Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

jo pagal kaina ziauriai gera ir as cia pirkau bet jau lygiai 2 metai praejo, verysad.gif ax.gif bet nebrangi ir silta labai geras santykis wub.gif ir dar pasleptas kapisonas yra ekstra atveju jis yra imontuotas, nematomas i ta apykakle auksta thumbup.gif thumbup.gif

o sita turejau xs per maza buvo ir man nepatiko dirzas dirbtina oda labai nupigino visa vaizda

dkny
Papildyta:
QUOTE(dinw @ 2013 11 27, 01:10)
GRAZUS  thumbup.gif Kokia spalvyte turit juoda ar ruda?

juoda zinoma pas mane wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 27 lapkričio 2013 - 00:23
QUOTE(inga_ @ 2013 11 27, 01:21)
jo pagal kaina ziauriai gera ir as cia pirkau bet jau lygiai 2 metai praejo,  verysad.gif  ax.gif  bet nebrangi ir silta labai geras santykis as pirkau laisvalaikiau taip ir yra arba ai ziauriai salta, negaila po gatves ir maxima tampyti ar i lauka su vaiku pasivaikscioti, bet tas barchatas ir vidineje puseje dar yra wub.gif  wub.gif  ir dar paslepta skapisonas yra ekstra atveju jis yra imontuotas, nematomas i ta apykakle thumbup.gif  thumbup.gif 

o sita turejau xs per maza buvo ir man nepatiko dirzas dirbtina oda labai nupigino visa vaizda

dkny
Papildyta:

juoda zinoma pas mane wub.gif

TO taipogi grazus modeliukas bet dirzas su oda man nepatinka schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(dinw @ 2013 11 27, 01:25)

Reikia man pukinio paltuko iki keliu ilgio noriu g.gif reikes rytoj uzsiimti paiekomis
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinw @ 2013 11 27, 01:25)

tikrai sakau ziauriai nupigina visa vaizda, dar foto graziai, bet realybeje tokio kietumo ta oda verysad.gif doh.gif tai greit atsisveikinau su ja visu pirma ne mano dydis buvo xs mazokas gan isprausta buvau, o antras kriterijus ta pigi oda dirbtine schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 27 lapkričio 2013 - 00:45
Carters turbut jau kainos su nuolaida nurodytos? ar dar papildomai 50proc. off http://www.carters.com/home?id=carters
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 11 26, 22:50)
Mackage kažkokias nuolaideles ruosia,rašo,kad už 8 val Black friday .Idomu ,kas ten gero bus.

Labas rytas, ar gali kas ieiti i Mackage private sale bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2013 11 27, 07:16)
Labas rytas, ar gali kas ieiti i Mackage private sale bigsmile.gif

Prisiregistravus rodo viska 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ačiū už pagautą Hautelook! Po kelerių metų paieškų pagaliau turėsiu rankinę wub.gif
Atsakyti
o J CREW FACTORY jokio koduko nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2013 11 26, 21:14)
Kas dar neatsiėmė siuntinukus iki 343 dezutes imtinai, prašau suskubkite, nes penktadieni, sestadieni, sekmadieni dalybos nevyks ax.gif
Trečiadienio dalinu nuo 10 val. iki 17 val., ketvirtadieni  nuo 10 val. iki 15.30, po to nuo 17 val.
Atsiprasau, kam toks laikas nepatogus, bet vis visokiu reikaliukų išlenda blush2.gif

Tokiu laiku reikės arba be pietų, arba be darbo vakare likti, bet ko nepadarysi dėl to, kad skudurų daugiau negu proto būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elin@ @ 2013 11 26, 22:14)
Merginos,
gal zinot ar VS maudomuku liemeneles atitinka dydi ax.gif ? Tarkim su 75 A krutine reikia pirkti S ar galima ir M maudomuko dydi rolleyes.gif  doh.gif ? Kalba eitu apie trikampi slankiojama kauseli "PUSH-UP TRIANGLE TOP".
Pagelbekite prasau 4u.gif smile.gif.

tokio tipo arba XS, arba S.
as su tokia krutine turiu S dydio pora maudymuku. Apie M net negalvokit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 27 lapkričio 2013 - 09:00
Sveikos, gal turite Lancome koduką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 11 27, 01:39)
Carters turbut jau kainos su nuolaida nurodytos? ar dar papildomai 50proc. off  http://www.carters.com/home?id=carters

taip, su nuolaida

QUOTE(Louhi @ 2013 11 27, 10:04)
Sveikos, gal turite Lancome koduką?  blush2.gif

neturim
Atsakyti