QUOTE(gira @ 2014 01 11, 13:09)
sveikos merginos
esu skaičiusi, bet nebepamenu - dėl ko sutrinka skydliaukės veikla? Konkrečiai pas mane yra hipofunkcija, neaktyvi skydliaukė.
hipofunkcija- baime manes nemyli, nepilnavertiskumo kompleksas, kaltes jausmas ir baime buti kaltu, vienatves baime - visa tai reiketu paleisti.
Jodo trukumas reiskia normalaus bendravimo trukuma, sielos pusiausvyros trukuma.
QUOTE(bim-bam @ 2014 01 11, 16:47)
o mediciniskai kaip vadinasi kai yra skydliaukeje augliukai?

na mazgeliai.
jei hormonai normoje, yra tik mazgeliai - mazgine struma.
mazgas ir reiskia mazga - neisspresta problema, kai zmogus nusprendzia nesiaiskinti, nekalbeti, nebendrauti su kitu visai arba tam tikromis temomis.
Papildyta:
QUOTE(Murciux @ 2014 01 11, 21:01)
Sveiki, noreciau pasiteirauti, ka galetu reiksti pastovus susalimas, netgi kai ijungtas sildymas namuose, nuolat krecia kazkoks saltkretis, laksto siurpuliukai , ypac nugaroje, kazkoks sunkumas tarsi nerimas skrandyje. Turiu ir angina issenejusia, nebeisgydoma, laukia operacija del jos. Bet tas saltis prasidejo gal pries pora savaiciu ir dabar kasdien taip jauciuosi, nesuprantu kas nutiko, kas cia per keistas jausmas.
Bijote operacijos?
QUOTE(Sanraiz @ 2014 01 12, 01:57)
Dell ko gali buti problemos su sanariais? Esu siek tiek virs 30, bet traska per visur
Dar paskutinius menesius prisidejo ir koju maudimai, kas bjauriausia, is pat ryto. Bet ne sanariai, o toks jausmas, kad venos. Ir butent-kojos.
Ir dar. Ka reiskia, kai sala galunes, nors patalpoje buna silta. Buna ir taip, kad kaire ranka salta, o desine-karsta.
Sanariai simbolizuoja moteriska lankstuma, paslankuma.
Kaire puse vyriska, venos irgi reiskia vyrus. Galunes sala del blogos kraujotakos ir silpnos energetikos, kuri gali sutrikti del kazkokio bloko - baimes.