Beje, pradejau vadovautis taisykle, jog per diena reikia suvalgyti 5 skirtingu rusiu vaisiu ir darzoviu. Kai vakare iki 5 truksta vieno, vietoj bandeles imu pvz obuoli, kazkaip sita taisykle man irgi pagelbeja
Kur tas laikas taip lekia, rodos, tik vasara buvo
Beje, pradejau vadovautis taisykle, jog per diena reikia suvalgyti 5 skirtingu rusiu vaisiu ir darzoviu. Kai vakare iki 5 truksta vieno, vietoj bandeles imu pvz obuoli, kazkaip sita taisykle man irgi pagelbeja
Tikrai, laikas labai greitai skrieja.
As viena valgyma per diena skiriu vaisiams. Siandien buvo obuolys ir kiviai (uzsilike), prie pietu pasipjaustau salotu. Ryte ant sumustinuko su varskes uztepele irgi buvo agurko. Turiu nusipirkusi riesutu sveikiems uzkandziams. Ir kadangi vis intensyviau sportuoju nusipirkau baltyminio kokteilio. Po treniruotes isgeriu.
Mano meniu mazdaug:
Pusryciai: du mazi sumustinukai su juoda duona, varskes uztepele/arba avokadais ar koses dubenelis.
Uzkandis: vaisiai;
Pietus: siandien lasisos gabalelis su trupuciu ryziu ir salotomis;
Vakare: kokteilis.
Iseina 1200-1500kcal per diena.
+ stengiuosi gerti daugiau vandens.
Mano meniu mazdaug:
Pusryciai: du mazi sumustinukai su juoda duona, varskes uztepele/arba avokadais ar koses dubenelis.
Uzkandis: vaisiai;
Pietus: siandien lasisos gabalelis su trupuciu ryziu ir salotomis;
Vakare: kokteilis.
Iseina 1200-1500kcal per diena.
+ stengiuosi gerti daugiau vandens.
Vakar leidau sau truputį atsipalaiduoti... tai šiandien +700g... nuo praėjusio svėrimosi
na vėl reikia susiimti, ir iki kitp penktadienio bent jau šitą pliusą nukratyt
Riešutus ir aš valgau, ypač kai nežinau ko norisi, o dar esu užsišaldžiusi uogų, tai kai norisi ko nors saldaus/gaivaus, suvalgau kelias šaldytas uogas kaip saldainiukus, tik kad kaloriju beveik ner
ir nekyla noras paragauti šokolado...
Riešutus ir aš valgau, ypač kai nežinau ko norisi, o dar esu užsišaldžiusi uogų, tai kai norisi ko nors saldaus/gaivaus, suvalgau kelias šaldytas uogas kaip saldainiukus, tik kad kaloriju beveik ner
QUOTE(trysduvienas @ 2015 11 06, 10:30)
Vakar leidau sau truputį atsipalaiduoti... tai šiandien +700g... nuo praėjusio svėrimosi
na vėl reikia susiimti, ir iki kitp penktadienio bent jau šitą pliusą nukratyt
ir nekyla noras paragauti šokolado...
Geri iprociai gera pradzia
Mano -400g. Dabar is viso gal -2kg nuo pradinio svorio. Nors buvo dar daugiau. Tai jau -3,4. Labai labai letai judu.
Dabar mmm, tai tikiuosi dinks susikaupe skysciai ir kita savaite bus didesnis minusiukas.
Aš nuo pradinio svorio 5,2 kg numetus... visai neblogai
Super
Labai geri rezultatai. Iki Kaledu manau bus tikrai labai grazus minusas. Ir pokycius visi pastebes, komplimentu lavina
Labai geri rezultatai. Iki Kaledu manau bus tikrai labai grazus minusas. Ir pokycius visi pastebes, komplimentu lavina
Jau vyras sako, gal užteks mesti tuos kg
bet as dar noreciau kokiu 4-5 kg atsikratyt
QUOTE(trysduvienas @ 2015 11 07, 11:05)
Jau vyras sako, gal užteks mesti tuos kg
bet as dar noreciau kokiu 4-5 kg atsikratyt 
Priminkit, koks dabar Jusu ugis ir svoris?
174 cm ir 68,8 kg siuo metu.
QUOTE(trysduvienas @ 2015 11 08, 14:57)
Oi, tai ir dabar jau tikrai grazi figura
Oi nee, man dar toli iki grazios figuros
visada ipratus sverti 64-65 kg, tai dar pari kolkas nelabai patenkinta esama situacija...
o ir siaip noretus ir pilvuka padailint, ir slaunis, cia tokios labiau problemines vietos pas mane, tik, kad pasportavimui tai laiko, tai jegu nera...
Siandien ryte padariau mankstele - vis sis tas...