Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(*Kenda* @ 2013 11 30, 11:31)
Gana taikliai, manau. Ačiū, Emoli 4u.gif

Savanaudiškumo yra labai nemažai. Šalia: nepasitenkininmas tuo, kas yra, noras turėti vis daugiau ir daugiau. reiškia, metas sustoti. pasidalinti ir įvertinti.

Dėl akių. Turbūt tas pats nematymas to, kas yra, už ką reikia padėkoti  g.gif

Esu skaičius L.Viilma, dabar kiek galiu, gilinuosi į Burbo darbus. Atskiri ligų/ negalavimų apibūdinimai tarsi nusako dėlionės dalis, bet niekaip nesudėlioju bendro paveikslo, t.y. rakto dar neradau.

Geriausia knyga mes pačios smile.gif
Atsakyti
Giluminiai spuogai.. gal kas is savos patirties.. kamuoja tokie ilgai lendantys tunantys ir gyjnatys skausmingi spuogai... sad.gif labai liudna, nes nerandu nei gydymo nei atsakymo iki galo kodel...
Atsakyti
Spuogai reiskia pazeminimo pykti. Zmogus jaucia bejegiskuma ir beviltiskuma, verciamas daryti tai, ko nenori, arba taip kaip nenori, del savo baimiu nemato iseities is susiklosciusios siuacijos. Tai vergo pyktis. Spuogas tai protestas pries konkrecia siuacija. Kuo situaciju daugiau, tuo spuogu daugiau.
Spuogai ant veido reiskia pykti pries tai, kad jo pazeminimas matomas arba viesinamas, arba del to ka jis nebegali paslepti, o gal ir slepti daugiau nenori, nes nori, kad situacija issisprestu.
Ant krutines- paziminimas susijes su meile. Jo meiles nepriima arba neivertina.
Ant nugaros - pazeminimas susijes su valios jega. Nepaiso jo noru.
Ant sedmenu- pazeminimas susijes su didelem ukinem problemom.
Paleisti pazeminima. Paleisti savo baimes. Paleisi is saves verga.


Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 11 27, 12:06)
Ne tik pykčio. Vaikai perima visas energijas, kurių mama turi per daug...Taip iki paauglystės.


Na tarkim,mama labai pikta pyksta ant visų ir ant visko - vaikai serga peršalimo ligomis. Bet tuomet kodėl ne mama pati serga, o vaikai?

O astma? Kaip yra su ja? Mano mažasis serga epizodine astma, t.y. ji jam pasireiškia kai patenka virusas į kvėpavimo takus. O šiaip jos nebūna.

Pradėjau skaityti L.Viilmos knygą, bet arba vertimas kaltas arba man labai daug ginčytinų dalykų ten yra. Bet skaitant šią knygą bandžiau surasti astmos priežąstis, nes ji pas mus nuo gimimo. Radau lentelę ir iš to kas surašyta, bandau pritaikyti iš ten šitą sakinį -bejėgiškumo jausmas, baimė kad nepasiseks.
Nes visą nėštumą jaučiau ir sakiau,kad jaučiu jog kažkoks netikras nėštumas, jaučiau baimę, kad nebus to vaikelio. prieš gimdymą pasirodė kad neapsivertęs, gydytojai atsisakė daryti pjūvį, įkalbinėjo gimdyti kojytėm į priekį, paskui reikėjo apsispręsti dėl vertimo vaikelio, paskui apvertus vėl nerimas ar viskas gerai. Ir tas bejėgiškumo jausmas paskutinius mėnesius tikrai buvo didelis. Kad negaliu nieko pakeisti,kad nuo manęs priklauso jo likimas, o aš nežinau to teisingo atsakymo kaip iš tikrųjų daryti, o nuspręsti turėjau aš pati. Ar tai galėjo būti mano vaiko astmos priežąstis??? Jei taip tai kaip iš to ištrūkti? Kai viskas baigėsi laimingai, aš dėkojau,buvau labai laiminga ir dėkinga kad mums pavyko. Ir tas palengvėjimas atėjo,jaučiausi kaip ištrūkusi iš kažkokių mane laikiusių gniaužtų. Tikrai jau seniai visa tai paleidau, bet kaip tada toliau tai gydyti?
Įdomiausia, kad dažniausiai vaikai paauglystėje išauga šią bėdą, nes tėvų energija nebeįtakoja turbūt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 12 05, 12:54)
Pradėjau skaityti L.Viilmos knygą, bet arba vertimas kaltas arba man labai daug ginčytinų dalykų ten yra. Bet skaitant šią knygą bandžiau surasti astmos priežąstis, nes ji pas mus nuo gimimo. Radau lentelę ir iš to kas surašyta, bandau pritaikyti iš ten šitą sakinį -bejėgiškumo jausmas,  baimė kad nepasiseks.

