Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(injuoz @ 2014 01 08, 10:48)
Kiek vakar džiūgavau, kad skaičiai gražūs ir auga, tai va ryte iš nosies kraujas pasileido ir iš antro galo...per pietus einu pas gydytoją, bet jaučiu, kad nieko gero... doh.gif  schmoll.gif

neeeeeeeeeeeeeeeeee nu negali buti kad viskas bash.gif taip nesakyk mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 08, 10:17)
nieko nesileidžiu, tik aspiriną geriu...
na, nieko neišbursiu, kol iki gydytojos nenueisiu smile.gif

zinau, kad jeigu pradedi kraujuoti, reikia nustoti gerti aspirina!!!
Papildyta:
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 08, 10:38)

ir dar -gulejimas ir poilsis. jokiu indu plovimo, dulkiu valymo ir darbo.
dar nenuosprendis cia. zinau istorija kai kraujavimas buvo bent karta karta per menesi ir tai tesesi gal 3 menesius... ramybes reikia ir lovos rezimo. laikykis! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galit parekomenduoti vaisingumo klinika gera? VK jau buvau smile.gif gal siaures miestelyje nortway gera?
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2014 01 08, 11:41)

Atsargiai su tokiais pareiškimais 4u.gif žiūrint dėl ko jį geria, jei profilaktiškai, tada taip,bet jei yra problemų su krešumu, tada jokiu būdu negalima, aš kraujavau,bet man jokiu būdu neleido nutraukti 4u.gif
Atsakyti
Injuoz, kaip tu laikais? Ką sakė gydytoja? Taip norisi tikėti, kad yra vilčių.
Atsakyti
Sveikos,
Panasu, kad mano kelias dar gerokai banguotas bus. Per si pusdieni galvojau, kad prazilsiu:)
Nu ka, kraujavimas nezinia nei del ko, nei ar tai pavojinga. Rado maza Kruopa 3 mm, isikurusia reikiamoj vietoj ir besivystancia. Maciau jau ir sirdutes plazdenima;) tad tiek pagal realu proceduru laika, tik pagal embriono ismatavimus turiu 6 savaiciu Kruopa wub.gif gulimo rezimo neskyre, aspirino neleido nutraukt ir liepe po 2 sav pasirodyt...
Del hcg tokios istorijos pavaduojantis gydytojas sake, kad turiu tikrai stebukla wub.gif
Galvoju, kad jei ir toliau toks uzsispyres ir besikabinantis i gyvenima mano vaikas bus, tai busiu laiminga smile.gif
Aciu labai uz palaikyma visoms 4u.gif kai pagalvoji, tai kai bloga ar gera begi zmogus cia dalintis:) gera, jog tiek ausyciu cia, kurios visada isgirsta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na tai laikom kumščius už jūsų stebuklą! Kaip faina skaityt tokią tavo žinutę smile.gif Labai labai linkiu, kad viskas būtų gerai, ir kad tas kraujas dingtų ir kruopytė augtų kaip pašėlus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 08, 20:29)
Sveikos,
Panasu, kad mano kelias dar gerokai banguotas bus. Per si pusdieni galvojau, kad prazilsiu:)
Nu ka, kraujavimas nezinia nei del ko, nei ar tai pavojinga. Rado maza Kruopa 3 mm, isikurusia reikiamoj vietoj ir besivystancia. Maciau jau ir sirdutes plazdenima;) tad tiek pagal realu proceduru laika, tik pagal embriono ismatavimus turiu 6 savaiciu Kruopa wub.gif gulimo rezimo neskyre, aspirino neleido nutraukt ir liepe po 2 sav pasirodyt...
Del hcg tokios istorijos pavaduojantis gydytojas sake, kad turiu tikrai stebukla wub.gif
Galvoju, kad jei ir toliau toks uzsispyres ir besikabinantis i gyvenima mano vaikas bus, tai busiu laiminga smile.gif
Aciu labai uz palaikyma visoms 4u.gif  kai pagalvoji, tai kai bloga ar gera begi zmogus cia dalintis:) gera, jog tiek ausyciu cia, kurios visada isgirsta drinks_cheers.gif

Džiaugiuosi, kad šiai dienai viskas aiškiau. Nuoširdžiai linkiu, kad viskas būtų gerai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visą dieną nerimavau ir laukiau Tavo posto temoje..
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 08, 21:29)
Sveikos,
Aciu labai uz palaikyma visoms 4u.gif  kai pagalvoji, tai kai bloga ar gera begi zmogus cia dalintis:) gera, jog tiek ausyciu cia, kurios visada isgirsta drinks_cheers.gif

Ka as sakiau kad NESAKYK NEEEEE thumbup.gif thumbup.gif VALIOOOOO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o jūs ne forume, o realiame gyvenime pažįstat porų, kurie turi problemų su pastojimu, gydosi? Aš tai neturiu išvis, arba nežinau apie tokius, tai jaučiuos balta varna visiškai. Nelabai mano bėdos aplinkiniams suprantamos... Tai faina, kad yra forumas, kur galima pabendraut su bendražygėm.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2014 01i8, 21:55)
Merginos, o jūs ne forume, o realiame gyvenime pažįstat porų, kurie turi problemų su pastojimu, gydosi? Aš tai neturiu išvis, arba nežinau apie tokius, tai jaučiuos balta varna visiškai. Nelabai mano bėdos aplinkiniams suprantamos... Tai faina, kad yra forumas, kur galima pabendraut su bendražygėm.

Pritariu tau,as tik cia galiu atvirai kalbetis apie nevaisingumo problemas nes aplinkui mus gyvenime tokiu zmoniu ,draugu nera,tai net apie tai nekalbu,nes vistiek jie nesupras nes nera to patyre
Atsakyti
QUOTE(Hermiona88 @ 2014 01 08, 19:46)
Džiaugiuosi, kad šiai dienai viskas aiškiau. Nuoširdžiai linkiu, kad viskas būtų gerai! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visą dieną nerimavau ir laukiau Tavo posto temoje..

Hermiona,
ACIU labai labai. wub.gif Lauksiu, kad ir toliau butu gerai. Turi pasisekti!

Rutuliuk,
4u.gif aciu

Lock,
Draugu tarpe neturiu tokiu zmoniu, kurie turetu bedu su vaisingumu, bet pazistamu turiu. Taciau zmones labai bijo kalbeti sia tema ir prisipazinti, kad taip paprastai negali tureti vaiku. O as drasiai kalbu. Tai yra liga, tai nera geda. Reikia kalbeti, kad galbut savo patirtim busi didele pagalba kazkam kitam.
Papildyta:
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 01 08, 20:07)
Pritariu tau,as tik cia galiu atvirai kalbetis apie nevaisingumo problemas nes aplinkui mus gyvenime tokiu zmoniu ,draugu nera,tai net apie tai nekalbu,nes vistiek jie nesupras nes nera to patyre

O as kalbu, artimiausi draugai zino musu bedas ir supranta. Jau net ir darbe, kai uzknisa su komentarais, kad o tiek metu istekejus, tai gal laikas vaikams - graziai pasakau, kad ju negaliu turet, arba negaliu taip paprastai tureti. Zinoma, aplinka buna nelasiruosus tokiems atsakymams, bet mane uzknisa ir jau sakau. Plius visuomene turi sviestis ir zinoti ka tenka isgyventi, praeiti seimoms.
Atsakyti