paieskose.
Plaukai mano pasisiause ir banguoti kai patys isdziusta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emidora: 02 gruodžio 2013 - 12:07
user posted image
Intensyviai drėkinantis kremas normaliai ir mišriai odai

Labai patiko giliai drekinanatis, kartotinas kada nors, nes bandysiu pereiti ant naturalios kosmetikos.

user posted image
Gaivinanti paakių kaukė

Neutrali.
Atsakyti
Janina ultrawhite balinanti dantu pasta - balinau dantis juostelemis ir sia pasta naudojau baltumui palaikyti.Savo darba atliko gerai,bet man buvo per astri,grauzdavo liezuvi doh.gif Kadangi megstu svelnesnes pastas, sitos daugiau nepirksiu.
user posted image

Inika mineraline pudra - labai patiko,gerai maskavo,naturaliai atrode,suteikdavo veidui gaivumo. Is pradziu isgasdino blizguciai indelyje,bet ant veido ju nesimate,nebent pries saule. Minusas,kad baigesi gana greitai,nors naudojau ne kasdien.Man ji pasirode panasi i Bare Minerals original,kuri irgi patiko,kada nors grysiu prie jos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Rituals Infinity rankų losjonas. Skaniai, natūraliai kvepėjo, greitai susigerdavo, palikdavo lyg tai plėvelę ant rankų, bet neerzinančią ir nelipnią, jausdavaus lyg tikrai apsaugotomis rankomis būčiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti