Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(She_Wolf @ 2014 03 17, 13:34)

O super thumbup.gif sunaudojus Olay ir Garnier pienelius, reikės įsigyti šį bigsmile.gif
Atsakyti
Avon kūno šveitiklis
user posted image
toks pošvelnis, bet neblogas pasirodė, nors žinoma, su rituals, TBS ir panašiais nesilygina ax.gif
Ir Avon alijošiaus ir ramunėlių plaukų balzamas, įspūdį neblogą paliko, visai kada pakartočiau
user posted image
Atsakyti
Sensai Volumizing šampūnas - labai norėtųsi rasti kažkokį stebuklingą šampūną, kuris suteiktų daug apimties plaukams, bet deja smile.gif O šiaip šampūnas tikrai patiko, juo išplauti plaukai žvilga, šilkiniai, slidūs.

L'oreal Fibralogy šampūnas - eilinis, nesužavėjo, kad norėtųsi dar kartą pirkti, sausino plaukus, reikėjo labai daug kondicionieriaus, kitaip vos iššukuodavau

Bioderma Sensibio micelinis vanduo - labai patiko, jokių minusų, puikiai ir greitai nuvalo makiažą, nedirgina odos, akių.

MaxFactor Excess Volume tušas - pirmiausia nelabai patogus naudoti, nes trumpi šepetėliai. Naudojau dažniausiai tik Step1 dalį, nes su Step2, kuris yra lakas, darantis blakstienas ryškias ir žvilgančias, vakarais vos atgramdydavau tušą nuo blakstienų doh.gif

user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Keletą tūbelių L'oreal Soft Peel šveitiklio galvos odai, skirtmo nepajutau ar naudota, ar ne, gal tik šampūno mažiau po to reikia, o šiaip naudos jokios - nebepirksiu...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 03 18, 01:00)
Keletą tūbelių L'oreal Soft Peel šveitiklio galvos odai, skirtmo nepajutau ar naudota, ar ne, gal tik šampūno mažiau po to reikia, o šiaip naudos jokios - nebepirksiu...

Gal galite pasakyti kur pirkote? Aciu.
Atsakyti
Mūsų mieste yra mažytė tokia privati plaukam, nagam, ragam parduotuvė, ten dažnai ir nemažai visokių akcijų būna, tai kažkaip susigundžiau išbandyt... Bet manau turėtų būti tose vietose, kur prekiauja platesniu asortimentu Loreal profesionaliom priemonėm - kirpyklos, specializuotos parduotuvės... 4u.gif
Atsakyti
the body shop cranberry joy body butter šiaip patinka man TBS kūno sviestukai, kad riebūs yra, gerai drėkina, kaikurie skaniai kvepia biggrin.gif Šio kvapas nelabai patiko, kažkoks sintetinis schmoll.gif Labiausiai patiko migdolinis, moringų ir alyvuogių bigsmile.gif Dar spintelėje stovi avietinis ax.gif
user posted image
Atsakyti
L'Occitane šlamučių prausimosi putos,
labai švelnus produktas, švariai plovė, žiemą buvo pats tas. Bet iš esmės L'Occitano produktai veido man kažkaip įspūdžio nepalieka ax.gif
user posted image
Atsakyti
Douglas Velvety body lotion
Patiko, smagiai tepasi ant kūno, gerai drėkina, nepalieka riebalo. Kartotinas.
user posted image

Eveline push up kremas krutinei
Nzn, nelabai jis man, nesubaigiau.
user posted image

Loreal sublime body exfotonic
Labai patiko, kartosiu.
user posted image
Atsakyti
Rituals duso putos smile.gif
Lb fainos bet kolkas nekartotinos, atsibodo biggrin.gif
Atsakyti
Loreal prausiklis, nelabai man jis patiko, lyg ir nuprausia gerai, bet lyg ir nelabai kazkaip g.gif Man nepatiko kvapas, pati nepirkau, kazkada radau AdoreBox dezuteje, tai sunaudojau, bet nereguliariai tad dabar džiaugiuosi pabaigus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Dove visible effects kūno drėkiklis. Labai lengva juo išsitept, toks silikoninis slydimo jausmas, susigeria greitai. Drėkinimas vidutinis.
user posted image
Atsakyti