Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(RositaK @ 2013 12 10, 12:45)
IgG rodo imuniteta, IgM rodo aktyvia forma -reiktu sunerimti jei sitas butu teigiamas  4u.gif

zibute,teketi neturetu. Siulyciau kreiptis I gyd. unsure.gif

o man panos sake vakar kad pakraujuoti turi g.gif kad ir pas jas kraujavo ryte,kad cia normalu
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 10, 14:14)
o man panos sake vakar kad pakraujuoti turi g.gif kad ir pas jas kraujavo ryte,kad cia normalu

Gali, bet ne teketi doh.gif , gali patepti ta pacia punkcijos diena, bet jeigu teka, skambinkite gyd.!
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 10, 13:14)

Ne kraujuoti, tekėti, o tepti-gali, tai du skirtingi dalykai 4u.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 10, 14:14)

gali tik pateplioti,bet ...ne TEKETI!!!!
Atsakyti
daktare sake kad kraujuoti gali,o jai bus labai bloga,svaigs galva,pykins,vemsiu,labai pilvas skaudes tai tuomet skambinti pavojaus varpais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 11, 10:40)
daktare sake kad kraujuoti gali,arba labai daug jau kraujuos,ir  bus labai bloga,svaigs galva,pykins,vemsiu,labai pilvas skaudes tai tuomet skambinti pavojaus varpais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(žibutė26 @ 2013 12 11, 10:41)
daktare sake kad kraujuoti gali,o jai bus labai bloga,svaigs galva,pykins,vemsiu,labai pilvas skaudes tai tuomet skambinti pavojaus varpais smile.gif
Papildyta:

O tai kaip šiandien? Ar geriau g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 11, 11:23)
O tai kaip šiandien? Ar geriau  g.gif  unsure.gif

siandien jau geriau,tai vakar tik is pradziu daugiau pakraujavo o po to jau tik tepesi,o siandien jau geriau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! smile.gif
Sausi planuoju IVF. Norejau pasiteirauti, kiek cia mazdaug kartu gaunasi vaziuoti pas gydytoja IVF metu? Dabar liepe pasirodyti 1-2-3 cd, jau skirs stimuliuojancius vaistus ir kada ten sekantis vizitas paprastai buna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2013 12 11, 14:39)
Sveikos, merginos!  smile.gif
Sausi planuoju IVF. Norejau pasiteirauti, kiek cia mazdaug kartu gaunasi vaziuoti pas gydytoja IVF metu? Dabar liepe pasirodyti 1-2-3 cd, jau skirs stimuliuojancius vaistus ir kada ten sekantis vizitas paprastai buna?  blush2.gif

Sveika, pirmiausia norėčiau palinkėti sėkmingo viso šio proceso. 4u.gif Man reikėjo apsilankyti pas gydytoja kas kokias tris dienas, kad įvertintų kaip viskas vyksta, ar nereikia didinti/mažinti dozės. Ir taip iki punkcijos (po mazdaug 2 savaiciu). Na, prieš punkciją, ant galo, gavosi kas antra dieną. Po punkcijos jau tik isodinimas ir laukimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2013 12 11, 14:39)
Sausi planuoju IVF. Norejau pasiteirauti, kiek cia mazdaug kartu gaunasi vaziuoti pas gydytoja IVF metu? Dabar liepe pasirodyti 1-2-3 cd, jau skirs stimuliuojancius vaistus ir kada ten sekantis vizitas paprastai buna?  blush2.gif

man budavo po 5 arba 7 dienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolumbijana @ 2013 12 11, 13:39)

sveika,
man reikejo po 4 dienu stimuliacijos pasirodyti smile.gif po to po dvieju smile.gif sekmingo starto 4u.gif
Atsakyti