Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image
"Oriflame Lady Vintage" EDT 30ml.
Atsakyti
TBS Vitamin C microdermabrasion veido šveitiklis
user posted image
Patiko. Toks jausmas lyg su soda praustum veidą, jokiu šiurkščių dalelių nėra. Kvapas kaip vitamino C. Gal šiek tiek pritrūko švaros jausmo, bet jį užtepus truputį grauždavo veidą. ax.gif
Atsakyti
Dantų želė su alavijais man asmeniškai ji nelabai patinka dėl savo skonio, balinamo efekto irgi nepastebėjau nors sunaudota ne viena jau, pati nepirkčiau, nes už tokią kainą tikrai yra geresnių pastų, bet vis reguliariai gaunu dovanų, tai sunaudojam biggrin.gif
user posted image
BaByliss Pro Sun of California Wonder Gel Savaiminio įdegio kremas visai neblogas, padengia gražia spalva, tolygiai ir greitai, netepa rūbų, tik aš neturiu kantrybės tepliotis doh.gif
user posted image
Atsakyti
Hollywood Perl weiss dantų pasta. Nusipirko vyras, o sunaudojau aš. Jam per stipri. Aš tai to stiprumo nejutau. Normaliai, tik man trūko švaros jausmo po jos. Aš nekartosiu, vyras tuo labiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Rasa prausiklis
user posted image
Priekaištų neturiu, bet nebuvo ir kažko ypatingo biggrin.gif Nors su juo prausiasi smagiau nei su Vichy smile.gif Bet manau nekartosiu, prausiklis man didelės įtakos neturi, tad bandysiu kažką kitą.

Paco Rabanne Black xs kvepalai
user posted image
Aš iš tų kurioms išsirinkti kvepalus yra misija neįmanoma, nei vieni nepatinka, kiti žmonės irgi neskaniai kvepia schmoll.gif biggrin.gif O jei išsirenku tai galiausiai parduodu/atiduodu, nes nebepatinka. Šie buvo išimtis, sunaudojau iki paskutinio lašo, nėra kažkokie VAU, bet neerzino, tad pliusas jiems, manau prie progos kartosiu smile.gif

Mades Signature Body Scrub
user posted image
Jei kūrėjai tai vadina šveitikliu, tai jie nematę kas yra tikras šveitiklis unsure.gif Net nežinau kaip pakomentuoti - eilinė tirštos konsistencijos skaniai kvepianti dušo želė. ax.gif tirš

Beauty Formulas Cleansing Nose Pore Stripes
user posted image
Internete pilna nuotraukų kaip jas nulupus nuo nosies juostelė visa juoda nuo inkštirų, na nežinau kokio "purvinumo" nosis turi būti, kad toks efektas... Arba aš naudoti nemoku, nes man tai jokio poveikio.

Nivea Sun Touch
user posted image
Išmečiau, nes stovėjo nenaudojamas. Man tepdavosi ruožais, bet čia gali būti mano kaltė, nes aš nesu ypatingai kruopšti tokiuose dalykuose biggrin.gif Tik va kvapas. Kvapas bent jau man tai nekoks, o baisiausia, kad kitą dieną palindus po dušu, odai sušlapus, jis vėl atsiranda blink.gif Nekartosiu smile.gif

Nuotraukos skolintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 16 gruodžio 2013 - 12:55
Kvapų namų Levandų (laukinių) hidrolatas
user posted image
Tiko/Patiko, tik kvapas labai erzino, tai į jo vietą pabandymui papirkau KN beržų pumpurų hidrolatą ax.gif
Atsakyti
John Masters 'zinc & sage' sampunas-kondicionierius viename - ai, normalus, bet man JMO plauku priemones nepatinka isvis (isskyrus detanglerius). Tai ir si pagrinde vyras naudojo, as tik i pabaiga pradejau kai plaunu galva 2 kartus sampuna dedama, tai pirma si, o paksui jau kita koki patinkanti.
user posted image

Adama 'vanilla coconut' sampuno ir kondicionieriaus miniukai - siaip normalus, nei suzavejo, nei kazka blogo galiu pasakyt, bet... konsistencija laabai tirsta, o pakuote kieta, tai turejau praskiest vandeniu, kad normaliai eitu iskrapstyt.
user posted image
Atsakyti
Metamas lauk:
Mano plaukai po jo naudojimo būdami riebaluoti, susiploję ir atrodydavo siaubingai nešvarūs doh.gif
user posted image
Metamas lauk:
Nusipirkau per klaidą,nes maniau, kad čia duškė, bet čia toks losjonas, kurio paskirtis vietoj kremo, tik jį reikia nuplauti. Žodžiu,man nepatiko, nedrėkino, erzinantis kvapas likdavo ant odos, fe fe fe..
user posted image

Subaigtas jau n-tasis, niekuo neįpatingas, lyg ir apsaugo nuo karčio, lyg ir patiesina, tik erzina, kad reikia rankas teptis, tad manau, kitą kartą pirksiu purškiamą.
user posted image

Pabaigiau mažiuką buteliuką ir jau turiu naują didelį butelį. Visai neblogas, patinka, kad nepalieka labai ryškios baltos spalvos ant plaukų.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 16 gruodžio 2013 - 22:48
uogauoga Mojito iš ryto. labai patiko, ypač vasarą, nes lengvai susigėre, gerai drėkino, kvapas wub.gif kartosiu vasarą, nes daba rnorisi maitinimo odai.
user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
user posted image
"Laurence Dumont" depiliacinės veido juostelės.
Tai pirmas mano toks produktas, ankščiau tiesiog pincetu išpešiodavau plaukelius virš lūpos, bet pabandžius tokias juosteles prie pinceto grįžti tikrai nenoriu. Nors visų plaukelių neišraudavo, sakyčiau ~70% išraudavo, vistiek dar reikėdavo su pincetu šiek tiek pereiti, bet šiaip patiko. Labai patogu, greita. Šie nebus kartojami, bet tikrai pirksiu kažkokias depiliacines veido juosteles.
Atsakyti
buvo kažkada n-kartų naudojamas, po kokių 3m pertraukos vėl nusipirkau (gerokai pigesnis nei anksčiau būdavo mastau.gif ) vis tik renkuosi alia natūrALESNIUS produktus tam reikalui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2013 12 17, 12:30)
uogauoga Mojito iš ryto. labai patiko, ypač vasarą, nes lengvai susigėre, gerai drėkino, kvapas  wub.gif kartosiu vasarą, nes daba rnorisi maitinimo odai.

esu sita bandzius, man visiskai nesusigere, bandziau tiesiog ant rankos, o ranku oda daznai pasausejus pas mane buna. paliko kazkoki nemalonu riebala ir tiek.

P.S. nekelkite tokiu dideliu foto, nes istampo visa puslapi, jau ne pirma karta pastebejau,kad jus dideles foto dedat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 18 gruodžio 2013 - 00:01