Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(Grazute Venera @ 2014 07 18, 23:58)
Tu labai issiduodi...  biggrin.gif , Liuto ASC yra i islaiduma linke zmones  mirksiukas.gif ..

nu liuto asc gal man ir padaro visa sita dalyka, be saraso i parduotuve eiti negaliu, nes ten ten nuo to visko tampu dezorientuota ir rezultatai buna parasti. dar pvz, kad visur isigyju draugu ir priesu, nors man to visai nereik, kazkas ima konkuruot, ta gigante 99 proc zinau kieno klonas arba kieno paprasyta prikibt prikibo nu ai... baisai cia biggrin.gif sake kojos cia nebekels ir as kartais net pasimeldziu, kad jai uztektu valios savo pazada teset cool.gif

QUOTE(Riviera Maya @ 2014 07 19, 00:41)
Niekas nemegsta  zmoniu kurie kisasi ne i savo reikalus  biggrin.gif As net parasa toki uzsidejusi  biggrin.gif

o, dabar tik pastebejau parasa. nu nemiga ne del zmoniu, tik del tu pinigu ir tu popieriu pasto dezej, bet ten kur rasiau, jau nebe apie nemiga, nemiga tik nuvede i kita tema, ten apie gyvenimo palengvejima visumoj, apie zmones, norincius gero, as rasiau bendrai, kad nuo ju ismetimo, man tiesiog gyvenimas stipriai pagerejo. as suprantu, kad reikia problemu paturet, pasirgti, dar ten ko nors pasikamuot, kiekvienam savo, paskui randa dvasines priezastis ir jeigu supranta ka nors, tai nustoja, jei ne - tai tas pats toliau, tik jau tas turi dvasine priezasti, vadinasi, prasme. jau tai neber beprasmis kentejimas, prasme ir dvasine priezastis yra. bet ar kas gali normaliai priimti pasakymus, kad tavo kudikiui smegenu infarktas gresia todel, kad tu neteisingai ir nuodemingai elgiesi su vyru/mama/mociute/savimi/betkuopagalfantazija ir tai tau pamoka uz nuodemes, nu sitaip galima zmogu istumti i suicida. nes toji, kurios kudikiui sitai darosi, ji ir taip jau klaikioje kancioje, tai dar vat kaltes uzmest ir paskui liept paleist. ta prasme Gluosnis ok, jin dirba savo darba, kad ten primintu zmonems, kad jie nuodemingi ir viska reik paleist, as is dalies sutinku, nu savo klientem sakau, kad reik keist, korekcija daryt ten, kur pusiausvyra pazeista ir ten ne mano ismintis kokia ypatinga, as isvis kvailoka esu, jei taip jau paziurejus i mano gyvenima, bet kortas skaitau ir ten kortos duoda nuorodas, nu pas save temoj. as irgi reguliuoju kitiem gyvenima, gali taip pasirodyti. bet man liezuvis nesiverstu pasakyti moteriai, kurios vyrui vezys pvz, kad jisai del to kaltas, o ji irgi nuodemiu padare ir va prasom jums atpildas, paleiskite ka nors. nes neetiskiau jau nebuna. pati budama visiskai netaktiska ir neisaukleta, matau zmones, kurie atseit medum patepti, bet stumia zmogu i sulini. man tai cia yra baisu.
juolab, kad "paleiskite ta ar ana, kuo as jus dabar apkaltinau, ir pamilkite save" tai yra abstrakcios frazes, sukeliancios dar daugiau nerimo ir baimes, ypac kai zmogus jau ir taip ribinej busenoj. O man asmeniskai tai sukelia sleikstuli, nes tai nera nuosirdu ir nera tikra. Bet kaip sakiau, as nieko pries Gluosni, tik kad kartais paskaitau ir suima toks siaubas, niekur taip nekaltinami ir niekur taip neatimama viltis is zmoniu, kaip sitoj temoj.
rasykit tada apie meile sau, kaip save mylet galima, variantus, visos. praktiniai patarimai tebunie, patikrinti, kaip tai padaryt. as savo metodu turiu, bet cia mazai kam patiks, nes tai vienatves ir askezes periodai, netinkamu santykiu nutraukimai, kitom reik vonioj su ziedlapiais nagus lakuot, treciom stadione begt, vat rasykit. apie paleidimus jau buvau uzsukus tema, daug merginu pasisake apie tai, jau imanoma suprast atgal paskaicius tema ir pasirinkt kazka, arba savo sugalvot. apie meile sau dar nemaciau kad kas nors suprates butu sioj temoj, per visa savo buvima SMe, cia ne vienerius metus, tie Amariliai ne pirmas mano isstojimas. Praktiniai patarimai kaip save mylet, butu visom idomu.

