Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų dovana sau - gražus kūnas

QUOTE(Bubble123 @ 2013 11 30, 11:00)
Tikrai neverta liudet, svarbiausiai nepasiduot !  4u.gif  Incorpore - ten jauciu skysciai susikaupe nuo didelio kiekio druskos wink.gif Svarbiausiai neuzsiciklinti ir judet i prieki! Nors tai kartais taaaaaaaip sunku! Ypac kai atrodo specialiai stengies, ziuri ir ka valgai ir pasportuoji - o svoris ne is vietos!  g.gif  Bet nieko, su sio forumo palaikymo manau visom pavyks wink.gif  4u.gif

Zinoma, ginklu ir nesudedu smile.gif Nors pasiekti savo tiksla iki Kaledu jau nesitikiu, bet kad ir viena kg. noreciau pamesti biggrin.gif Is principo biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

bubble jo man tas ab circle pro irgi patiko kolkas ner vietos man jo isigyti bet labai noriu, ismeginus pas drauge as ji buvau smagus daikciukas visas kunas dirba 4u.gif

mano savaitgalis neblogas visai ziuresim kaip toliau 4u.gif ka jau ryt gruodzio pirmoji susiimam 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu ka merginos, atejo ir paskutinis menuo, liko nedaug iki musu taip lauktų Kaledu smile.gif Na matysim, kas kiek bus pasiekusios. As siaip irgi nieko nesitikiu blush2.gif , bet bus proga pratesti iki Velyku ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(orintano @ 2013 12 01, 17:12)
Nu ka merginos, atejo ir paskutinis menuo, liko nedaug iki musu taip lauktų Kaledu smile.gif Na matysim, kas kiek bus pasiekusios. As siaip irgi nieko nesitikiu blush2.gif , bet bus proga pratesti iki Velyku ax.gif .

aha.... jetau tik keleta savaiciu liko! blink.gif as jei numesiu iki 58kg busiu laiminga biggrin.gif 4kg! Siaip tikrai manau kad pavyks mum, reik kazkaip tik susiimt! blush2.gif kas nors laikos kokiu dietu ar bandot tiesiog sveikiau valgyt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(orintano @ 2013 12 01, 18:12)

Jo, tesim iki Velyku biggrin.gif 4u.gif Jauciuosi beviltiskai, bet numoti ranka ir visko mesti charakteris neleidzia tongue.gif Tad blogiausiu atveju iki Velyku mesiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble123 @ 2013 12 01, 19:45)
aha.... jetau tik keleta savaiciu liko!  blink.gif  as jei numesiu iki 58kg busiu laiminga biggrin.gif 4kg! Siaip tikrai manau kad pavyks mum, reik kazkaip tik susiimt!  blush2.gif  kas nors laikos kokiu dietu ar bandot tiesiog sveikiau  valgyt?  smile.gif

aš laikausi dietos ax.gif . bet maniškis sako, kad valgau žymiai daugiau nei per ne dietą biggrin.gif ir prigaminu daug, kad jis nespėja suvalgyt biggrin.gif
kol kas tik 5-ta diena. viso bus 21 diena, matysim, koks bus rezultatas. rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

As po savaitgalio su pliusu doh.gif

Nuo siandien bandysiu dietintis , tik nezinau kiek istversiu g.gif

Lindra - kas per dieta ? oho kaip ilgai trunkanti blink.gif

Kaledos jau tikrai arti , reikia kazkaip susiimti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pagrinde morkos, morkų sultys, pupelės...

jei nemėgstat morkų, tai būtų sunkiai. aš mėgstu, tai man labai skani dieta rolleyes.gif

pusryčiams šviežios vaisių sultys, vaisiai, daržovės iki soties
priešpiečiams vaisiai (jei reikia)

pietums dažniausiai daržovių salotos. kartais su duona, kartais su sūriu, kartais su majonezu, ar su aliejum, na kiekvienai dienai yra po valgiaraštį ir net su receptais. žiūriu, kad kažkurią dieną bus ir kruopų sriuba.

vakarienė būna rimčiausia ir daugiau baltymų:
daržovių kokteilis (pagrinde morkų sultys)
+ pvz virta žuvis su morkom, ar vištiena su pupelėm, ar ryžiai su daržovėm ir panašiai smile.gif
Atsakyti
Laba laba 4u.gif

as po savaitgalio irgi su siokiu tokiu pliusu blush2.gif sestad cepelinu padauginu doh.gif na bet nieko tympt uz vadziu vel is pradziu lotuliukas.gif

siandien duokle sportams jau atidaviau - 30 min elipsiukas plius presiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2013 12 02, 13:00)
Laba laba 4u.gif

as po savaitgalio irgi su siokiu tokiu pliusu blush2.gif sestad cepelinu padauginu doh.gif  na bet nieko tympt uz vadziu vel is pradziu  lotuliukas.gif

siandien duokle sportams jau atidaviau - 30 min elipsiukas plius presiukas thumbup.gif

Saunuole thumbup.gif

Manes elipsinis dar laukia siandien rolleyes.gif
Dabar -pietus ax.gif Meniu kolkas toks : pusryciams 50g juodos duonos su trupuciu pasteto +arbata . Priespieciams kava su pienu . Pietus - virto kalakuto 200g. + zalios salotos .
Atsakyti
Saunuoles merginos! 4u.gif As tai vkr gavau savo ab circle pro tai jau isbandziau - tik 15min bet taaai jaucias gerai as manau biggrin.gif Snd rankeles biski skauda lotuliukas.gif Na bet smagus dalykelis, uzsibreziau sia sav kad bent 30min kiekviena diena ant jo pasportuosiu smile.gif O del valgymu.... Valgau kol kas viska tik stengiuos mazint porcijas.... Bet sunku man su maniskiu kuris yra neapsakomas smalizius ir namie privalo but daug daug daug saldumynu... o man jie tikras peilis... blush2.gif Bet stengiuos paragaut ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

nors savaitgalis toks nuodėmingas buvo doh.gif bet turiu -1,3 kg biggrin.gif na, iki tikslo vistiek dar daug biggrin.gif
Atsakyti