Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Weleda 'almond' veido kremas - paprastas, bet man patinka, tai kartoju nebe pirmakart. 4u.gif
user posted image

Evian purskiamas vandenukas (50ml) - patogi maza pakuote kelinoese, nors dazniau naudojau namuose. Tik kad keistai baigiasi - kliuksi dar ir atrodo nemazai like, bet nebeissipurskia...
user posted image

Shea Yeleen kuno sviesto ir balzamo miniukai - patiko ir kvapas malonus thumbup.gif
user posted image

2 Sierra Bees lupu balzamai - viena sunaudojau, kitas kisenej budamas prasisuku ir aptirpo ax.gif Nera ispudingi, bet kaip uz aciu, tai geri.
user posted image
Atsakyti
Lumene vaškas antakiams:
user posted image
Išmečiau likutį, esu jo 3 pakuotes iš eilės sunaudojus, bet prisitaikiau minkštą pieštuką, kuris man kažkiek ir pafiksuoja antakius, tad jis liko be darbo ax.gif
Atsakyti
The body shop lupu balzamas.
Sakyciau vidutinis, yra geresniu. Is karto pasitepus, lyg ir riebokas (mano lupos labai sausos, megstu ypac riebius), bet po kurio laiko lupos padziudavo ar nusivalgydavo jis, tad juo teptis reikejo dazniau. Bet jei juo riebiau - dazniau pasitepdavau, tai kartais ir susigumuliuodavo kazkiek ant lupu. Siek tiek specifinis kvapas. Metu ji dar nepasibaigus galutinai, nes suluzo, suku, suku, bet neissisuka. unsure.gif Man - nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 19 kovo 2014 - 21:09
Avon Moroccan Argan aliejukas - sunku vertinti tokias priemones, nes mano plaukai normalūs, ypatingos priežiūros nereikalauja, aliejukus ir serumus naudoju tik patiems galiukams, jei plaukus pasausina nelabai tinkamas šampūnas.
MaxFactor Excess Intensity pieštukas - jokių minusų smile.gif- stipriai pigmentuotas, spalva ryški, lengva nubrėžti liniją, išlieka visą dieną.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Dove dušo želė su sviestmedžiu ir vanile
user posted image
patiko, tokia žieminė ir kvapu, ir poveikiu. švelni, gerai nuprausia, bet nesausina.
Loreal sublime bronze palaipsniui suteikiantis įdegį
user posted image
drėkina gerai, gan stiprus kvapas, bet ne savaiminio. Naudojau kas antrą dieną, tai visiškai jokio įdegio nesuteikė, kitą kartą pirkčiau skirtą tamsiai odai. Suėjo kaip drėkinantis kremas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo She_Wolf: 20 kovo 2014 - 08:44
Vakar pagaliau sutepiau Žiedės veido kremą jaunatviškai probleminei odai doh.gif Nesusipratimas visiškas man jis, labai riebus nesusigeria, oda blizga nuo jo ir dar spuogelių atsirado panaudojus. Sutepiau ant kaklo r krūtinės odos biggrin.gif Pati nepirkau aš jo, dovanų gavau blush2.gif
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
naktinis maitinamasis kremas sausai jautriai odai
user posted image
nežinau ar patiko?.. biggrin.gif šiaip nieko ir blogo nepastebėjau, drėkinimo užteko, konsistencija patiko, blogumų jokių nedarė, gal kiek ir maitino šaltuoju metų laiku tik nepatiko, kad likdavo blizgus veidas, bet miegančios naktį nelabai kas mato mane laugh.gif
šio pačio kremo greitu laiku nekartosiu, yra kitų kremukų Baikal kuriuos noriu išbandyti, o vietoj jo nakčiai naudosiu Baikal drėkinantį serumą, šitą tai myliu wub.gif
Atsakyti
gal kuri bandėt tokį šampūną? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Uoga uoga Jungle elixir aliejinė kaukė, iš esmės labai patiko, plaukai nesivelia, švelnūs wub.gif
user posted image
Atsakyti
Avene Extremely gentle cleanser

user posted image

Visai geras, gerai valo, nesausina, negraužia, kartotinas produktas
Atsakyti
riebiai, mišriai odai
user posted image
gal visai ir smagus kremukas dienai, nepatiko tik kvapas - labai cheminis/vaistinis, drėkinimo visai pakako, nieko blogo nedarė
Atsakyti
Margarita sampunas su lecitinu ir kiausiniu baltymais
Siaip geras jis man, kartojamas laikas nuo laiko smile.gif
Atsakyti