Įkraunama...
Įkraunama...

Dvasinės ligų priežastys -14

QUOTE(gluosnis @ 2014 01 08, 11:18)

aciu, gluosni! labai taikliai. tik dabar reikia rasti iseiti, kaip tvarkytis su plauciais ir skydliauke, tiksliau visais tais prislopintais neigiamais jausmais..
Atsakyti
QUOTE(winter30 @ 2014 01 10, 12:13)
Labukas,na šiaip nelabai gilinuosi į visokius priežąsties ir pasekmės reiškinius,nu bet šiandien toks dalykas įvyko,gan keistas man,nu sakysim sutapimas,bet šiandien mano gimtadienis 30-as ir nu blyn atsikeliu ryte žiūriu laikrodis stovi,nu tiek to maža kas nueinu į kambarį žvilgt į laikrodį ir tas sustojęs,nu ką varau į virtuvę nu nepatikėjau net ir ten laikrodis sustojęs,susinervinau žiūriu dukrą mobilų palikus,sakau ten pažiūrėsiu kiek tų valandų po galais,o ten pas ją ir kažkoks nenormalus laikas nustatytas 24val rodo.nu žinokit sudomino kaip čia taip sutapo ar vis tik gal reiškia ką  tie sustoję laikrodžiai gimtadienio proga g.gif  smile.gif

elektromagneines audros? g.gif idomu, kodel taip.
o mano visi laikrodziai amzinai skuba rolleyes.gif
Sveikinu su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(ausrele123 @ 2014 01 10, 14:04)
sveikutes 4u.gifo ka angina reiškia?dažnai kartojasi suaugusiam žmogui su aukšta temperatūra. ačiū 4u.gif

Angina reiskia kad zmogus kalba tusciai, jo negirdi, neklauso, i jo patarimus numoja ranka, kai zmogus neturi jokio autoriteto ir ji tai labai zemina.

QUOTE(bim-bam @ 2014 01 10, 14:06)
aciu, gluosni! labai taikliai. tik dabar reikia rasti iseiti, kaip tvarkytis su plauciais ir skydliauke, tiksliau visais tais prislopintais neigiamais jausmais..

Paleisti viska, visus neigiamus jausmus, viska, kas trukdo myleti ir jaustis mylima. Atleisi kitiems ir sau, kad paciai butu lengviau. Neieskoti teisybes pagal savo supratima, leisti kitiems klysti ir buti netobuliems, priimti tokius, kokie yra ir nebandyti ju keisti rolleyes.gif
Atsakyti
Mistika kažkokia su tais laikrodžiais...tikrai tai kaźka turetu reikst..o mano vėluoja visad, aš amžinai pati vėluoju ir pavarau laikrodzius i prieki delto, nes nekenčiu nei pati vėluot nei kai kiti...girdėjau, kad negerai sukinėt laiką, kažin tikrai?
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
esu skaičiusi, bet nebepamenu - dėl ko sutrinka skydliaukės veikla? Konkrečiai pas mane yra hipofunkcija, neaktyvi skydliaukė.
Atsakyti
o mediciniskai kaip vadinasi kai yra skydliaukeje augliukai? g.gif na mazgeliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bim-bam: 11 sausio 2014 - 15:47
Sveiki, noreciau pasiteirauti, ka galetu reiksti pastovus susalimas, netgi kai ijungtas sildymas namuose, nuolat krecia kazkoks saltkretis, laksto siurpuliukai , ypac nugaroje, kazkoks sunkumas tarsi nerimas skrandyje. Turiu ir angina issenejusia, nebeisgydoma, laukia operacija del jos. Bet tas saltis prasidejo gal pries pora savaiciu ir dabar kasdien taip jauciuosi, nesuprantu kas nutiko, kas cia per keistas jausmas.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2014 01 10, 17:01)
Mistika kažkokia su tais laikrodžiais...tikrai tai kaźka turetu reikst..o mano vėluoja visad, aš amžinai pati vėluoju ir pavarau laikrodzius i prieki delto, nes nekenčiu nei pati vėluot nei kai kiti...girdėjau, kad negerai sukinėt laiką, kažin tikrai?

