QUOTE(pikachu @ 2014 01 19, 23:23)
Sveikos, turiu tokią problemą- labai dažnai batai nutrina pėdas... apie paprastas pusles net nekalbu, būna kad nutrina iki kraujo, ar net kaulo beveik, nors avalyne renkuosi labai atsargiai

Ar perkate odinius, ar odos pakaitalo? Gal čia atsakymas

Negerai pirkti ar pradėti nešioti batus, kai Mėnulis Žuvyse, aš kartą to dar nežinodama nusipirkau ir pradėjau nešioti odinius, paskui turėjau bėdų su pėdom beveik visą vasarą

[quote=gluosnis,2014 03 12, 14:47]
Kitais zodziais - uzspaustos kaklo arterijos? O kas butent spaudzia, gal zinot?
Tiksliai nezinau, diagnostika sios ligos labai elementari, siiap itaria susiaurejima prie krutinkaulio ir del raumenu tonuso nebuvimo (esu labai liesa), raumenys uzkrenta kaip suprantu ant tu kaklo arteriju.
Pastoviai jauciu surakinta kakla, nugara iki puses, tirpimus, svaigima, uzesi galvoje.
LT sia liga visi nori tik operuoti, uzsienine praktika rodo ka kita-jie 90 proc bando atsatatuti su fizine terapija.Bet jauciu, kad pradmenys gludi kazkur kitur. Stresines situacijos ar itemptas, sunkus protinis darbas rakina spranda is karto.
Kitais zodziais - uzspaustos kaklo arterijos? O kas butent spaudzia, gal zinot?
Tiksliai nezinau, diagnostika sios ligos labai elementari, siiap itaria susiaurejima prie krutinkaulio ir del raumenu tonuso nebuvimo (esu labai liesa), raumenys uzkrenta kaip suprantu ant tu kaklo arteriju.
Pastoviai jauciu surakinta kakla, nugara iki puses, tirpimus, svaigima, uzesi galvoje.
LT sia liga visi nori tik operuoti, uzsienine praktika rodo ka kita-jie 90 proc bando atsatatuti su fizine terapija.Bet jauciu, kad pradmenys gludi kazkur kitur. Stresines situacijos ar itemptas, sunkus protinis darbas rakina spranda is karto.
QUOTE(FenG @ 2014 03 19, 11:57)
Kraujas simbolizuoja meile. Ir tam, kad jusu meile teketu, judetu, kazkas trukdo, uzspaudzia. Trukdyti, uzspausi gali tik baime ir kiti blokai. Tai, kad raumenys neturi tonuso reiskia beviltiskuma.
Jums reikia paleisi baimes: manes nemyli ir mano meiles nepriima.
Paleisti labai dideli reikluma, reiklumas (Viilmos knygose-сверхтрбоватльность) problema visu zmoniu, dirbanciu itempta protini darba, susijusi su tikslumu. Beviliskuma, susijusi su meiles jausmu.
Nugara simbolizuoja valios jausma, ji irgi reiketu paleisti.
Jus neprivalote nieko daryti, neturite save spausti ir is saves kazko reikalauti, neturite isipareigoti, jei jums to nereikia. Pries priimant bet koki sprendima, pradekit saves klausti - ar man to reikia? Ir jei nereikia, ismokykit atsisakyti, atsitraukti, paleisti. Nebejokit, kad del to jus nemyles, paleiskit visas baimes, nes tikra meile, tai meile be salygu.
Grybelis auga ten, kur yra purvas. Niekad neteko girdeti sakant: reikia issimaudyti, net tuoj grybai prades ant manes augti
Jei mes pvz. susergam bakteriniu susirgimu, naudojam antibiotikus, tam kad tas bakterijas nuzudyti ir is savo ligos isvadu nedarom, savo klaidu nepripazistam, slakai savaime pasisalinti negali, lieka bakteriju lavoneliai, ir taip ne viena karta, musu kunas zino, kad taip jis pats greitai taps lavonu, i pagalba ateina grybeliai, nes jie moka paversti i dulkes bet koki kuniska lavona. Jie tuo maitinasi. Ir teisingas gydymas butu, ne antigrybeliniai vaistai, o imuniteto, sveikatos stiprinimas, ir savo klaidu pripazinimas.
Taip pat grybelis bus ten, kur yra geda ir nelaisve. Jei mes rankomis, kojomis kabinames uz kazko, jei kazkam neduodam laisves, nepaleidziam, mus pamokyti ateis grybelis.

