Mergaitės, man atrodo jūs masiškai pirkot hialurono rūgštį lyg ir iš amazon, jei nemaišau kažko. Gal galit nuorodą įmest? Ačiū.
QUOTE(elin@ @ 2013 11 26, 22:14)
Merginos,
gal zinot ar VS maudomuku liemeneles atitinka dydi
? Tarkim su 75 A krutine reikia pirkti S ar galima ir M maudomuko dydi
? Kalba eitu apie trikampi slankiojama kauseli "PUSH-UP TRIANGLE TOP".
Pagelbekite prasau
.
gal zinot ar VS maudomuku liemeneles atitinka dydi

Pagelbekite prasau

Xs manau jum reiktu, bet tikrai ne M

QUOTE(evelinse @ 2013 11 26, 23:33)
Sveikos merginos,noreciau pirmakart pirkti is Jusu,gal galit pasakyti,kuriam Kauno rajone vyksta prekiu atsiemimas? aciu 

Prie Girstupio

QUOTE(rennika @ 2013 11 27, 00:04)
Merginos parašykit atsiliepimų apie DKNY striukytes,kad truputį i didesnę puse tai jau išsiaiškinau,o kaip kokybė (lenda pūkai?;ar labai plonos,mūsų žiemoms tinka?),atsakykit prašau
,ačiū 

Mama paltuką žieminį turi. Jau dvi žiemos, tačiau atrodo kaip naujas. Nei kas lenda, nei nusitrynė.. ir kad šalta su juo būtų tikrai nesiskundė, kaip tik nešioja šaltesnėmis dienomis

QUOTE(bruske @ 2013 11 27, 00:13)
Mama paltuką žieminį turi. Jau dvi žiemos, tačiau atrodo kaip naujas. Nei kas lenda, nei nusitrynė.. ir kad šalta su juo būtų tikrai nesiskundė, kaip tik nešioja šaltesnėmis dienomis 

Labai ačiū

QUOTE(bruske @ 2013 11 27, 00:13)

pritariu turoi tail pat dvi ziemas ziauriai silta mano DKNY

QUOTE(inga_ @ 2013 11 27, 00:25)
pritariu turoi tail pat dvi ziemas ziauriai silta mano DKNY
nei pukai lenda, nesitikejau tokios kokybes, ziauriai silta deduosi kai -20
ne anksciau,

O labai didintos?
Sveikos, gal gaiite patarti koki dydi imti Timberlandu hiking shoes, tokius, jei peda 26.5 cm 9 ar 9.5? o gal kuri tokius pirkot ar kokybiski?
My Webpage
ar geriau kalnams kitu paieskot? pasidalinkit info jei yra megeju po kalnus vaiksciot:)
My Webpage
ar geriau kalnams kitu paieskot? pasidalinkit info jei yra megeju po kalnus vaiksciot:)
QUOTE(rennika @ 2013 11 27, 00:27)
O labai didintos?
mano krutine 89-90 standartine B tai pirkau S normaliai, o dar turejau xs tai jau aptempta buvo dkny
man labiau S patiko, tikrai nera ziauriai diidntos gal puse dydziu
koki jus esate nusiziureje modeliuka imeskite foto

QUOTE(rennika @ 2013 11 27, 00:18)
O is kur perkate DKNY paltukus pukinius?

QUOTE(inga_ @ 2013 11 27, 00:32)
mano krutine 89-90 standartine B tai pirkau S normaliai, o dar turejau xs tai jau aptempta buvo dkny

Labai neišjuokit

QUOTE(evelinse @ 2013 11 26, 23:33)
Sveikos merginos,noreciau pirmakart pirkti is Jusu,gal galit pasakyti,kuriam Kauno rajone vyksta prekiu atsiemimas? aciu 

Sale Uno X ziedo, Kovo 11-osios g