Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Lavera 'apple milk' sampunas - toks eilinis.... ax.gif Isvis Lavera mango sampunas mane apzavejo, o kiti bandyti (migdolu, rugiageliu ir obuoliu) nepatiko. Dabar apelsinu pradariau - ziuresiu kaip sis.
user posted image
Atsakyti
user posted image

Maybelline Super Stay 24h maskuoklis
Nelabai patiko, maskavimas gal ir geras būtų, bet labai išryškina paakių raukšleles ir į jas subėga. Daugiau nepirkčiau. Pakeistas Clinique maskuokliu.
Atsakyti
Aquaria thermal Toks akių makiažo nuėmėjas - labai patiko, paprastą tušą valė gerai, akių negraužė, riebalo nepalikdavo, prie progos kartočiau.. rolleyes.gif
Atsakyti
TBS persikinis kūno sviestas
user posted image
Atsakyti
user posted image
Elizabeth Arden .Green tea Eua parfumee
sakyciau kartojamas, patiko labai vasarai.. lengvas, gaivus..

user posted image
Essence piestukas, akims, juodas. mazai naudotas, bet pragulejes pora metu.
Atsakyti
Margarita sampunas su kiausiniu lecitinu. Veliau bus kartojamas nes nenusileido brangioms mano priemonems smile.gif plaukai purus, nesiveldavo thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 29 lapkričio 2013 - 13:27
user posted image
Labai patiko: nestiprus malonus kvapas, gerai drekina, riebus, bet gerai susigeria, kaip uz tokia kaina tai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Na nejokis ne stebuklas ax.gif Bishke gal net dziovino pati plauka, alia kad jau moketi litai-sunaudojau, bet nekartociau schmoll.gif
Atsakyti
Lapkričio pabaigtuvės bigsmile.gif

Šis mėnesis buvo skirtas apsivalymui. Netikslingai. Sunaudojau arba atsisveikinau su produktais, kurie sunkiai pasidavė. Ne dėl to, kad visi nepatiko. Tiesiog kartais būna tokių, kurie nesinaudoja arba naudojasi vėžlio greitumu.

Priemonės veidui:

user posted image

Medetkų aliejus
. Dar keli lašai yra, bet baigėsi galiojimas. Tai vienintelis aliejus, kurį galiu naudoti veidui. Nekemša. Labai lengvas. Buvo laikas, kai po jo pudrą tepdavau. Kažkodėl nustojau naudoti, bet turbūt ateis laikas ir vėl jis atsidurs lentynoje.

CU muilas veidui.
Veido oda, nusiprausus su juo, net girgžda nuo švaros jausmo. Visai nieko toks. Gavau dovanų, tai net nežinau į kurią pusę reikėtų eiti jo ieškoti. Kita vertus, pasaulis pilnas neišbandytų veido prausiklių, o muilas nėra pati patogiausia forma tam reikalui.

Ricinų aliejus.
Buvo naudojamas blakstienoms. Veiksminga priemonė, bet reikia griežtos disciplinos. Šiuo metu nuotaika tam netinkama biggrin.gif

REN veido kaukė. Atvirai. Šį kaukė viena geriausių. Tiesiog matosi rezultatas. Veido oda tokia švelni tampa. Jokių stebuklų, tiesiog matomas rezultatas, ko man baisiai trūko iš 95 proc. kitų naudotų kaukių.


Priemonės kūnui:


user posted image

Acure kūno losjonas.
Toks daug žadantis, kai tepi, bet rezultatas eilinis. Tiesiog kūno losjonas. Kvapas neblogas. Toks netradicinis citrusas.

Live clean plaukų kaukė su argano aliejumi.
Patiko. Plaukai blizgėjo. Kirpėja sakė, kad ištraukia plaukų spalva ji. Tai kol kas laikausi. Naudosiu, kai ateis spalvos nesaugojimo laikas.

Herbal clear dezodorantas.
Naudojosi amžinybę. Kvapas stiprus. Visą vasarą saugojo nuo nervų biggrin.gif Labai užskaitau, nors kvapas nėra pats smagiausias, bet geriau toks, negu tas kitoks.

Organic therapy kūno losjonas.
Lengvas ir tekstūra, ir kvapu. Visai nieko, kai nereikia ypatingos losjono galios.