taigi vat, emiau ir pasakiau.
Atsakyti
Na as cia mazai diskutuoju, nes mazai kas man sioje temoje idomu, skaitau, nes internete tokiu "pievu" pilna , kad tikrai liudna, o gerdama kava turiu iproti skaitineti, tai bent kas dar kazkiek idomu, o ne politika, sportas, melas, fantazijos ir t.t.
Cia uzsuku, nes gal kazkada kazkam galesiu atsakyti i koki klausima, gal man kazkas i klausimas atsakys, kai toki turesiu biggrin.gif
Sioje temoje esu jau seniai parasiusi, kad cia aprasytos problemos, tai visumoje zmoniu streso padariniai, o ne karmos visokios, deja stresa labai daznai sukeliame tikrai ne mes patys, paprasciausiai gyvename ne vieni sioje zemeleje, tenka bendrauti, dirbti, gyventi kazkiek taikantis su aplinkiniais.

Tenka kvepuoti tuo paciu oru, matyti tuos pacius vaizdus, klausytis tu paciu garsu, norime ar nenorime.
Nors paprastesnius dalykus galime patys pasirinkti, su kuo draugauti, su kuo bendrauti, ka skaityti, ka rasyti, ka valgyti, kokia muzika klausyti ir t.t.
Galime ignoruoti tuos , kurie kisa savo nuomone apie vienoki ar kitoki maista, savo nuomone apie politika, religija, sporta, masinas, juk mes tuo ir ypatingi, kad turime savo nuomone, savo skoni, mes visi esame unikalus ir skirtingi savaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 19 liepos 2014 - 15:26
aha, ir dar pridet, kad su vyru "mano" ar tai Viilmos, ar dar kieno nors supratimu elgiesi ne taip, kaip reikia. vat nedarai kaip mes norim ir basta, tavo vaikui mirtis gresia. kaip apsivercia liezuvis, t.y. klaviatura, man nesuvokiama. gal dar i lova galima ilyst kartu ir ten patarti ko nors gero is visos sirdies, kad ir uzsimerkus.
nu biski cia ironija, Gluosni, neisizeiskit. Tiesiog kol dar Putinas ne cia, dar vis galiu pasakyt ka galvoju ir kai noriu, pasakau, kai tingiu arba pernelyg slykstu, tai ir nesakau. siaip stebiu zmonijos kvailystes.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 07 19, 11:40)

juolab, kad "paleiskite ta ar ana, kuo as jus dabar apkaltinau, ir pamilkite save" tai yra abstrakcios frazes, sukeliancios dar daugiau nerimo ir baimes, ypac kai zmogus jau ir taip ribinej busenoj. O man asmeniskai tai sukelia sleikstuli, nes tai nera nuosirdu ir nera tikra. Bet kaip sakiau, as nieko pries Gluosni, tik kad kartais paskaitau ir suima toks siaubas, niekur taip nekaltinami ir niekur taip neatimama viltis is zmoniu, kaip sitoj temoj.

Šiaip nelabai jau man ta tema rūpi, bet vis tiek pasakysiu. Kam klausti kažko, kam prašyti, kad surastų, atpasakotų kažkokį autorių, kai galima pačiam susirasti. Dauguma nori gauti tiesiai į burną ir dar sukramtytą. Jei tikrai žmogui bėda, jis susiras kelis autorius ir skaitys originalą, ne kažkieno interpretacijas. Kol paskaitinėdavau čia Villmos citatas arba perpasakotus aiškinimus, tol man ji nepatiko. Paskui susipažinau su jos knygom keliom pati- atsivėrė visai kitas vaizdas. Mielas šiltas žmogus. Tikrai įdomios knygos. Nepasirodė man, kad autorė kažką kaltintų. Labai įdomu, rašo net apie blusas, voratinklius ir pan. Pasirodo, net voratinkliams namuose atsirasti yra priežastis. Nežinau kaip kitoms atrodo, man geriau tegu jau kartais pabara, jei tik konstruktyviai, tegu geriau įspiria į užpakalį negu kad su užuojauta galvą glostytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 19, 21:24)
Pasirodo, net voratinkliams namuose atsirasti yra priežastis.

