Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 12 18, 02:00)
esu sita bandzius, man visiskai nesusigere, bandziau tiesiog ant rankos, o ranku oda daznai pasausejus pas mane buna. paliko kazkoki nemalonu riebala ir tiek.

P.S. nekelkite tokiu dideliu foto, nes istampo visa puslapi, jau ne pirma karta pastebejau,kad jus dideles foto dedat 4u.gif

nu kiekvienam skirtingai, man patiko, mano oda nesausėjanti, normali, tai gal dėlto ir tiko. pasistengsiu kelti mažesnes foto, ačiū už pastebėjimą blush2.gif
Atsakyti
L'Occitane Mom & Baby Water nauddojau makiažui valyti, labai gerai valė tiek pudrą, tiek tušą, labai malonus kvapas ir labai ilgam užteko. Vaikučiui neradau kam panaudoti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Pai lotus & orange blossom' tonikas - patiko, bet... Zodziu, turejau jo megineli ir taip patiko, kad pirkau pilna buteliuka. Turbut pirmas tonikas, kuriuo ne su vatyte veida valau, o apipurskiu ir palieku - man tokiu keliu apipurskimu uztekdavo ir net kremo nereikedvo vakarais (mano oda sausa).Bet koki penktadali isnaudojus pradejo purkstukas nebeveikt - spaudi spaudi, o ten geriausiu atveju tik prabega ir per buteliuka nubega tonikas doh.gif Na is tikro pursktukas nuo pradziu kiek sunkiau veike, o tik gauto toniko kamstelis neuzsifiksuodavo, tai buvo iskart ismestas. Subaigiau su vatyte valydama veiduka. Daugiau kazkaip ir nebesinori pirkt - cia jis (50ml) kainuoja $55, siunciausi is UK su nuolaida uz $35, bet net uz tiek man atrodo labai brangu kaip tonikui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 20, 07:03)
Pai lotus & orange blossom' tonikas

tikrai,kad brangus. man jau ir suki purskiamas tonikas buvo brangus . tiesa, ar sio tavo toniko purkstukas neatsisuke? nes jei atsisuka, tada galima persipilti i kita buteliuka su purkstuku. o jei neatsisuka , tai nesamone tuomet biggrin.gif na , bet zodziu siaip ar taip subaigtas .
Atsakyti
QUOTE(censoriuoslady @ 2013 12 20, 12:49)
tikrai,kad brangus. man jau ir suki purskiamas tonikas buvo brangus . tiesa, ar sio tavo toniko  purkstukas neatsisuke? nes jei atsisuka, tada galima persipilti i kita buteliuka su purkstuku. o jei neatsisuka , tai nesamone tuomet biggrin.gif na , bet zodziu siaip ar taip subaigtas .

Atsisuka ir galvojau persipilt, bet neturi namuose purskiamo buteliuko kito, pirkt patingejau, tai samoningai su tuo vatuku baigiau ji. ax.gif Gal tik man toks brokuotas papuole, bet vistiek numuse nora kartot. Nors kitu Pai priemoniu papirkau isbandymui.
Atsakyti
EKS SPA EKSPERIENCE ELASTICITY plaukų kaukė: labai patiko, ji skirta garbanotiems plaukams, bet ir mano tiesiems tiko (garbanei draugei irgi labai patiko), užtenka labai trumpai palaikyti, neapsunkina plaukų, jie tampa lyg šilkiniai, labai purūs ir lengvai šukuojami (maniškiai tragiškai velūs). Kartotina 4u.gif Šioks toks minusas, kad ir dušas ją nuskalavus būna labai slidus, kartą vos sprando nenusisukau griūdama biggrin.gif
user posted image
Šampūnai: kartojami, nusibodę, bet kol idealiai tinka mano ir MB galvos odoms bei yra draugiški piniginei, tol neieškau pamainos ax.gif Iš šitų labiau patiko pirmasis
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Serumas, kartotinas, stebuklu nedaro, bet kremo veikima tikrai suaktyvino, lengvai susigeria 4u.gif
user posted image

Serumas nuo rauksliu, pas mane dar tik pirmosios gal pora ju ir nera kazkokios labai gilios, taciau jokio efekto nemaciau, tad apie rimtesni veikima (kam jis ir skirtas) manau galvoti neverta. Nekartotinas

user posted image
Atsakyti
Avene extremely gentle veido valiklis. Gerai nuvalo makiažą, nereik nuplaut, nekemša porų, lengva konsistencija, nedirgina odos, neparfumuotas. 6tas vienetas smile.gif
user posted image
foto
Atsakyti
Acure Organics argano aliejus - jau kazkelintas buteliukas sios firmos argano. Nedaug bandzius, bet sis pats paciausias man. Tepu veido oda vakarais, tai man tikrai skirtumas pasimato nuo argano ir nuo nerolio eliksyro is Kvapu Namu, o visi kiti aliejai is esmes didesnio skirtumo nesudaro.
user posted image

100% Pure losjono megineliai - kazkada ismete gera akcija, kad labai daug megineliu dave uz labai maza suma, tai susigundziau. Jau buvau bandzius sios firmos produktus, bet pagalvojau, kad tame dideliame kiekyje bus ivairus kvapai, tai visu ir isbandysiu. Deja, buvo tik 2 kvapu ir abu tokie sunkesni, saltesniam orui tinkami labau doh.gif Tai naudojau kelionese arba saltuoju metu, nes kai silta, tai tie kvapai man per saldus, per ikyrus. Siaip 100% Pure losjonai patinka man netgi labai ir tikrai pirksiu pilna pakuote, bet kvapa tai tikrai ne viena is siu rinksiuosiu biggrin.gif
user posted image

Trader Joe's makiazo valymo serveteles - kartojau ir vel kartojamos bus, man labai labai jos thumbup.gif
user posted image

Weleda kuno sveitiklis - nu jau laaabai kudas kaip sveitiklis ax.gif Sunaudojau beprotiskai greitai, nes po gera sauja pilant to sveitimo nesijaute... Grudeliai pavieniai, labai svelnus, tai grynai kaip kuno prausiklis ir tiek (is esmes jo konsistencija kaip Weleda kuno prausikliu, tik kad keli grudeliai imesti). Pati nepirkciau ir nekartociau.
user posted image

Yes To Carrots ranku kremas - skalsus, didele pakuote, tai atsibodo naudot. Normalus toks, bet nera super.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 12 21, 18:46)

Šampūnai: kartojami, nusibodę, bet kol idealiai tinka mano ir MB galvos odoms bei yra draugiški piniginei, tol neieškau pamainos ax.gif Iš šitų labiau patiko pirmasis
user posted imageuser posted image

o kur pirkote pirmaji sampuna? cia tik pakuote skiriasi nuo iprastiniu? niekur nemaciau bigsmile.gif
Atsakyti
J.Frieda Volume šampūnas, perku ne pirmą kartą, patinka, nes švariai išplauna, papurina plaukus

user posted image
Atsakyti
Buk nagų lako valiklis
user posted image
Kaip ir visi. ax.gif
Queen Helene mint julep veido kaukė
user posted image
Patiko. Molinė, kvapas kaip wrigleys spearmint gumos biggrin.gif Tikrai pravalo veidą, po jos toks švarus švarus būna. Atsikeliu su tokiu skaistesniu, šviežesniu veidu didis.gif
Atsakyti