Jei mes pvz. susergam bakteriniu susirgimu, naudojam antibiotikus, tam kad tas bakterijas nuzudyti ir is savo ligos isvadu nedarom, savo klaidu nepripazistam, slakai savaime pasisalinti negali, lieka bakteriju lavoneliai, ir taip ne viena karta, musu kunas zino, kad taip jis pats greitai taps lavonu, i pagalba ateina grybeliai, nes jie moka paversti i dulkes bet koki kuniska lavona. Jie tuo maitinasi. Ir teisingas gydymas butu, ne antigrybeliniai vaistai, o imuniteto, sveikatos stiprinimas, ir savo klaidu pripazinimas.
Taip pat grybelis bus ten, kur yra geda ir nelaisve. Jei mes rankomis, kojomis kabinames uz kazko, jei kazkam neduodam laisves, nepaleidziam, mus pamokyti ateis grybelis.
QUOTE(mamamia321 @ 2014 03 13, 20:48)
Ką galite pasakyti apie gausias ir (kai kada) skausmingas menesines?
Menstruacijos duotos tam, kad moteris issivalytu nuo sukauptu per menesi neigiamu jausmu, nes moterys emocionalios, jausmu amplitude ju didesne nei vyru. Jei moteris saves nepriima kaip moteri, nepriima savo moteriskuma, nepriima menesiniu, bjaurisi jomis ir mano, kad be ju butu geriau, menesines buna nereguliarios, skausmingos. Jei neigiamu emociju (seksualiniu problemu, problemu su vyrais, ekonominiu problemu - nes jei vyras uzdirba mazai, reta buna juo patenkinta, ir pan.) prikaupia daug, ir moteris nemoka kitais budais sau padeti, kunas padeda per gausias menstruacijas. Jei gausios menesines buna kartais, gali buti, kad moteris sugalvojo kazka negero, pvz. atkersyti vyrui, isduoti ji su kitu, bet kunas mato, kad jai to nereikia, menesines buna gausesnes ir nelaiku, kas moteri nuo tokiu minciu sustabdo. Kitoms kunas gali ir nepadeti, kurios nemano, kad istikimybe ir seksualine morale kazka reiskia

Geriau pasitarti su gydytoju, gal gausiom menesinem yra dar kokia priezastis (endometrioze, mioma, polipai ar pan.) nes butu ir kiti niuansai.
QUOTE(gluosnis @ 2014 03 12, 13:47)
Per didelis pasitikejimas savimi- anemija kaip vitamino B12 trukumas
T.p. anemija tures zmogus, kuris turi salia (namie, darbe) konfliktiska zmogu, kuris siurbia is jo gyvybines jegas, savo nepasitenkinimu, pastoviom pretenzijom, konfliktinem situacijom ir pan.
Anemija gali sirgti tas, kuris peikia gyvenima (vyra, sali, maista -maitintoja) kuris ji maitina. Zmogus gali valgyti geriausius produktus, bet matyti juose nitratus, konservantus, kita chemija, ir jo organizmas neisisavins, tiesiog nepriims tai, apie ka seimininkas galvoja blogai.
Vitaminu, mineralu, kitu svarbiu elementu isisavinimas priklauso nuo to kiek zmogus nori, ka del to daro ir kiek idomu jam buti savimi.
T.p. anemija tures zmogus, kuris turi salia (namie, darbe) konfliktiska zmogu, kuris siurbia is jo gyvybines jegas, savo nepasitenkinimu, pastoviom pretenzijom, konfliktinem situacijom ir pan.
Anemija gali sirgti tas, kuris peikia gyvenima (vyra, sali, maista -maitintoja) kuris ji maitina. Zmogus gali valgyti geriausius produktus, bet matyti juose nitratus, konservantus, kita chemija, ir jo organizmas neisisavins, tiesiog nepriims tai, apie ka seimininkas galvoja blogai.
Vitaminu, mineralu, kitu svarbiu elementu isisavinimas priklauso nuo to kiek zmogus nori, ka del to daro ir kiek idomu jam buti savimi.
Tik perskaicius norejau rekti - oi ne, pasitikejimo savimi, juo lab per didelio, pas mane nerasta.
Bet pas mane gelezies stokos anemija. Tiesos atsakyme radau, tik iseities is situacijos nelabai matau

