Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 03, 19:31)
Taip tai taip, tačiau, kas tas , kuris reikalauja meilės? Nesvarbu, iš savęs kitiems, ar iš kitų sau. Kas? Kūnas? Mintys? Aš tikrai žinau, kad nesu nei kūnas, nei mintys, nei emocijos. Su emocijom sunkiau nesusitapatinti, bet kartais įmanoma ir į tai pažvelgti iš šalies. Jūs kalbat apie kaip apie asmenybę.

Kas tas , kuris vertina save ir ką jis vertina? dabar jūs man pasakykit 4u.gif

Va. Ponia Lylia, Jus kalbat kaip mano mylimas Guru, zinot kuris wub.gif klausimas, po kurio buna virsmas, sustok akimirka zavinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2014 08 03, 20:37)
Tai nėra kūnas, nėra mūsų protas, t.y. mintys. Tikrasis AŠ - gyvena širdyje. Ten viso ko centras.
Turbūt ne kartą teko girdėti "lotosas"? Tai simbolis. Simbolizuoja jis vidinį pokytį ir dvasinį tyrumą.

Kažkada tuo karštai tikėjau, būčiau dėjusi drinks_cheers.gif , dabar pasakyčiau, kad tai skaitalai iš brošiūrų, kažkieno nugirstos mintys iš lekcijų, iš satsangų. Gal aš per daug purvina, kas nors taip pasakytų, gal, nežinau, nesiginsiu. Čia panašiai kaip visi įsikibę į "Mintis materiali". Nieks dorai nesupranta, ką nori pasakyti, nugirdo, perskaitė ir davai.

Tą patį pakreipus iš kitos pusės, paklausiu: ką tas širdies centras, kurį simbolizuoja lotosas, atsakytų į anksčiau užduotus klausimus? g.gif Nesikabinėju, pasidiskutuokim 4u.gif smile.gif
Atsakyti
kaip ten tiksliai.. neprisimenu paraidziui. zodziu, yra lotosas, jame yra perlas, tai yra tas "as". aplink yra visas sodas lotosu, tai yra samsara. ir kai "as" pamilsta visa lotosu soda, sodas jam atsako tuo paciu.

cia vakaruose tas budistines mintis iskraipo sitoj vietoj, nes toki vaizda sudaro visokie mokytojai, kad su samsara reikia kovoti, bet nea, ja reikia myleti, nes ji yra musu paciu kurybos vaisius, musu tesinys. be vaizgantes as nebuciau ten, kur esu dabar. Ir as jai kazkas irgi panasaus. vat cia meile be patoso ir be zodziu, kai mes duodam viena kitai but ir jei nesikalbam, nesipykstam biggrin.gif nekalbant apie mano draugus pvz. ir visa kita geri, kuri kartais kurybos procese paverciu blogiu. pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 03, 21:22)
klausimas, po kurio buna virsmas, sustok akimirka zavinga  biggrin.gif

Po to klausimo netenka prasmės visokios panašios į šią diskusijos, zelandai, svijašai ir kiti panašūs. Ar ne taip? Bet kaip sako mano vaikas: o ką man veikt? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 03, 21:31)
nekalbant apie mano draugus pvz. ir visa kita geri, kuri kartais kurybos procese paverciu blogiu. pasitaiko.

Ko tiktai nebūna. cool.gif biggrin.gif Turi būti pusiausvyra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 03, 22:25)
Kažkada tuo karštai tikėjau, būčiau dėjusi drinks_cheers.gif , dabar pasakyčiau, kad tai skaitalai iš brošiūrų, kažkieno nugirstos mintys iš lekcijų, iš satsangų. Gal aš per daug purvina, kas nors taip pasakytų, gal, nežinau, nesiginsiu. Čia panašiai kaip visi įsikibę į "Mintis materiali". Nieks dorai nesupranta, ką nori pasakyti, nugirdo, perskaitė ir davai.

Tą patį pakreipus iš kitos pusės, paklausiu: ką tas širdies centras, kurį simbolizuoja lotosas, atsakytų į anksčiau užduotus klausimus?  g.gif Nesikabinėju, pasidiskutuokim 4u.gif  smile.gif

Kiekvienam pažinimui savas laikas. Jūs tikėjot kažkada ir supratimas buvo toks, aš randu tuos dalykus dabar, jais dar nesu nusivylus. Nevaikčiojau į lekcijas, neskaičiau brošiūrų. Skaičius prieš daug daug metų visus A.Svijašą, V.Zeland, L.Viilma..., vedų filosofija, Kabala kažkuriuo momentu. Daug kur galima įžvelgti sąlyčio, esmė - ta pati.

Jūsų esat visiškai teisi, skaitaluose daug teiginių, kuriuos mes priimam, kaip tiesą. Vien dėl to, kad tai mums tuo momentu tinka. smile.gif

Į anuos klausimus mano AŠ atsakytų, kad meilė yra viso ko centras. Ir tuo kol kas nesuabejojau. 4u.gif

P.S. atsiprašau, kad trumpai. Dirbu rimtus darbus dar tokiu metu. Su skaičiais. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smėlioAudra: 03 rugpjūčio 2014 - 21:04
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 03, 20:43)
Bet kaip sako mano vaikas: o ką man veikt? biggrin.gif

zinok situo atveju as esu ziauri ir negailestinga, nes visada visada, jau 13 metu duodu viena ir ta pati atsakyma: SKAITYK biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonhar @ 2014 08 03, 14:56)

O pyktis yra blogis ar vis dėlto neutrali emocija?

