Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaitės, man atrodo jūs masiškai pirkot hialurono rūgštį lyg ir iš amazon, jei nemaišau kažko. Gal galit nuorodą įmest? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(elin@ @ 2013 11 26, 22:14)
Merginos,
gal zinot ar VS maudomuku liemeneles atitinka dydi ax.gif ? Tarkim su 75 A krutine reikia pirkti S ar galima ir M maudomuko dydi rolleyes.gif  doh.gif ? Kalba eitu apie trikampi slankiojama kauseli "PUSH-UP TRIANGLE TOP".
Pagelbekite prasau 4u.gif smile.gif.

Xs manau jum reiktu, bet tikrai ne M schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2013 11 26, 23:33)
Sveikos merginos,noreciau pirmakart pirkti is Jusu,gal galit pasakyti,kuriam Kauno rajone vyksta prekiu atsiemimas? aciu  4u.gif

Prie Girstupio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rennika @ 2013 11 27, 00:04)
Merginos parašykit atsiliepimų apie DKNY striukytes,kad truputį i didesnę puse tai jau išsiaiškinau,o kaip kokybė (lenda pūkai?;ar labai plonos,mūsų žiemoms tinka?),atsakykit prašau  blush2.gif ,ačiū  4u.gif

Mama paltuką žieminį turi. Jau dvi žiemos, tačiau atrodo kaip naujas. Nei kas lenda, nei nusitrynė.. ir kad šalta su juo būtų tikrai nesiskundė, kaip tik nešioja šaltesnėmis dienomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bruske @ 2013 11 27, 00:13)
Mama paltuką žieminį turi. Jau dvi žiemos, tačiau atrodo kaip naujas. Nei kas lenda, nei nusitrynė.. ir kad šalta su juo būtų tikrai nesiskundė, kaip tik nešioja šaltesnėmis dienomis  smile.gif

Labai ačiū 4u.gif Reikia pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bruske @ 2013 11 27, 00:13)
Mama paltuką žieminį turi. Jau dvi žiemos, tačiau atrodo kaip naujas. Nei kas lenda, nei nusitrynė.. ir kad šalta su juo būtų tikrai nesiskundė, kaip tik nešioja šaltesnėmis dienomis  smile.gif

pritariu turoi tail pat dvi ziemas ziauriai silta mano DKNY wub.gif wub.gif wub.gif nei pukai lenda, nesitikejau tokios kokybes, ziauriai silta deduosi kai -20 thumbup.gif thumbup.gif ne anksciau,
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 11 27, 00:25)
pritariu turoi tail pat dvi ziemas ziauriai silta mano DKNY wub.gif  wub.gif  wub.gif  nei pukai lenda, nesitikejau tokios kokybes, ziauriai silta deduosi kai -20 thumbup.gif  thumbup.gif  ne anksciau,

O labai didintos?
Atsakyti
Sveikos, gal gaiite patarti koki dydi imti Timberlandu hiking shoes, tokius, jei peda 26.5 cm 9 ar 9.5? o gal kuri tokius pirkot ar kokybiski?
My Webpage
ar geriau kalnams kitu paieskot? pasidalinkit info jei yra megeju po kalnus vaiksciot:)
Atsakyti
QUOTE(rennika @ 2013 11 27, 00:27)
O labai didintos?

mano krutine 89-90 standartine B tai pirkau S normaliai, o dar turejau xs tai jau aptempta buvo dkny
man labiau S patiko, tikrai nera ziauriai diidntos gal puse dydziu
koki jus esate nusiziureje modeliuka imeskite foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rennika @ 2013 11 27, 00:18)
Labai ačiū  4u.gif Reikia pirkti  rolleyes.gif

O is kur perkate DKNY paltukus pukinius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 11 27, 00:32)
mano krutine 89-90 standartine B tai pirkau S normaliai, o dar turejau xs tai jau aptempta buvo dkny
man labiau S patiko, tikrai nera ziauriai diidntos  gal puse dydziu
koki jus esate nusiziureje modeliuka imeskite foto mirksiukas.gif

Labai neišjuokit ax.gif šitą nusiunčiau http://www1.blooming...t...z1#fn=spp=7
Atsakyti
QUOTE(evelinse @ 2013 11 26, 23:33)
Sveikos merginos,noreciau pirmakart pirkti is Jusu,gal galit pasakyti,kuriam Kauno rajone vyksta prekiu atsiemimas? aciu  4u.gif

Sale Uno X ziedo, Kovo 11-osios g 4u.gif
Atsakyti