Jei skaitėt elektroninę versiją, gal galėtumėt įmesti nuorodą, kur tos lentelės apie astmą ieškoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 12 05, 12:54)

O mamos ne "dusina" rūpesčiai ?
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 12 05, 13:54)
Na tarkim,mama labai pikta pyksta ant visų ir ant visko - vaikai serga peršalimo ligomis. Bet tuomet kodėl ne mama pati serga, o vaikai?

O astma? Kaip yra su ja? Mano mažasis serga epizodine astma, t.y. ji jam pasireiškia kai patenka virusas į kvėpavimo takus. O šiaip jos nebūna.

Pradėjau skaityti L.Viilmos knygą, bet arba vertimas kaltas arba man labai daug ginčytinų dalykų ten yra. Bet skaitant šią knygą bandžiau surasti astmos priežąstis, nes ji pas mus nuo gimimo.


Kodel serga vaikai? del ivairiu priezasciu.
Vienas vaikas sirgs, kitas ne, priklauso nuo to ar jis kentes nuo tos energijos arba ne, pereme ja ateinant arba ne. tas kuris nores patiki tevui ar motinai, gali sirgti tomis paciomis ligomis kaip tevas ar motina. Priklauso nuo paties vaiko.
Dar yra toks desnis:
jei klystu as nestipriai, savo klaidas matau, sirgsiu pati.
jei klystu labiau, serga/sirgs vaikai.
jei klystu labai labai, savo klaidu nematau, nepripazistu - serga/sirgs anukai.

Del astmos, nezinau kuria knyga skaitote, papildau, gal bus aiskiau:
QUOTE
Ненависть к ненависти вызывает астму. Когда родители ужасно ненавидят все плохое, а у ребенка нет права выражать свою ненависть, растущую на почве родительской ненависти, которая называется очень большой любовью, тогда ребенок заболеет астмой.


QUOTE
Если мы хотим делать что-то идеальное, то убиваем себя. Если я делаю что-то идеально, значит, я – идеальный человек, а это – иллюзия. На Земле нет ни одного идеального человека, все люди – существа, находящиеся в стадии развития – каждый на своем уровне.

Нужно идти по своей дороге и освободить свои тяжести: самый тяжелый страх – знания, самое тяжелое чувство вины – грех, самую тяжелую злобу – ненависть.

Астма – болезнь ненависти. Не можешь выдыхать, боишься выдохнуть воздух – свою идеальность. Лекарства в большинстве случаев не помогают, травы помогают. Ненависть – энергия пожара. Пожар длится до тех пор, пока есть воздух. Заболевания дыхательных путей – это пожар в душе, который называется ненавистью.

Если мы что-то ненавидим, значит, именно этой энергии в нас очень много, но она настолько подавлена и похоронена нашими страхами и стыдом, что сокрыта от нас же самих.

Ненависть к ненависти вызывает самое прекрасное самочувствие. А человек склонен судить о себе по самочувствию: самочувствие хорошее, значит, я – хороший, плохо себя чувствую, значит, я – плохой.

Задумайтесь о том, что вы ненавидите. А если вы такой хороший человек, что такого и нет вовсе, то проверьте себя другим способом. Спросите себя: люблю ли я ложь, предательство и т. п.? Если не люблю – это и есть ненависть. Любовь – противоположный конец ненависти.

Viilma moko, jog energijas is saves reikia paleisti atidarant savo sielos dureles is priekio ir is nugaros, neapykanta vienintele energija, kuria paleidineti reikia vertikaliai, panasiai kaip skleidziasi lotoso ziedas.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2013 12 05, 16:24)
neapykanta vienintele energija, kuria paleidineti reikia vertikaliai, panasiai kaip skleidziasi lotoso ziedas.