Pyktis yra neigiama emocija. Apie neutralias energijas girdėti neteko mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2014 08 03, 22:32)
Pyktis yra neigiama emocija. Apie neutralias energijas girdėti neteko mastau.gif

nei pyktis, nei baimė, nei kokia kita emocija neatrodo neigiama ar teigiama, jei išeina pamatyti iš šalies. Ji tiesiog dingsta.
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2014 08 03, 22:25)
zinok situo atveju as esu ziauri ir negailestinga, nes visada visada, jau 13 metu duodu viena ir ta pati atsakyma: SKAITYK  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Taip ir užgrūzini vaiką svetimom mintim biggrin.gif juokauju. Aš liepiu apsikuopti savo šiukšlynus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 03, 21:44)
nei pyktis, nei baimė, nei kokia kita emocija neatrodo neigiama ar teigiama, jei išeina pamatyti iš šalies. Ji tiesiog dingsta.
Papildyta:

Taip ir užgrūzini vaiką svetimom mintim biggrin.gif juokauju. Aš liepiu apsikuopti savo šiukšlynus unsure.gif

neskaito atkakliai. bet NASA naujienas kompe seka. apsikuopti butu visiskai neteisingas patarimas, nes pas mane jeigu as ikvepime - kaip po sprogimo, jeigu as duobej - kaip po sprogimo, jeigu man dzin ir viskas gerai - taip pat kaip po sprogimo. tiesiog sis zodis pas mus turi labai miglota prasme, kas tai... apsikuopk,... mes sito nesuprantam, mes geriau zinom kas visatoj dedasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2014 08 03, 22:32)

Pyktis - natūrali ir netgi brandi emocija, patiriama visų žmonių ir atliekanti tam tikrą funkciją, padedančią išlikti. Pyktis gali padėti sutelkti išteklius situacijos pataisymui. Tačiau nevaldomas pyktis gali pakenkti asmens ir aplinkinių gerovei.

Taigi skiriamos trys pykčio rūšys:
- pyktis, kylantis iš savigynos poreikio, pasireiškiantis tada, kai asmuo ar gyvūnas yra kankinamas ar pakliuvęs į spąstus;
- pyktis - reakcija į kitų suvokiamai tyčia sukeliamą žalą ar neteisingą elgesį;
- susierzinimas, grubumas, niūrumas, kuris labiau siejamas su asmens charakteriu, nei suvokimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avesta: 04 rugpjūčio 2014 - 04:30
QUOTE(avesta @ 2014 08 04, 05:29)
Tačiau nevaldomas pyktis gali pakenkti asmens ir aplinkinių gerovei.

Taigi skiriamos trys pykčio rūšys:
- pyktis, kylantis iš savigynos poreikio, pasireiškiantis tada, kai asmuo ar gyvūnas yra kankinamas ar pakliuvęs į spąstus;
- pyktis - reakcija į kitų suvokiamai tyčia sukeliamą žalą ar neteisingą elgesį;
- susierzinimas, grubumas, niūrumas, kuris labiau siejamas su asmens charakteriu, nei suvokimais.

man teko laimė šiame gyvenime bendraut su žmogum, kuris pyksta nuolat, už viską, ne tokią balso intonaciją, ne tą žodį, ne tą žvilgsnį....tokia natūra, bet labiausiai tai aš jame sukeliu tas pykčio bangas, taip sakė pats blush2.gif

tai ką galiu pasakyt, kažkada man buvo blogai, labai nuo to kentėjau, o dabar jau "užaugau"-nekreipiu dėmesio ax.gif ......bet žinau kas tas yra, sunku įsivaizduot normaliam žmogui

tai va tam žmogui buna migrenos priepuoliai, as kazkaip suves pradejau i tai-kad jis pradeda pykti ir bando susivaldyti-kas issaukia jam ta baisu galvos skausma.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 04 rugpjūčio 2014 - 07:03
QUOTE(evuxiene @ 2014 08 03, 11:24)
as irgi galeciau pasisakyti, kas man padejo ieskoti atsakymu ir daugybe klausimu, pirmiausia susiduriau su astrologija, o geros astrologes neapsieina be ezoterikos ir dvasiniu dalyku, ta kart supratau, kad pati del visko kalta...galvoju nu vejai kazkokie... doh.gif paskui paaiskejo, kad salia buve zmones, domisi ta sritimi, dave paskaityti viena knyga, kita, usikabinau, uzsirasiau i bible, skaitau knygas, pati atsirenku kas man svarbu, ir sakyciau visuose gyvenimuose srityse reikalai pasitaise, manau tokie zmones ne siaip sau atsiduria salia, aisku dar daug atsakymu neatsakyta, bet tam reikia laiko, ir darbo su savimi, nes tikrai nieks kitas  nieko nepakeis, nepadarays, tik pats zmogus smile.gif

"Kai mokinys pasiruošęs, mokytojas pasirodo." Tie žmonės šalia atsiranda ne atsitiktinai.....

QUOTE(vaižgantė @ 2014 08 03, 11:34)

Pagelbėti pavyko Vakarės dukrai. Ji miegos ramiai...

Šiąnakt miegojo ramiai. Bet aš ne...... biggrin.gif
Atsakyti