Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(bruske @ 2013 11 26, 20:02)
Gal kas turit šiuos ar panašius batukus? reikia patarimo dėl dydžio..didinti kaip UGG klasikiniai ar atitinka dydį? unsure.gif
http://www.6pm.com/ugg-junipero-black

As turiu 7 dydi su 24.5 cm peda, kaip tik 4u.gif Kitus batus is JAV paprastai perku 8 dydzio ax.gif Siaip klasikinius Ugg turejau 8 dydi, buvo dideli. Tai manau atitinka klasikiniu Ugg dydi 4u.gif
Atsakyti
Renkamam sarase nebera starbucksstore.com. Buvau nusiuntusi du uzsakymus. Gal ka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(Agne27 @ 2013 11 26, 21:16)
Rudaplauke parašiau jums laiskeli del savo pries tai siusto užsakymo, pažiūrėkite, prašau  4u.gif Beje, merginos, gal galėtumėte pasakyti ar atitinka dydį Ralph Lauren vyrišku batu dydžiai? Būčiau dekinga atsakiusioms 4u.gif

MB atitiko, visus batus nesioja 11, RL irgi 11 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne27 @ 2013 11 26, 13:16)
Rudaplauke parašiau jums laiskeli del savo pries tai siusto užsakymo, pažiūrėkite, prašau  4u.gif Beje, merginos, gal galėtumėte pasakyti ar atitinka dydį Ralph Lauren vyrišku batu dydžiai? Būčiau dekinga atsakiusioms 4u.gif

as jusm vis rasau, bet visi laiskai grizta atgal unsure.gif

www.bloomingdales.com - vel turim papildoma vienkartini 15% nuolaidos koduka, dar galioja ir $25 nuo kiekvieno $200 nuolaida, laukiam uzsakymu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vynuogė* @ 2013 11 26, 13:24)
Renkamam sarase nebera starbucksstore.com. Buvau nusiuntusi du uzsakymus. Gal ka praleidau?

turim jusu uzsakyma, siandien nupirksim starbucks, bet daugiau nerenkam uzsakymu, del to sarasiuke nera ax.gif
Atsakyti
Nusiunčiau Timberland 4u.gif Na tikiuosi galios abi nuolaidėlės smile.gif O tada jau liks tikėtis, kad tiks ir patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 26, 21:01)
Jottauute, manau atsiras ir daugiau norinčių foto pamatyt  biggrin.gif  Man labai įdomu kaip atrodo ta Expedition, nes buvau ją atmetus dėl to kad labai jau arktinė tokia, pasirodė man labai "sunki"  g.gif

Ok,kaip savai galiu atmest,namine foto grynai ax.gif drinks_cheers.gif parašyk i az adresą pašto .
Jo ,ji grynai arktine ir yra ir sunkoka,bet nesunki atrodo g.gif nesvietiskai šilta .Goose visos man tuo ir patinka,daiktas su aiskia paskirtim biggrin.gif

Pukines man tiesiog sportinio stiliaus rubas,pasipuost- kailiniai,paltukai kitas reikalas biggrin.gif tai jei jau nepasipuost,tai nors šilta ir atitinka paskirti biggrin.gif Plius galima susikurt idomu siaurietiska stiliuka biggrin.gif

Matavau ta Goose ,neina jos ismatuot ,apie 50 cm is vidaus gaunasi ir po pažastimis ir ties klubais.O nesąmone ,nes pas mane klubai apie 90 ,o uzsegus tikrai mažesne butu jau nesmagu,ko gero uzpakalis apimtas g.gif
Lyg ir uzpakalis neuzaugo biggrin.gif neina arba nemoku matuot g.gif
Atsakyti
Šiltas paltas ir labai kokybiškas...jei kam iš pigesnių..ne gusių..turiu rekomenduoju wub.gif

http://www1.blooming...Puffer;;Leather & Shearling%26SPECIAL_OFFERS%3DBuy More, Save More%26spp%3D55%26ppp%3D96%26sp%3DNull%26rid%3DNull

toks pat rudas-tik brangiau

http://www1.blooming...Puffer;;Leather & Shearling%26SPECIAL_OFFERS%3DBuy More, Save More%26spp%3D81%26ppp%3D96%26sp%3DNull%26rid%3DNull
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 26 lapkričio 2013 - 20:43
QUOTE(jottauute @ 2013 11 26, 21:34)
Ok,kaip savai galiu atmest,namine foto grynai  ax.gif  drinks_cheers.gif parašyk i az adresą pašto .
Jo ,ji grynai arktine ir yra ir sunkoka,bet nesunki atrodo  g.gif nesvietiskai šilta .Goose visos man tuo ir patinka,daiktas su aiskia paskirtim  biggrin.gif

Pukines man tiesiog sportinio stiliaus rubas,pasipuost- kailiniai,paltukai kitas reikalas biggrin.gif tai jei jau nepasipuost,tai nors šilta ir atitinka paskirti  biggrin.gif Plius galima susikurt idomu siaurietiska stiliuka  biggrin.gif

Matavau ta Goose ,neina jos ismatuot ,apie 50 cm is vidaus gaunasi ir po pažastimis ir ties klubais.O nesąmone ,nes pas mane klubai apie 90 ,o uzsegus tikrai mažesne butu jau nesmagu,ko gero uzpakalis apimtas  g.gif
Lyg ir uzpakalis neuzaugo  biggrin.gif neina arba nemoku matuot  g.gif

nu man tikrai reik S, jei ne M g.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal kur matėt Transformerių su gera nuolaida? Sūnaus nauja liga doh.gif
Ir gal artimiausiu metu pirksit iš Toysrus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina.mazylis: 26 lapkričio 2013 - 20:42
TURIM PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS, KVIECIAME JUNGTIS drinks_cheers.gif

www.ae.com
levis
www.coach.com
www.ax.com
www.apple.com
www.macys.com
www.bloomingdales.com-25$ nuolaida nuo kiekvieno 200$ ir 15% papildomas kodas
www.polo.com
www.crocs.com
www.lordandtaylor.com - 15% arba 20% nuolaida
www.talbots.com
www.jcrew.com - 30% nuolaida
www.1-save-on-lens.com
www.loft.com
www.anntaylor.com
www.shoemetro.com
www.harney.com
www.gilt.com
www.timberland.com -30% nuolaida
www.wiliams-sonoma.com
www.rei.com
www.sierratadingpost.com
www.yoox.com
www.loehmans.com -20% nuolaida
www.landsend.com

VAIKAMS:

www.gymboree.com
www.toysrus.com
www.vtechkids.com
www.mattel.com

PREKES GROZIUI:

www.GNLD.com
www.amway.com
www.macadamiahair.com
www.lauramercier.com - 15% nuolaida
www.lancome.com
www.lilydirect.com
www.fragrancenet.com
www.bareescentuals.com
www.sleekhair.com
www.bodyshop.com
www.sliceofnature.com
www.sephora.com
www.tanforless.com
www.drugstore.com
www.vitacost.com
www.sigmabeauty.com

Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 11 26, 21:41)
Šiltas paltas ir labai kokybiškas...jei kam iš pigesnių..ne gusių..turiu rekomenduoju wub.gif

http://www1.blooming...Puffer;;Leather & Shearling%26SPECIAL_OFFERS%3DBuy More, Save More%26spp%3D55%26ppp%3D96%26sp%3DNull%26rid%3DNull

O kaip su dydžiais šio paltuko? g.gif
Atsakyti
Savita. Pirstinaies tokios. Tik modelis pernyksciu buvo ilgesnis uztraukimas ant rankoves. Nors ta gumyte virs plastakos gerai laiko, bet nespaudzia.
Atsakyti