Tačiau aš galvoju, kad neapykanta sergantys žmonės neturi žalio supratimo, kaip skleidžiasi lotoso žiedas.

Todėl tai reikėtų išaiškinti detaliau, vaizdžiau. Nes ši liga yra baisi. Jai reikėtų skirti daugiau dėmesio.

Iš paauglystės prisimenu citatą, nelabai bepamenu, kieno ji:
"Neapykanta susirgusį žmogų tegali pagydyti meilė".

Citatą prisimenu, bet praktiškai šio mechanizmo neįsivaizduoju. Lyg ir sausokas sakinys.
Atsakyti
S.Lazarevo aprašyta situacija dėl astmos :

"Jauna moteris dalijasi su manimi savo bėdomis.

- Man būna astmos priepuoliai, metro važiuoti visiškai negaliu, gal jūs galėtumėte padėti?
- Jūsų siela ir jūsų vaikų sielos kupinos paniekos ir meilės atsižadėjimo. Papasakokite, kas jums nutiko ir kada?
- Didžiausia problema buvo prieš ištekant. Aš labai mylėjau vieną žmogų, tačiau vestuvių su juo taip ir neatšokome, nes, kaip sakoma, ištekėjau už gero žmogaus. Paskui vis juos lygindavau ir palyginimai būdavo ne vyro naudai. Gal tai turėjo įtakos?
- Turėjo, ir dar kokios. Gal jūs stebėsitės, tačiau pabandykite tai suprasti ir pajausti. Emocija - tai supresuota mintis. Jeigu mintis jums vis primena, kad žemiškumas yra pirminis, tai ilgainiui emocialiai į visą pasaulį žvelgsite šiame kontekste. Teisinga mintis atsiranda iš teisingo pasaulio suvokimo, teisingo pasaulėvaizdžio. Meilės jausmas yra didžiausia vertybė šiame pasaulyje. Ji Dievo duodama ir Žemei nepriklauso, dėl to dažnai supriešinama su visomis žemiškomis vertybėms.
Jeigu mes, prisirišę prie žemiškų vertybių, iškeliame jas aukščiau už meilę, tuomet meilė miršta. Mintis tampa emocija, charakteriu, pasaulėžiūra labai lėtai. Tėvai pradeda pavojingą procesą, vaikai jį tęsia ir serga, o vaikaičiai jau miršta."
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Ojei kaip čia viskas sudėtinga g.gif
Rūpesčiai? Na taip, turiu... tokių buitinių... kaip ir dauguma. Neapykanta? g.gif kad taip labai kažko nekęsčiau nėra, bet jei neapykanta vadinasi ir melo, apgaulės netoleravimas, tada taip. Bet čia jau kažkaip painu viskas. O kaip galima toleruoti melą ir neištikimybę? Pagal šią teoriją tai turėtų visi vaikai praktiškai sirgti astma.
Ir dar - labai norėjau pametinukų. Seilę varvindavau žiūrėdama į kitų vaikus pametinukus, ir grožėjaus ir svajojau. Turiu.... Bet.... Ta nežmoniška konkurencija tarp jų NUOLAT, KIEKVIENAME ŽINGSNYJE, mane varo į beprotybę. Kaip su tuo susigyventi?

P.S. Knygą skaitau popieriniam variante, lietuvių kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 05 gruodžio 2013 - 20:00
QUOTE(^Vakarė^ @ 2013 12 05, 19:51)

Ir dar - labai norėjau pametinukų. Seilę varvindavau žiūrėdama į kitų vaikus pametinukus, ir grožėjaus ir svajojau. Turiu.... Bet.... Ta nežmoniška konkurencija tarp jų NUOLAT, KIEKVIENAME ŽINGSNYJE, mane varo į beprotybę. Kaip su tuo susigyventi?

P.S. Knygą skaitau popieriniam variante, lietuvių kalba.


Kai ko nors norima, tikimasi, kad bus geras variantas, o ne sunkumai. Noras turėti pametinukus ateina iš noro su jais subalansuoti kuo daugiau karmos.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2013 12 06, 12:51)
Kai ko nors norima, tikimasi, kad bus geras variantas, o ne sunkumai. Noras turėti pametinukus ateina iš noro su jais subalansuoti kuo daugiau karmos.


Gal galima aiškiau? blush2.gif
Atsakyti