QUOTE(Grazute Venera @ 2014 07 18, 23:58)
nu liuto asc gal man ir padaro visa sita dalyka, be saraso i parduotuve eiti negaliu, nes ten ten nuo to visko tampu dezorientuota ir rezultatai buna parasti. dar pvz, kad visur isigyju draugu ir priesu, nors man to visai nereik, kazkas ima konkuruot, ta gigante 99 proc zinau kieno klonas arba kieno paprasyta prikibt prikibo nu ai... baisai cia

QUOTE(Riviera Maya @ 2014 07 19, 00:41)
Niekas nemegsta zmoniu kurie kisasi ne i savo reikalus
As net parasa toki uzsidejusi

o, dabar tik pastebejau parasa. nu nemiga ne del zmoniu, tik del tu pinigu ir tu popieriu pasto dezej, bet ten kur rasiau, jau nebe apie nemiga, nemiga tik nuvede i kita tema, ten apie gyvenimo palengvejima visumoj, apie zmones, norincius gero, as rasiau bendrai, kad nuo ju ismetimo, man tiesiog gyvenimas stipriai pagerejo. as suprantu, kad reikia problemu paturet, pasirgti, dar ten ko nors pasikamuot, kiekvienam savo, paskui randa dvasines priezastis ir jeigu supranta ka nors, tai nustoja, jei ne - tai tas pats toliau, tik jau tas turi dvasine priezasti, vadinasi, prasme. jau tai neber beprasmis kentejimas, prasme ir dvasine priezastis yra. bet ar kas gali normaliai priimti pasakymus, kad tavo kudikiui smegenu infarktas gresia todel, kad tu neteisingai ir nuodemingai elgiesi su vyru/mama/mociute/savimi/betkuopagalfantazija ir tai tau pamoka uz nuodemes, nu sitaip galima zmogu istumti i suicida. nes toji, kurios kudikiui sitai darosi, ji ir taip jau klaikioje kancioje, tai dar vat kaltes uzmest ir paskui liept paleist. ta prasme Gluosnis ok, jin dirba savo darba, kad ten primintu zmonems, kad jie nuodemingi ir viska reik paleist, as is dalies sutinku, nu savo klientem sakau, kad reik keist, korekcija daryt ten, kur pusiausvyra pazeista ir ten ne mano ismintis kokia ypatinga, as isvis kvailoka esu, jei taip jau paziurejus i mano gyvenima, bet kortas skaitau ir ten kortos duoda nuorodas, nu pas save temoj. as irgi reguliuoju kitiem gyvenima, gali taip pasirodyti. bet man liezuvis nesiverstu pasakyti moteriai, kurios vyrui vezys pvz, kad jisai del to kaltas, o ji irgi nuodemiu padare ir va prasom jums atpildas, paleiskite ka nors. nes neetiskiau jau nebuna. pati budama visiskai netaktiska ir neisaukleta, matau zmones, kurie atseit medum patepti, bet stumia zmogu i sulini. man tai cia yra baisu.
juolab, kad "paleiskite ta ar ana, kuo as jus dabar apkaltinau, ir pamilkite save" tai yra abstrakcios frazes, sukeliancios dar daugiau nerimo ir baimes, ypac kai zmogus jau ir taip ribinej busenoj. O man asmeniskai tai sukelia sleikstuli, nes tai nera nuosirdu ir nera tikra. Bet kaip sakiau, as nieko pries Gluosni, tik kad kartais paskaitau ir suima toks siaubas, niekur taip nekaltinami ir niekur taip neatimama viltis is zmoniu, kaip sitoj temoj.
rasykit tada apie meile sau, kaip save mylet galima, variantus, visos. praktiniai patarimai tebunie, patikrinti, kaip tai padaryt. as savo metodu turiu, bet cia mazai kam patiks, nes tai vienatves ir askezes periodai, netinkamu santykiu nutraukimai, kitom reik vonioj su ziedlapiais nagus lakuot, treciom stadione begt, vat rasykit. apie paleidimus jau buvau uzsukus tema, daug merginu pasisake apie tai, jau imanoma suprast atgal paskaicius tema ir pasirinkt kazka, arba savo sugalvot. apie meile sau dar nemaciau kad kas nors suprates butu sioj temoj, per visa savo buvima SMe, cia ne vienerius metus, tie Amariliai ne pirmas mano isstojimas. Praktiniai patarimai kaip save mylet, butu visom idomu.
taigi vat, emiau ir pasakiau.