Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(xlx @ 2013 12 05, 17:56)
Nelabai pasirinkimo turiu.. pacius apvaisinimus galim darytis tik LV.. na o del LT gydytoju tai jau tikrai keisiu.. nezinau ar visa klinika, ar tik gydytoja (kada nors, kai ateis noras ir galimybes vel bandyti.. nes dabar tai nei pinigu, nei sveikatos ner.. ). Esu isitikinusi, kad mano visi IUI yra nepavyke del LT gydytojos neteisingo apskaiciavimo, bet cia tik mano klaida, nes nusprendziau darbo ir pinigu saskaita pataupyti (t.y. pasiruosima dariau LT, o LV tik pacius apvaisinimus..tik kai jau nuvaziuodavau i LV, mano folikulai buvo perauge..).. o del IVF tai nezinau kas leme, gal stresas, itampa darbe.. o gal tiesiog nebuvo lemta..
o kaip jum sekas?  4u.gif

Mes irgi nieko dar nepasiekem wink.gif dabar ramybes metas, laukiu kada naujos idejos subres galutinai smile.gif na sekmes jums, laikykites, o su laiku irgi ateis tam tikri pamastymai, idejos ir t,t. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2013 12 05, 17:06)
gal dar nenusimink, gal dar vilties yra?
as siandien po isodinimo, beliko 4, ne pacios geriausios kokybes  unsure.gif , isodino 1 zirniuka  4 lasteliu ir 2 zirniukus 3 lasteliu, likusio 2 lasteliu saldyti sake neverta... nuo ko ta kokybe zirniuku priklauso?

Zirniuku kokybe tai dazniausiai priklauso nuo tavo kiausialasciu ir tavo vyro turto kokybes. Bet ne visa laika tie patys kokybiskiausi zirniukai uzsibaigia nestumu ir atvirskciai tad vilties yra vienodai abiejais atvejais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 05 gruodžio 2013 - 17:32
Kokia tyla nuo vakar vakaro g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, man atrodo, kad neseniai visai skaiciau siame forume, kad po nesekmingo ivf antrosios menesines neretai veluoja. Ar kazka maisau? Man jau 5 d veluoja, tik tepa ir maudzia.. beje ejo kalba, kad reikia pas gyd pasitikrinti, bet mano gyd vk, pasake pasirodyt tik po 3 men sekanciam ivf.
Atsakyti
QUOTE(Bitinukė @ 2013 12 06, 22:56)
Sveikos merginos, man atrodo, kad neseniai visai skaiciau siame forume, kad po nesekmingo ivf antrosios menesines neretai veluoja. Ar kazka maisau? Man jau 5 d veluoja, tik tepa ir maudzia.. beje ejo kalba, kad reikia pas gyd pasitikrinti, bet mano gyd vk, pasake pasirodyt tik po 3 men sekanciam ivf.

Taip butinai reik pasitikrint, paziuri gyditojas ar nera cistu ir isvis kaip organizmas laikosi po stimuliacijos, na o kad VK pasiule tik ateiti po 3 menesiu sekanciam kartui tai cia nieko nuostabaus. Patarciau ten isvis nebegryzti. Taip, velavo ir man antrosios mm po IVF, bet nieko netepe, tik maude pilva ir atrode kad tuoj pramus kazkur apie savaite 4u.gif
Atsakyti
Dovanoju Imunoglobulino apie 20 ampoliu, rasykit az.
Atsakyti
QUOTE(Bitinukė @ 2013 12 06, 23:56)

Ir vel VK ......kap jie i tai taip aplaidziai ziuri? man iskarto p nepavykusio IVF gydytoja pasake kai baigsis kraujavimas butinai atvyksti apziurai,juk apziuri ar viskas atsistate ar nera cistu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
O aš šiandien važiuoju įsodinimui, turim 4 embrionukus, tik vkr nepklausiau kokios kokybės doh.gif
O kam nors po punkcijos buvo pakraujavimo, nes man šnd ryte ant popieriaus buvo šviežio kraujo su krešuliuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2013 12 07, 08:02)
Ir vel VK ......kap jie i tai taip aplaidziai ziuri? man iskarto p nepavykusio IVF gydytoja pasake kai baigsis kraujavimas butinai atvyksti apziurai,juk apziuri ar viskas atsistate ar nera cistu doh.gif

Pasirodo ne as viena buvau susidurus su VK aplaidumu.. ://
Atsakyti
VK turėjau 2 stimuliacijas. Po pirmosios nesėkmingos procedūros neliepė atvykti apžiūrai, tačiau po antrosios reikėjo pasirodyti. Abiem atvejais gavosi lengva hiperstimuliacija, bet pastarąjį kartą kiek didesnė, tai gal todėl ir liepė atvykti apžiūrai.

Kas dėl mėnesinių vėlavimo. Po pirmojo IVF vėlavo apie 7 dienas. Dabar esu po antrojo IVF, vakar turėjo prasidėti piešmenstruaciniai požymiai, bet pilvas ramus, panašu, kad ir šį kartą vėluos.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 12 07, 13:10)
VK turėjau 2 stimuliacijas. Po pirmosios nesėkmingos procedūros neliepė atvykti apžiūrai, tačiau po antrosios reikėjo pasirodyti. Abiem atvejais gavosi lengva hiperstimuliacija, bet pastarąjį kartą kiek didesnė, tai gal todėl ir liepė atvykti apžiūrai.

Kas dėl mėnesinių vėlavimo. Po pirmojo IVF vėlavo apie 7 dienas. Dabar esu po antrojo IVF, vakar turėjo prasidėti piešmenstruaciniai požymiai, bet pilvas ramus, panašu, kad ir šį kartą vėluos.

doh.gif uzjauciu Gule,kad ir antras bandymas nesekmingas.Laikykis sirdele 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
kazkaip tylu cia...tai as ateinu prisiduot 4u.gif Siandien isodino snaigute, taigi esu PUPO 2kart smile.gif
Kadangi buvo tik viena, tai labiausiai bijojau,kad neatsils,bet ne tik,kad atsilo,bet dar ir uzaugo i blastute thumbup.gif anakart isodino 3 dienu,siandien 5iu ax.gif labai tikiuosi,kad tai i gera... Ir embriologe ir gydytoja tvirtino,kad blastute tobula 4u.gif tikiuosi ir stipri blush2.gif anakart embrioniukai buvo irgi labai geri,bet gleivine nekokia (7mm)ir mano,jog del jos ir nepavyko,o sikart gleivine 14mm...Labai labai tikiuosi,kad sikart pavyks blush2.gif po isodinimo gavau muotraukyte du mazu baltu taskiuku gimdoj-ten ji,mazute blastute,kuri tikiuosi uzaugs i mazuti zmoguti 4u.gif
Planavau po isodinimo vaziuot apsipirkt,bet gydytoja primygtinai prase sias dvi kritines dienas,snd ir ryt pagulet ramiai ir pailset,taigi ta ir darau rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 07, 09:32)
Labas rytas  4u.gif
O aš šiandien važiuoju įsodinimui, turim 4 embrionukus, tik vkr nepklausiau kokios kokybės  doh.gif
O kam nors po punkcijos buvo pakraujavimo, nes man šnd ryte ant popieriaus buvo šviežio kraujo  su krešuliuku g.gif

Dreamsiuke,kaip tu? Ar jau po isodinimo? smile.gif sekmes tau dideliausios;panasu,kad kartu lauksim naujienu 4u.gif
Atsakyti