Ponia Lylia, matau, kad dar esat, pasakykit prasau, kodel tie voratikliai randas, mistika kazkokia-pas mane voratinklynas, labai 5domu, kol surasiu pati blush2.gif

niekas nekalba su manim, radau kazka ta tema, man keista -nes nelabai panasu man i tikrove

2013 12 19, 23:59

"
Be to negalima jusu namuose naikinti vorus ir voratinklius, jei paleisite nora buti kazkuo, vorai patys iseis, o voratinkliai pavirs dulkemis."

ir dar, jei nesunku-pasakyk kas, kokia priezastis pedos kauliuko issokimo priezastis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 19 liepos 2014 - 21:04
as kalbejau apie moteri, kuri pora lapu atgal rase apie savo kudiki. tai gulinti spardyt yra itin dvasinga cia sitoj temoj. noriu pasiusti ka nors ant triju raidziu, bet nepadarysiu to tiesiogiai, kas isizeis arba apsimes Dievo avineliu, pasiekusiu nusvitima, va tiem ir skirta.

o, Dino, skaitai, nagi spjauk man i veida eilini karta, kaip nors dvasingai su miailia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 19 liepos 2014 - 20:41
QUOTE(dives @ 2014 07 19, 21:33)
Ponia Lylia, matau, kad dar esat, pasakykit prasau, kodel tie voratikliai randas, mistika kazkokia-pas mane voratinklynas, labai 5domu, kol surasiu pati blush2.gif

niekas nekalba su manim, radau kazka ta tema, man keista -nes nelabai panasu man i tikrove

2013 12 19, 23:59

"
Be to negalima jusu namuose naikinti vorus ir voratinklius, jei paleisite nora buti kazkuo, vorai patys iseis, o voratinkliai pavirs dulkemis."
ir dar, jei nesunku-pasakyk kas, kokia priezastis pedos kauliuko issokimo priezastis ax.gif

Dėl voratinklių L.V. rašė taip, bandau atpasakoti: kai įeinam į voratinklių pilną patalpą ir paklausiam, kas čia yra, gyvena, tai atsakoma, kad niekas. Jei žmogus save laiko niekuo, nes nieko nepasiekė gyvenime ir pan., tai pagal ją pas tokį žmogų namuose pilna vorų. Taip, ji ten rašė, kad paleidus norą būti kažkuo voratinkliai patys subyra į dulkes.

Dėl kauliukų nežinau, neatsimenu aš visko, ne viską ir praklausiau. Seniau pas rusus buvo įgarsintos jos knygos siųstis ar online klausytis, bet paskui išėmė dėl autorinių teisių pažeidimų. Taip kad teks ieškotis pačiai smile.gif pastebėjau, kad klausydavausi ir kai kurių vietų nesuprasdavau. Suprasti tai suprantu, bet kažkaip neužsifiksuodavo. Pagaudavau save galvojant apie kažką kitką. Atsisuku atgal, klausaus, vėl mintys nukrypsta kažkur. Atrodo, žodžių nepraleidi, o negirdi, ką skaito. O kitose vietose tiesiog suklusdavau, akys pačios išsiplėsdavo, taip būdavo įdomu.
Atsakyti
as nieko nepasiekiau gyvenime, taip isoriskai. vidiniai pasiekimai tik, mano ten labai asmeniski. kuriu niekas ir nezino, isskyrus tuos, kurie mate mane eile metu ir nespejo numirt per ta laika. voratinkliu ir voru nera. Bet mano bobute, kuri pasieke ko norejo, va pas ja voru apstu. nes ten dregna perdaug, o mano bute sausas oras. Cia irgi dvasine priezastis mano asmenine nuomone. Buvo voras, kai buvau susidejusi su tokiu cia dvasiniu mokytoju, kuris norejo, jog ka tai apciuopiamo pasiekciau ir tai butu mano nusvitimo zenklas, bet paskui dingo, kai anaji pasiunciau atgal i savo irstva. gaunas dvi priezastys. Dvasines.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 19, 21:38)
Dėl voratinklių L.V. rašė taip, bandau atpasakoti: kai įeinam į voratinklių pilną patalpą ir paklausiam, kas čia yra, gyvena, tai atsakoma, kad niekas. Jei žmogus save laiko niekuo, nes nieko nepasiekė  gyvenime ir pan., tai pagal ją pas tokį žmogų namuose pilna vorų. Taip, ji ten rašė, kad paleidus norą būti kažkuo voratinkliai patys subyra į dulkes.

