Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(myliuku @ 2013 12 07, 14:34)
Papildyta:
Dreamsiuke,kaip tu? Ar jau po isodinimo? smile.gif sekmes tau dideliausios;panasu,kad kartu lauksim naujienu 4u.gif

Aš jau irgi po visko, turiu 3 žirniukus, visi 4 ląstelių, ir tik dviejų parų, ankstyvo dalijimosi, gydytoja sakė, viskas labai gerai, labai tikiuosi, kad nors vienas įsitvirtins wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamsiukė: 07 gruodžio 2013 - 15:05
QUOTE(myliuku @ 2013 12 07, 14:34)
Sveikos mergaites,
kazkaip tylu cia...tai as ateinu prisiduot 4u.gif  Siandien isodino snaigute, taigi esu PUPO 2kart smile.gif
Kadangi buvo tik viena, tai labiausiai bijojau,kad neatsils,bet ne tik,kad atsilo,bet dar ir uzaugo i blastute thumbup.gif anakart isodino 3 dienu,siandien 5iu ax.gif  labai tikiuosi,kad tai i gera... Ir embriologe ir gydytoja tvirtino,kad blastute tobula  4u.gif tikiuosi ir stipri blush2.gif  anakart  embrioniukai buvo irgi labai geri,bet gleivine nekokia (7mm)ir mano,jog del jos ir nepavyko,o sikart gleivine 14mm...Labai labai tikiuosi,kad sikart pavyks blush2.gif po isodinimo gavau muotraukyte du mazu baltu taskiuku gimdoj-ten ji,mazute blastute,kuri tikiuosi uzaugs i mazuti zmoguti 4u.gif
Planavau po isodinimo vaziuot apsipirkt,bet gydytoja primygtinai prase sias dvi kritines dienas,snd ir ryt pagulet ramiai ir pailset,taigi ta ir darau rolleyes.gif
Papildyta:
Dreamsiuke,kaip tu? Ar jau po isodinimo? smile.gif sekmes tau dideliausios;panasu,kad kartu lauksim naujienu 4u.gif

Myliuku, sveikinu PUPO, Laikau kumstukus uz kaledini stebukla 4u.gif Dreamsiuke, kumstukai ir uz tave 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 07 gruodžio 2013 - 16:01
QUOTE(Afrodite69 @ 2013 12 07, 15:17)
doh.gif uzjauciu Gule,kad ir antras bandymas nesekmingas.Laikykis sirdele 4u.gif

Iš viso jau tris bandymus skaičiuoju, nes tarp 2 IVF dar vienas bandymas su šaldytom blastutėm buvo. Ateinančių metų pradžioje vėl bandysiu su šaldytomis blastutėmis.
Atsakyti
Myliuku ir Dreamsiuke, laikau kumščius už jus! Linkiu kuo geriausio kibimo!
Atsakyti
Sveikos , Kumstukai suspausti uz visas wub.gif

Norejau pakalusti , ar reikia kazkokio spec pasiruosimo pries ivf , man jis numatomas , sausi , arba vasary , tikiuosi blush2.gif
As gan aktyviai sportuoju , ar reiketu nustoti sportuoti dbr ? Kaip su Folio rugstim , kogero reikia vel pradeti ja gerti ... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri pirmadieni ar antradieni vyksite i embrions? Prasyciau kad parveztumete crinono, nes uzteks tik iki antradienio. Prasau kas galetumete pagelbeti parasykite i az.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 12 07, 13:10)
VK turėjau 2 stimuliacijas. Po pirmosios nesėkmingos procedūros neliepė atvykti apžiūrai, tačiau po antrosios reikėjo pasirodyti. Abiem atvejais gavosi lengva hiperstimuliacija, bet pastarąjį kartą kiek didesnė, tai gal todėl ir liepė atvykti apžiūrai.

Kas dėl mėnesinių vėlavimo. Po pirmojo IVF vėlavo apie 7 dienas. Dabar esu po antrojo IVF, vakar turėjo prasidėti piešmenstruaciniai požymiai, bet pilvas ramus, panašu, kad ir šį kartą vėluos.

uzjauciu tave,laikykis stiprybes tau 4u.gif

DREAMSIUKE,MYLIUKU kumstukai uz jus suspausti,DUOK DIEVE JUMS KALEDINIU STEBUKLU 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif
Ir vel laukimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2013 12 07, 21:17)
Aciu mergaites uz palaikyma  4u.gif 
Ir vel laukimas smile.gif

laukimas pats baisiausias galetume laukti jei zinotume kad 100% viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2013 12 07, 19:14)
Sveikos , Kumstukai suspausti uz visas wub.gif

Norejau pakalusti , ar reikia kazkokio spec pasiruosimo pries ivf , man jis numatomas , sausi , arba vasary , tikiuosi blush2.gif 
As gan aktyviai sportuoju , ar reiketu nustoti sportuoti dbr ? Kaip su Folio rugstim , kogero reikia vel pradeti ja gerti ... g.gif

Sveikute,
del sporto tai as irgi aktyviai sportuojanti ir iki pat isodinimo dienos sio iprocio neatsisakiau nei anakart,nei sikart rolleyes.gif o jau po isodinimo man sake iki pat hcg tyrimo riboti fizini kruvi rolleyes.gif
O folio rugsti gert manau reiktu ir pries IVF,blogiau nebus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

norejau pasiteirauti ar po punkcijos buna taip kad pakraujuoja?ir ar skauda po narkozes praejimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 07, 15:04)
Aš jau irgi po visko, turiu 3 žirniukus, visi 4 ląstelių, ir tik dviejų parų, ankstyvo dalijimosi, gydytoja sakė, viskas labai gerai, labai tikiuosi, kad nors vienas įsitvirtins  wub.gif

as siandien 4 DPI, tai lauksime geru naujienu kartu! 4u.gif
dziaugiuosi, kad tavo zirniukai tokie stipruoliai, dabar tik islaukt ta laika 4u.gif
oh kaip sunku, visokios mintys lenda doh.gif
Papildyta:
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 08, 20:17)
Sveikos,

norejau pasiteirauti ar po punkcijos buna taip kad pakraujuoja?ir ar skauda po narkozes praejimo? 4u.gif

man dar ir iki siol siek tiek maudzia pilva, patepliojo pirma diena, bet vos vos..
ar kuri is jusu, mergaites, geriat dexametazona? man israse po punkcijos, bet nelabai suprantu, kodel dar vis turiu ji gert, ka jis duoda?
Atsakyti