pas mane irgi namie laikrodžiai į priekį namuose pasukti, o čia tikrai negerai taip sukinėt?

mane domina veido išbėrimai...kai tik kažko susinervinu išberia smakrą, kaip paauglei... doh.gif
Atsakyti
Dell ko gali buti problemos su sanariais? Esu siek tiek virs 30, bet traska per visur sad.gif

Dar paskutinius menesius prisidejo ir koju maudimai, kas bjauriausia, is pat ryto. Bet ne sanariai, o toks jausmas, kad venos. Ir butent-kojos.

Ir dar. Ka reiskia, kai sala galunes, nors patalpoje buna silta. Buna ir taip, kad kaire ranka salta, o desine-karsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanraiz: 12 sausio 2014 - 01:18
QUOTE(gira @ 2014 01 11, 13:09)
sveikos merginos  4u.gif
esu skaičiusi, bet nebepamenu - dėl ko sutrinka skydliaukės veikla? Konkrečiai pas mane yra hipofunkcija, neaktyvi skydliaukė.

hipofunkcija- baime manes nemyli, nepilnavertiskumo kompleksas, kaltes jausmas ir baime buti kaltu, vienatves baime - visa tai reiketu paleisti.
Jodo trukumas reiskia normalaus bendravimo trukuma, sielos pusiausvyros trukuma.

QUOTE(bim-bam @ 2014 01 11, 16:47)
o mediciniskai kaip vadinasi kai yra skydliaukeje augliukai? g.gif  na mazgeliai.

jei hormonai normoje, yra tik mazgeliai - mazgine struma.
mazgas ir reiskia mazga - neisspresta problema, kai zmogus nusprendzia nesiaiskinti, nekalbeti, nebendrauti su kitu visai arba tam tikromis temomis.
Papildyta:
QUOTE(Murciux @ 2014 01 11, 21:01)
Sveiki, noreciau pasiteirauti, ka galetu reiksti pastovus susalimas, netgi kai ijungtas sildymas namuose, nuolat krecia kazkoks saltkretis, laksto siurpuliukai , ypac nugaroje, kazkoks sunkumas tarsi nerimas skrandyje. Turiu ir angina issenejusia, nebeisgydoma, laukia operacija del jos. Bet tas saltis prasidejo gal pries pora savaiciu ir dabar kasdien taip jauciuosi, nesuprantu kas nutiko, kas cia per keistas jausmas.

Bijote operacijos?

QUOTE(Sanraiz @ 2014 01 12, 01:57)
Dell ko gali buti problemos su sanariais? Esu siek tiek virs 30, bet traska per visur sad.gif

Dar paskutinius menesius prisidejo ir koju maudimai, kas bjauriausia, is pat ryto. Bet ne sanariai, o  toks jausmas, kad venos. Ir butent-kojos.

Ir dar. Ka reiskia, kai  sala galunes, nors patalpoje buna silta. Buna ir taip, kad kaire ranka salta, o desine-karsta.

Sanariai simbolizuoja moteriska lankstuma, paslankuma.
Kaire puse vyriska, venos irgi reiskia vyrus. Galunes sala del blogos kraujotakos ir silpnos energetikos, kuri gali sutrikti del kazkokio bloko - baimes.
Atsakyti
Taip, bijau operacijos. Manote todel tas saltkretis krecia?
Atsakyti
o sakykit virsvoris turi kazkokias dvasines priezastis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2014 01 12, 08:59)

jei hormonai normoje, yra tik mazgeliai - mazgine struma.
mazgas ir reiskia mazga - neisspresta problema, kai zmogus nusprendzia nesiaiskinti, nekalbeti, nebendrauti su kitu visai arba tam tikromis temomis.

hormonai normoje.

butent taip ir yra, kaip apraset...
Atsakyti