Planet SPA prausiklis kūnui. Nesąmonių nesąmonė. Turėtų būti kažkas, kas valo, bet realiai tik užteršia visą dušo kabina. Ir dar kvapas toks fuij, jau geriau purvu smirdėtu, nei pigiu muilu. Kaip ir matosi, išnaudoti viso nepavyko. Baigėsi kantrybė.

Bobutės šampūnas. Gaila, bet netiko. Plaukai, kaip šiaudai ir dar sausino plauką. Gerai, kad yra MB, kuriam tinka visi šampūnai wub.gif

Madre Labs plaukų purškiklis. Kvepia skaniai, bet sausina plauką. Nelabai suprantu, kam jis skirtas.


Deko. Taip taip, net trys tušai bigsmile.gif :

user posted image

Tarte tušas. Geras, bet greit tampa nebegeras. Nors nekreipiu didelio dėmesio į pakuotes, bet ši sulaukė komentarų net iš tų, kuriems visai neįdomu. Tokia slidi riba tarp grožio ir baisybės biggrin.gif

Eveline tušas. Geras. Tankina, ilgina ir džiugina. Šiek tiek byra, bet galima susitaikyti.

PF tušas. Sunku man su juo dažytis. Plastikiniai šerėliai trumpi. Jei kokiais šešėliais dažydavausi, tai būdavo didelis pavojus susigadinti viską, nes norėdama pašukuoti blakstienas, vis atsitrenkdavau į vokus. Byrėdavo ir tepdavo. Tad tikimybė tapti panda yra.

Uma pieštukas akims. Čia tas, kur galima prabudinti akis biggrin.gif Neblogas, bet jau seniai nenaudoju. Net nežinau kodėl. O kai sugalvojau, kad visai noriu panaudoti, pasidarė baisu, kad turiu jį amžinybę.

Gražaus savaitgalio 4u.gif



Atsakyti
Embryolisse Lait-Creme Concentre 75ml - n kartu pirktas ir vel uzsakytas. Tiesiog puikus veido kremas: isigeria gerai, drekina puikiai, oda jauciasi puikiai.
user posted image

Embryolisse Lotion Micellaire, 125 ml - mano megstamiausias miceliarinis vandeniukas, bet brangesnis nei Bioderma, tikriausiai bus kartojamas.
user posted image

Caudalie Divine Oil meginukas - nezinau, kvapas nuostabiai malonus, bet nei ant veido nei ant plauku man jis nepatiko. Labai saunus siaip kunui ar masazui. Labai taupiai naudojosi.
user posted image

Dr Hauschka Normalising Day Oil - pagaliau subaigtas ant koju... nezinau, tiesiog nepatinka mano odai aliejai, vis isberia.
user posted image

Guerlain Parure de Lumiere kremine pudra meginukas - labai nebloga, sakyciau ypac tiktu sausesnei, vyresnei odai, nes labai gerai drekina. Man gal siek tiek pernelyg tirsta ir maitinanti, o ir kvapas man jos stiprokas. Bet tikrai verta demesio, pakolkas man mano bourjois healthy mix serum labiau tinka.


Phyto Phytolisse perfect smoothing shampoo, 50ml meginukas - labai patiko, plaukai lygus, svelnus, o svarbiausia nesiriebaluoja greitai, kaip dazniausiai buna su sampunais, kurie zada tiesius plaukus... Manau, kad pirksiu ir didele pakuote.
user posted image



Atsakyti
100% Pure 'taupe' spalvos antakiu zele - labai patiko, uzteko metams, todel vel kartojama 4u.gif
user posted image

QUOTE(smaggiuke @ 2013 11 29, 19:04)
Lapkričio pabaigtuvės  bigsmile.gif


Labai faini tavo postai thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Uzbaigiau sia duso zele. Visai patiko- kremine tokia, nesausina odos, neikrus kvapas. Bet labiau patiko su sokoladu
Papildyta:
user posted image

Nieko gero sis ranku kremas- per mazai drekina oda, nuo vaiko uzpakaliuko prausimo rankos labai issauseja, ieskosiu kazko labiau drekinancio oda
Atsakyti