Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

Заболевания поджелудочной железы сродни женщине, властвующей над мужчиной, или, женским эмоциям, которые подавляют разум. Чем несдержаннее желание женщины настоять на своем, тем острее возникшая болезнь. Если эта несдержанность становится обыденным делом, то возникают воспалительные заболевания.

Например, если женщина не одержала в семейной ссоре победы над мужем и от злости схватилась за недоделанные дела, да так, что взмокла спина, то говорят, что панкреатит возник от сквозняка и тяжелой работы. А если в ссоре поражение потерпел муж и отправился поднимать настроение в кабак, то его диагнозом будет алкогольный панкреатит. Истинная же причина у обоих – злоба на то, что не удалось победить партнера.

Bet koks uzdegimas - tai pazeminimo pyktis.
Sveika kasa reiskia poreiki paciam tvarkyti savo gvenima. Drasus zmogus supranta, jog jo gyvenimas prasideda nuo jo paties. Jis pirmiausia daro gerai sau. O tas , kas galvoja, kad jo gyvenima turi sutvarkyti kiti, nori, kad sutvarkytu kiti, tures problemu su kasa. Pvz. jei zmogus galvoja: priimtu tinkamus istatymus, pradetu moketi normalu atlyginima/pensija/pasalpa, pasikeistu antra puse, jei mano tevai butu kitokie, jei brolis negertu/nebutu narkomanu, jei vaikai nesirgtu ir t.t. ir pan., tada mano gyvenimas butu geras/tuomet as galeciau ramiai gyventi - visa tai ir yra noras, kad kiti sutvarkytu mano gyvenima uz mane.
Atsakyti
Sveikos,
jaučiu, kad bloga mano kraujo būklė (dar ne kraujo vėžys, bet jau link to) susijusi su kažkokiomis dvasinėmis problemomis. Bet kokiomis, kas negerai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(marijaj @ 2013 12 30, 10:23)
Sveikos,
jaučiu, kad bloga mano kraujo būklė (dar ne kraujo vėžys, bet jau link to) susijusi su kažkokiomis dvasinėmis problemomis. Bet kokiomis, kas negerai? verysad.gif

Kaip suprast jaučiu?
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 12 30, 12:24)
Kaip suprast jaučiu?

ne taip išsireiškiau doh.gif žinau, kad taip ir yra verysad.gif
Atsakyti
Problemos su krauju tai problemos su meile. Kraujas simbolizuoja meile, kaip mes mylim.
Kad kraujas butu geras, reikia paleisti pavyda. Placiaja prasme. pvz. pavyda toms, kurias myli labiau, nors pati grazesne, idomesne, svelnesne, geresne zmona ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2013 12 30, 14:52)
Problemos su krauju tai problemos su meile. Kraujas simbolizuoja meile, kaip mes mylim.
Kad kraujas butu geras, reikia paleisti pavyda. Placiaja prasme. pvz. pavyda toms, kurias myli labiau, nors pati grazesne, idomesne, svelnesne, geresne zmona ir t.t.

Ačiū už atsakymą smile.gif Deja, šito gėrio (pavydo) turiu - reikia dirbti ties tuo.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2013 12 30, 14:52)

Nesupratau, prie ko čia "tos"? Koks gi pavydas čia gali būti?

Juk reikalas vyre, o ne "tose". Tada ir pavydo nebus, ir problemos marijaj.
Papildyta:
QUOTE(marijaj @ 2013 12 30, 15:10)
Ačiū už atsakymą smile.gif  Deja, šito gėrio (pavydo) turiu - reikia dirbti ties tuo.

marijai,
yra toks psichologinis triukas. Meilužė visada jaučiasi kietesne už žmoną. Žmona jai netrukdo.
Tačiau meilužė beprotiškai įsiunta, jei sužino, kad ji yra ne vienintelė meilužė!

Ir jei galvoji, kad tavo kraujo ligos priežastis yra pavydas, tokiu būdu tą pavydą permesi kitai. Ir tavo problema išsispręs.

Problema prasidės pas meilužę.
Tada ji rašys čia tokius klausimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 12 31, 13:44)
Meilužė visada jaučiasi kietesne už žmoną. Žmona jai netrukdo.

O meilužė čia prie ko? smile.gif

"Kitos", kurios gražesnės ir visokios kitokios "-esnės" nebūtinai vyro meilužės. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip su vaikų odos alergijos problemomis? kur problema paslepta?
Atsakyti
Alergija tai protestas, tylus pasyvus protestas pries kazka, kokia nors energija. Protestas yra, jei yra prievarta, kai nera meiles ir laisves daryti, sakyti, galvoti taip kaip nori. Vaiku alergijos tai problemu tarp tevu atspindys. Oda parodo poziuri i sazininguma (честность), odos alergija vaikui - protestas pries tevu mela. Pvz. kai blogi dalykai neissakomi, nutylimi vardan seimos ramybes ar kitu priezasciu. Negerai kai meluoja kitiems, bet daug blogiau, kai meluoja sau. Blogi reikia paleisti, tada jis pavirs geriu, o ne nutyleti, arba sakyti jog tai geris.
Atsakyti
Laba,
Man pastoviai "spaudzia" sirdi, paskutiniu metu dar ir oro truksta, kankina nemiga. Kiek suprantu, tai susije su sirdies reikalais ir/arba su beviltiskos situacijos sprendimu. Nemoku pati issinarplioti. Gal galetumete pakomentuoti? Aciu
Atsakyti
Laba diena,

nezinau ar tai galima laikyti liga, taciau jau daug metu kankina sirdies permusimai. Tai kelia dideli diskomforta... Jei galitetumete pakomentuoti, buciau labai dekinga.
Aciu!
Atsakyti