Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Inga, kada pirksi ANN taylor?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 11 25, 09:46)
29" nebus trumpos  g.gif man tai juicy šiek tiek didintos pasirodė  ax.gif gal M  g.gif Nors toks modeliukas ir pakritęs tinka,imk kaip labiau patinka  rolleyes.gif

ne ne man dzinsai CL 29 inc tinkami iki kauliuko o juos butent tokius mastau nus tuoj einu dar ziurineju noriu dzemperiuko ir kelniu
QUOTE(zeneta @ 2013 11 25, 09:49)
idomu sierra greit ateis ten visos kaledu dovanos  doh.gif  reik kur nors melstis kad laiku saskaita butu ir laiku ateitu  wub.gif

issiustos jau pas laureta turetu buti ant dienu mastau.
asiveziau jusu prekiu siandien vyras atves kaip visada 4u.gif

QUOTE(greja @ 2013 11 25, 09:50)
Labas rytas, ar teisngai supratau 6pm -10% viskam turit?

sveiki, taip viskam - 10% kodukas
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 25, 08:18)
JMD, kaip jautiesi?

shudinai verysad.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 08:41)

Vakar atsaiveziau ta JMD  landsend megstuka kur abi pirkom sunum, nerealybe! nesitikejau uz tokia kaina tokio faino
http://www.landsend....-423535_WW.html

pirkau S dydi kaip nulietas  136 ugio ir +-25kg bernui

ir man labaio labai tas megztukas. ai jau rasiau. mergos jamkit!!!

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 08:52)
nugis sveik mergyte musu  4u.gif

Namie siandien pas mus bus tylu. man ateme balsa doh.gif lotuliukas.gif ir cia todel, kad vakar ploviau masina plikom rankom saltu vandeniu doh.gif nu smegenu pas mane nera. ladno, vaiko ausys pailses nuo motkos baubimo biggrin.gif

Labuka is ryto!
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2013 11 25, 09:51)
Inga, kada pirksi ANN taylor?

reik dar iki free shipuko kai tik susirinks paimsiu,as tai laukiu kada papildys labai sios suknytes noriu net sudetis tokia tenkina
http://www.anntaylor...faultColor=2302

Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 08:40)
o as  visu pirma  sutvarkau  lauretuko meila  kai nelaukiau saskiatu savo net nejungiau smile.gif

tik kai uz uzklauset padumojau ka didomumo delei  reik paziureti ir radus vos nenuvirtau, labai greit atejo saksiatele,    ir  uz dezute planavau  virs 60lt o isejo  nepilni 57 manau kaina tobula,    as kai planavau daryt  tokias  simbolines dovanas  na  sakykim bus arbatos dezute ir  kalediniai  meduoliai .. mastau taip daryt    kumam vaiko nes siaip  jie visada sveikina maziuka o as kazkaip  nesumastydavau nieko jiem idomaus nes viska siaip turi..

o dabar  si arbata bus tobula, as  kai vyrui parodziau anas ako ir mum paimk, mastau paskui tiesiog ten laikyt arbatas ir seimoi kitas ne harney geriamas  wub.gif

Tikrai super :-)
As pabijojau tas dezutes imt nors norejau...
Dabar reiketu kokios dezutes iki 30lt man dar....
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 09:54)
ne ne man dzinsai CL 29 inc tinkami iki kauliuko  o juos butent tokius mastau nus tuoj einu dar ziurineju noriu dzemperiuko ir kelniu

issiustos jau pas laureta turetu buti  ant dienu mastau.
  asiveziau jusu prekiu siandien vyras atves  kaip visada  4u.gif
sveiki, taip viskam - 10% kodukas

siandien pirmadienis -tai kaip visada 18.50 bigsmile.gif thumbup.gif
Aciu dideliausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 09:54)
shudinai  verysad.gif
ir man labaio labai tas megztukas. ai jau rasiau. mergos jamkit!!!
Namie siandien pas mus bus tylu. man ateme balsa  doh.gif  lotuliukas.gif ir cia todel, kad vakar ploviau masina plikom rankom saltu vandeniu  doh.gif nu smegenu pas mane nera. ladno, vaiko ausys pailses nuo motkos baubimo biggrin.gif

Labuka is ryto!

bet brungus dabar, matei?

jega jis, as dar carterio laukiu abiem sunum toki pat papirkau aisku bijau kad Arnui tiks 7T bet gaaal.

o tu sumastei klausyk.. nus visai saves nesaugai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 11 25, 09:55)
Tikrai super :-)
As pabijojau tas dezutes imt nors norejau...
Dabar reiketu kokios dezutes iki 30lt man dar....