Kaip suprasti "nieko nepasiekė gyvenime"? Netapo įmonės direktorium, neuždirbo milijardo, nenusipirko namo Ispanijoje? Ar vorams svarbūs kažkokie iliuziniai mūsų pasiekimai, ar jie minta tam tikromis negatyviomis energijomis? Yra kuo misti, gyvena ir vaikus veda, nėra kuo maitintis- išsikrausto ten, kur maisto yra...
Atsakyti
gamoj jiem maisto apstu, ypac siene. irgi dvasine priezastis. o del pasiekimu, tai jo, cia turbut vienintelis Vaizgantes pasisakymas, kuris sutampa su mano poziuriu. Pasiekia viska, turi butus, masinas, ne po viena, motociklus, namus, butus, pinigus, voru nera arba yra, o zmogus nelaimingas, senatvej visi laukia mirties, testamento, rietyniu paskui, ir ner kam priziuret, as einu uz centus ir matau zmogaus nevilti su visais pasiekimais. tai apie tuos pasiekimus - nuline verte ju. Zmogui.
Viena priezasciu kodel istrenkiau visus su savo primetamais pasiekimais ir privalomu ju norejimu. Dagyvens iki senatves ir pamatys ka tie pasiekimai duoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 20 liepos 2014 - 13:04
QUOTE(vaižgantė @ 2014 07 20, 13:21)
Kaip suprasti "nieko nepasiekė gyvenime"? Netapo įmonės direktorium, neuždirbo milijardo, nenusipirko namo Ispanijoje? Ar vorams svarbūs kažkokie iliuziniai mūsų pasiekimai, ar jie minta tam tikromis negatyviomis energijomis? Yra kuo misti, gyvena ir vaikus veda, nėra kuo maitintis- išsikrausto ten, kur maisto yra...

vorai gyvena kur daug negatyvo?? nezinau...pas mane namuos nemanau, kad jo daug yra, o jei ir yra tai tikrai bedaugiau, nei pas tuos, pas ka orai negyvena....

kodel tada sako, kad voras laime nesa???

mano drauge sako, kad dziaukis, kad pas tave jie nori gyvent, tipo geras zenklas g.gif

Štai ka radau:

Vorai nėra tie blogio ar tamsos simboliai simbolizuojantys tik tamsą, netvarką, blogybes ar mirti. Galima sakyti visiškai priešingai. Voras kaip simbolis atneša laimę į namus. Savo voratinklyje ją saugo. Voro nužudymas, sutraiškymas prilygsta nuosavos laimės atsisakymui, nelaimių pritraukimu į namus ir durų atidarymas kitoms negandoms. Šie nariuotakojai aptinkami visose religijose saugantys šventuosius. Krikščionybėje voras saugojo kūdikėlį Jėzų, keliaujantį per Egiptą ir jo palydą, apipindamas ola, kurioje jie slėpėsi, tankiu voratinkliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 20 liepos 2014 - 14:02
QUOTE(vaižgantė @ 2014 07 20, 13:21)

Jei žmogus jaučiasi kaip tuščia vieta gyvenime. Niekam nereikalingas, nematomas, nežinomas. Nežinau, ar jie minta energijom, aš ne voras ir ne extrasensė tongue.gif Greičiausiai toks tokį traukia.
Apskritai, man atrodo, kad atitinka Viilmos priežasčių aiškinimai su tuo, ką matau. Jei kažkam atrodo, kad ne, valio, toks jų požiūris. Tik labai jau kartais akivaizdžiai matosi tie sutapimai pas tėvus ir vaikus. Tarkim, mamai operuotas kažkoks organas, dukrai toj vietoj atsiranda auglys. Nekišau ir nekišiu savo nuomonės niekam, juolab, kad mama iki šiol neatleidusi savo mamai. Kuo galiu padėti? Numezgiau mergaitei kepurę po chemijos.
Atsakyti