Kates pvz irgi, jos sugeria negatyva ir transformuoja i pozityva. Sunkiais laikais namie turejau daugiau kaciu, nei keli daugiabuciai, aplink mano namus, kartu paemus. Ir emiau ne samoningai, tiesiog pasidarydavo tokia situacija, kad turiu paimti kate viena, kita, trecia, 9ta... As ju neieskojau ir neketinau pasaulio gelbet, taip tiesiog nutikdavo. Paskui jos iskeliavo savais keliais ir rado sau seiminkus, dabar turiu tik dvi. Ir jei man negerai fiziniam lygmeny, jos mane gydo. vienas tai isvis, guliu, negaliu uzmigt, nusispardau antklode, o jis ja tempia ant manes dantimis atgal
o pas mano bobute, kur negatyvo jokio, ten vorynas. Ka jie valgo? jos tvirta dvasine nuostata ir optimizma? dregme.
A ko nereaguojat, kad sieno kruvoj daugiau voru buna? koks ten negatyvas ir liudesys? rugiai nupjauti liudi? dar vorai megsta ukinius pastatus, ypac tuos, kuriuose auginami gyvuliai, ten jie kaip iik ir dauginasi. tipo karves negatyva skleidzia ir visokias nuodemes? del bendro issilavinimo pranesu, kad vorai dauginasi rugpjucio gale ir rugseji, tai tuomet karves netupi ten uzdarytos ir neliudi, jos laukuose. ten tik miega. negatyvius nuodemingus liudnus sapnus sapnuoja matomai, reiktu apie praeitus gyvenimus jas apsviest musiet ir kad "paleistu" viska.
rausvos žuvelės
ištirps rytui tekant skausmu
spurdančios širdys