o kodel bijojai? inga juk kele foto as maciau kad svoris edidelis masciau maaax 500gr bus o kad dar maziau jega.

dar nevelu griebti dezute wub.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 11 25, 09:56)
siandien pirmadienis -tai kaip visada 18.50  bigsmile.gif  thumbup.gif
Aciu dideliausias  4u.gif

aha siandien atves bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 09:57)
bet brungus dabar, matei?

jega jis,  as dar carterio laukiu  abiem sunum toki pat papirkau  aisku bijau kad Arnui tiks 7T bet gaaal.

o tu sumastei klausyk..  nus visai saves nesaugai  verysad.gif

maciau, brangus g.gif

o carteri kokie emei? irgi gal ta melyna svarkuti bigsmile.gif taip jo laukiau. Ir taip norejau tu rasaliniu velvetkiu vaikui prie jo biggrin.gif nu nesudba vadinas biggrin.gif dzyn bus tu "graziu rubu" lotuliukas.gif

ai nu zinai, smegenys visada pas mane paskui vaiksto doh.gif
Atsakyti
MAN SITA SILKINUKE GALVOJ TIK 40 DOL BET SPALVA g.gif JAUCIU NE SVIESIAPLAUKEI g.gif
http://www.anntaylor...faultColor=5836
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 10:00)
maciau, brangus  g.gif

o carteri kokie emei? irgi gal ta melyna svarkuti  bigsmile.gif taip jo laukiau. Ir taip norejau tu rasaliniu velvetkiu vaikui prie jo  biggrin.gif nu nesudba vadinas  biggrin.gif dzyn bus tu "graziu rubu"  lotuliukas.gif

ai nu zinai, smegenys visada pas mane paskui vaiksto  doh.gif

KAIP TIK MANAU KAZKAS AUKSTYBESE TAVO BALSA SAUGO, NES TU PATI NESAUGAI..VA IR VAIKAS PAILSES thumbup.gif
Atsakyti
Man šiandien oras kaip tik fainas,ko tau nepatinka smile.gif g.gif Vos vos pasnigę,vos vos pašalę-nu faina ,eisiu prasivaikščiot tuoj iki miesto/daržo wub.gif Šiandien tėvai atvažiuos vėliau ax.gif
Aš tai to nepasiėmimo irgi nesuprantu niekaip schmoll.gif Kartais kaip iš fantastikos srities atrodo net doh.gif biggrin.gif
Timpos iš rugby tiesa buvo,ne RL doh.gif bet tikrai jaučiu ir kitur yra,reik paieškot tik g.gif
Taip žmonių visokių yra ant šio svieto drinks_cheers.gif gavau ir aš žinučių,kad čia negerai ir nemažai drinks_cheers.gif irnesakyk.gif Nu kol kas gerai biggrin.gif .
Man tai aplamai šitas internetinis pirkimas pradžioj buvo kankynė,nes aš turiu gauti čia ir dabar doh.gif Tai buvo toks kaip išbandymas ar gydymas,kad reikia kantrybės turėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 25 lapkričio 2013 - 09:04
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 10:00)
maciau, brangus  g.gif

o carteri kokie emei? irgi gal ta melyna svarkuti  bigsmile.gif taip jo laukiau. Ir taip norejau tu rasaliniu velvetkiu vaikui prie jo  biggrin.gif nu nesudba vadinas  biggrin.gif dzyn bus tu "graziu rubu"  lotuliukas.gif

ai nu zinai, smegenys visada pas mane paskui vaiksto  doh.gif

va sita 2T maziukui nes 18/24 nebuvo
https://www.carters....html?quantity=1

ir si Arnui
7d nes jis jau max buvo
nors kelnes dzinsai7T dar geros carterio tai surizikavau kaledom labai norejau
https://www.carters....html?quantity=1

QUOTE(zeneta @ 2013 11 25, 10:01)
MAN SITA SILKINUKE GALVOJ TIK 40 DOL BET SPALVA  g.gif JAUCIU NE SVIESIAPLAUKEI  g.gif

man grazi is arti paziurejau ir tie taskuciai manau tiks ir mum wub.gif o koki dydi sau imtumei?
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 25, 10:01)
MAN SITA SILKINUKE GALVOJ TIK 40 DOL BET SPALVA  g.gif JAUCIU NE SVIESIAPLAUKEg.gif

jei neina 'bliuskos' prie plaukų priderint, baisiai čia sunku plaukus perdažyt, kad tiktų irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti