Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lina.mazylis @ 2013 11 26, 13:42)

Ir gal artimiausiu metu pirksit iš Toysrus?

toysrus viskas nupirkta, bet renkam ir vel drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=rudaplauke,2013 11 26, 21:28]
as jusm vis rasau, bet visi laiskai grizta atgal unsure.gif
Gavau jūsų laiskeli, parašiau jums mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2013 11 26, 21:25)
MB atitiko, visus batus nesioja 11, RL irgi 11  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
O kokios nors nuolaidos cia yra? kazkaip nelabai as jau suprantu..www.toysrus.com
www.vtechkids.com
Atsakyti
QUOTE(Agne27 @ 2013 11 26, 14:08)

o jus gavot ta, kur anksciau rasiau apie amazon uzsakyma? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri galit pasakyti apie Nine West moteriškus batu dydzius.Gal kas pirkot ir turit 11 dydzio batus,labai domina kiek cm vidpadukas?Nusiziurejau aulinukus,bet bijau su dydžiu prasauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2013 11 26, 22:09)
o jus gavot ta, kur anksciau rasiau apie amazon uzsakyma?  ax.gif

Ne, nieko negavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2013 11 26, 20:25)
MB atitiko, visus batus nesioja 11, RL irgi 11  4u.gif

drinks_cheers.gif maniškis irgi avi paprastai 12 dydį, tai RL irgi turi 12 dydį- tik pliažines tapkes RL 13 dydžio turi mirksiukas.gif

QUOTE(Attene @ 2013 11 26, 21:12)
Sveikutes,gal kuri galit pasakyti apie Nine West moteriškus batu dydzius.Gal kas pirkot ir turit 11 dydzio batus,labai domina kiek cm vidpadukas?Nusiziurejau aulinukus,bet bijau su dydžiu prasauti doh.gif

Turiu Nine West Vintage America Collection aulinukus US 11 dydžio, tai viduje yra apie 28 cm. Sakyčiau, kad atitinka,nes mano beveik visi batai yra US 11 dydžio- aviu EU42, pėda apie 28,3 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 26 lapkričio 2013 - 21:29
QUOTE(jottauute @ 2013 11 26, 19:52)

jottauute, o kokias vilnones pėdkelnes pirkot? iš kur? gal galit parekomenduot? ir kokį dydį ėmėt su kokiu ūgiu?
aš iš karto su daug klausimų biggrin.gif

QUOTE(lina.mazylis @ 2013 11 26, 20:42)
Norėjau paklausti gal kur matėt Transformerių su gera nuolaida? Sūnaus nauja liga  doh.gif

man irgi aktualu, nes parašė Kalėdų seniui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 11 26, 21:34)
Ok,kaip savai galiu atmest,namine foto grynai  ax.gif  drinks_cheers.gif parašyk i az adresą pašto .
Matavau ta Goose ,neina jos ismatuot ,apie 50 cm is vidaus gaunasi ir po pažastimis ir ties klubais.O nesąmone ,nes pas mane klubai apie 90 ,o uzsegus tikrai mažesne butu jau nesmagu,ko gero uzpakalis apimtas  g.gif
Lyg ir uzpakalis neuzaugo  biggrin.gif neina arba nemoku matuot  g.gif

Gal tos priekines 2 dalys yra platesnes nei nugarine? rolleyes.gif
Atsakyti
Ar perkate is cia http://www.hm.com/us...article=12556-A
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2013 11 26, 22:43)
jottauute, o kokias vilnones pėdkelnes pirkot? iš kur? gal galit parekomenduot? ir kokį dydį ėmėt su kokiu ūgiu?
aš iš karto su daug klausimų  biggrin.gif
man irgi aktualu, nes parašė Kalėdų seniui  tongue.gif

As getras pirkau,kur be pėdų ,RLX ,S dydį abejas su 173 .labai šiltos ,plonos ,prie ilgesnio megztuko - tunikutes grazu ,dar vienas raudonas ėmiau ,žiema thumbup.gif
Bet jos be nuolaidų brangios ,jei šiemet is vis yra.Noreciau as dar kokiu vienu žiemai ,pigesniu ,jei kas rasit ar žinot LT kur nusipirkt ,pasakykit ir man. ax.gif

Spygliau ,eik tu su M cool.gif Manau S tau reik ,ne daugiau ..

Natina ,kaip ir panasiai jos abi ir abi priekines dalys ,ir ta viena nugaros apie 50 cm .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2013 11 26, 22:02)
O kaip su dydžiais šio paltuko?  g.gif

atitinka, tiks ir su platesniais pečiais, mano kai prie siauresnių-tai kiek laisvoka, bet labai silta thumbup.gif
QUOTE(Ditele @ 2013 11 26, 22:25)

Turiu Nine West Vintage America Collection aulinukus US 11 dydžio, tai viduje yra apie 28 cm. Sakyčiau, kad atitinka,nes mano beveik visi batai yra US 11 dydžio- aviu EU42, pėda apie 28,3 cm mirksiukas.gif

as turiu 10,5, su 27,3 ax.gif
Atsakyti