Sveiki,
yra vienas klausimas, kuris mane tiesa sakant jau seniai kamuoja.... galbut kas nors gales i ji atsakyti. nors tiesa sakant su tema jis visai nesusijes, o gal kazkiek.. na, anaipto...yra sakoma, kad musu siela atejo i si pasauli tobuleti, o musu kunai tera indai musu sielai, nes tai ji renka informacija, mokosi... bet as niekaip nesuprantu, kas tada as esu? kai zmogus mirsta, jo siela iskeliauja, zmogaus nebelieka.. manes nebera. kitame gyvenime siela bus kitame kune, bet tai jau bus visai kitas zmogus... gal nelabai aiskiai as rasau.. tiesiog tarsi siela tai ir yra ta "esatis", tai yra - tu pats. bet kitame gyvenime tu neprisiminsi, kas tu esi... tik siela zinos kaip ir kas.. nu cia labai sudetingai.. man ir siaip galva neisnesa viso sito... nu bet gal kas turi kokiu samprotavimu?...
yra vienas klausimas, kuris mane tiesa sakant jau seniai kamuoja.... galbut kas nors gales i ji atsakyti. nors tiesa sakant su tema jis visai nesusijes, o gal kazkiek.. na, anaipto...yra sakoma, kad musu siela atejo i si pasauli tobuleti, o musu kunai tera indai musu sielai, nes tai ji renka informacija, mokosi... bet as niekaip nesuprantu, kas tada as esu? kai zmogus mirsta, jo siela iskeliauja, zmogaus nebelieka.. manes nebera. kitame gyvenime siela bus kitame kune, bet tai jau bus visai kitas zmogus... gal nelabai aiskiai as rasau.. tiesiog tarsi siela tai ir yra ta "esatis", tai yra - tu pats. bet kitame gyvenime tu neprisiminsi, kas tu esi... tik siela zinos kaip ir kas.. nu cia labai sudetingai.. man ir siaip galva neisnesa viso sito... nu bet gal kas turi kokiu samprotavimu?...
QUOTE(Maba @ 2014 03 25, 10:29)
Sveiki,
Aiškiai ir suprantamai. Kaip nesupranti? Dabar esi šimtam kūne kitą kartą būsi kitame.
Neseniai perskaičiau L.Burbo knygą apie 5 traumas. Labai labai patiko. Knygą tiesiog radau internete pdf formatu. Yra tos pačios autorės knyga apie meilę sau. Gal kas turite paskolinti/parduoti, o gal elektroninė versija yra? Skaitau rusų kalba.
Iš anksto dėkoju.
Iš anksto dėkoju.
QUOTE(Marisa @ 2014 03 26, 11:27)
Neseniai perskaičiau L.Burbo knygą apie 5 traumas. Labai labai patiko. Knygą tiesiog radau internete pdf formatu. Yra tos pačios autorės knyga apie meilę sau.
Gal galima nuorodą į tą puslapį?

Patinka knygos pdf.formatu, bet kada patogu atsiversti kompe ir paskaitinėti.