Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 08, 21:17)
Sveikos,

norejau pasiteirauti ar po punkcijos buna taip kad pakraujuoja?ir ar skauda po narkozes praejimo? 4u.gif

Sveika,po punkcijos gali pakraujuot,nepergyvenk 4u.gif o skausmas salyginis dalykas-man gydytoja ir zvakuciu ir nimesilio israse,bet neprireike...siaip toks mauduliukas buvo,bet vaistu neprireike...

Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2013 12 09, 00:54)
as siandien 4 DPI, tai lauksime geru naujienu kartu!  4u.gif
dziaugiuosi, kad tavo zirniukai tokie stipruoliai, dabar tik islaukt ta laika  4u.gif
oh kaip sunku, visokios mintys lenda  doh.gif
Papildyta:

man dar ir iki siol siek tiek maudzia pilva, patepliojo pirma diena, bet vos vos..
ar kuri is jusu, mergaites, geriat dexametazona? man israse po punkcijos, bet nelabai suprantu, kodel dar vis turiu ji gert, ka jis duoda?

Lillita, sekmes ir ramaus laukimo 4u.gif kiek tau isodino? ar liko snaigiuku?
Del vaistuku neteko tokiu gert...man paskirtas estrofemas,snd paskutine diena prednyzono, aspirinas ir crynonas...dar folio rugsti geriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2013 12 09, 00:54)

man dar ir iki siol siek tiek maudzia pilva, patepliojo pirma diena, bet vos vos..
ar kuri is jusu, mergaites, geriat dexametazona? man israse po punkcijos, bet nelabai suprantu, kodel dar vis turiu ji gert, ka jis duoda?

Sveika,as geriau iki pat neigiamo HCG
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nemažai čia mūsų Kalėdinio stebuklo belaukiančių bus-Myliuku Lillita aš kas dar g.gif 4u.gif Na bet kokiu atveju visoms didžiausios ramybės, nes dbr pats sunkiausias periodas morališkai console.gif
Žibute26 pakraujuot tikrai gali, man irgi pakraujavo iš ryto, gydytoja sakė viskas normalu 4u.gif
Myliuku man toki patys vaistai vartot kaip ir Tau drinks_cheers.gif tik folio neliepė, sakė jei viskas gerai, visus reiks iki 12 savaitės vartot blush2.gif
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos smile.gif
Sveikinu visas naujasias pupo. 4u.gif As irgi toj baisioj laukimo stadijoje. Man kuo toliau tuo neramiau darosi... Na, kaip bus taip.

QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 07, 09:32)
O kam nors po punkcijos buvo pakraujavimo, nes man šnd ryte ant popieriaus buvo šviežio kraujo  su krešuliuku g.gif

Man buvo labai nedaug pakraujavimo. Kas idomiausia dvi dienos po punkcijos. Bet gydytoja sake, kad ten is punkcijos vietu ir tikrai nieko baisaus.

QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 12 07, 19:14)
Norejau pakalusti , ar reikia kazkokio spec pasiruosimo pries ivf , man jis numatomas , sausi , arba vasary , tikiuosi blush2.gif 
As gan aktyviai sportuoju , ar reiketu nustoti sportuoti dbr ? Kaip su Folio rugstim , kogero reikia vel pradeti ja gerti ... g.gif

Pasakys gydytoja, kai jau reiks pristabdyti sportus. Greiciausiai tik po isodinimo tereikes. O foli as jau pradeciau gerti.

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Sveikinimai naujoms PUPO Dreamsiukei ir Myliuku

Linkiu didžiausios sėkmės ir lauksim tik su teigiamu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2013 12 08, 23:54)

Kiek žinau, tai dexamethazonas kažkiek slopina imunitetą, ir jį tau paskyrė greičiausiai dėl to, kad organizmas neatmestų vaisiaus (kaip svetimkūnio) g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus 4u.gif turesiu omenyje smile.gif o skaitosi kad pastojai jau tikrai kai nesulauki menesiniu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 09, 09:59)
Aciu visoms uz atsakymus  4u.gif turesiu omenyje smile.gif o skaitosi kad pastojai jau tikrai kai nesulauki menesiniu? g.gif

Kad pastojai jau tikrai parodo teigiamas HCG rezultatas.
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 09, 10:55)

o kada ji reikia daryti?
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 09, 11:42)
o kada ji reikia daryti

Cia rasi daug atsakymu, netingek pasiskaityti :

http://www.avaclinic...ervices?lang=lt

Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 09, 11:50)
Cia rasi daug atsakymu, netingek pasiskaityti :

http://www.avaclinic...ervices?lang=lt

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 09, 10:55)

HCG tiksliai parodo apie 10 diena po isodinimo, slapimo nestumo testai parodo 14 dienu po isodinimo, t.y., vistiek reikia laukti mazdaug apie 2 savaites 4u.gif
Atsakyti