Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Zauber @ 2013 12 12, 15:18)
prisidedu,
SVEIKINU! happybday.gif
Atsakyti
Sveikutes Mielosios smile.gif)) Labai noreciau jungtis i jusu gretas blush2.gif
Mes savaidgali isigijome suniuka ,jis be veisles,pasijemem ji is gyvunu globos namu,visai maziuka tik 1 menmesio . Ir noreciau gauti is jusu daug patarimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute899 @ 2013 12 16, 13:25)
Sveikutes Mielosios smile.gif))  Labai noreciau jungtis i jusu gretas  blush2.gif 
Mes savaidgali isigijome suniuka ,jis be veisles,pasijemem ji is gyvunu globos namu,visai maziuka tik 1 menmesio . Ir noreciau gauti is jusu daug patarimu wink.gif

Sveika prisijungus, papasakok apie save ir šuniuką daugiau.
O patarimų visada galima klausti. Tiesa, daug bendros informacijos yra pačiame forume, tai tam, kad nesikartoti, galima peržvelgti ir jas.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 12 16, 12:55)
Sveika prisijungus, papasakok apie save ir šuniuką daugiau.
O patarimų visada galima klausti. Tiesa, daug bendros informacijos yra pačiame forume, tai tam, kad nesikartoti, galima peržvelgti ir jas.

Niu skaitineju foruma vis ,galvodama gal rasiukazka kas labai mane domina smile.gif O labiausiai domina ,nuo kada pratinti suniuka ant palutes daryti? Nes i lauka tai jis ryskiai per mazas yra sad.gif Jam tik menesiukas.
O istorija tai paprasta musu smile.gif Musu sunus labai norejo suniuko , 2 metus ieskojome kokio noretumem ,ir vis nenusprendem ar tikrai esame pribrende tokiam dideliam zingsniui ,kaip namie suo smile.gif Ilgai svarste nutareme ,kad madu mes nesivaikysime ,o pasijimsime suniuka is prieglaudos smile.gif Nuvaziavom ten... O tada jau prasidejo asaru upeliai ,atdrode jog visus galetumem is ten pasijimti ,kad visiems noretumem namucius suteikti... Bet pasijemem mazaji Buga tokiu vardu pavadinome dabar smile.gif Nes jam tik menesiukas ,jis buvo ismestas i gatve ziema salti... Prieglaudoje ,jam grese pavojus , ir daugybe ligu sad.gif Tai nusprendem ,kad jam labiausiai reikia siltu zmogaus ranku ir namu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute899 @ 2013 12 16, 14:54)
Niu skaitineju foruma vis ,galvodama gal rasiukazka kas labai mane domina smile.gif O labiausiai domina ,nuo kada pratinti suniuka ant palutes daryti? Nes i lauka tai jis ryskiai per mazas yra sad.gif Jam tik menesiukas.
O istorija tai paprasta musu smile.gif Musu sunus labai norejo suniuko , 2 metus ieskojome kokio noretumem ,ir vis nenusprendem ar tikrai esame pribrende tokiam dideliam zingsniui ,kaip namie suo smile.gif Ilgai svarste nutareme ,kad madu mes nesivaikysime ,o pasijimsime suniuka is prieglaudos smile.gif Nuvaziavom ten...  O tada jau prasidejo asaru upeliai ,atdrode jog visus galetumem is ten pasijimti ,kad visiems noretumem namucius suteikti... Bet pasijemem mazaji Buga tokiu vardu pavadinome dabar smile.gif Nes jam tik menesiukas ,jis buvo ismestas i gatve ziema salti... Prieglaudoje ,jam grese pavojus , ir daugybe ligu sad.gif Tai nusprendem ,kad jam labiausiai reikia siltu zmogaus ranku ir namu smile.gif

kaip tik dabar turiu mažą šuniuką, tiesa 3mėn drinks_cheers.gif
šiaip patarčiau ant palutės nemokinti eiti, nes paskui mažas nesupras kodėl staiga namie nebegalima daryti. aš Jūsų vietoj iškart vesčiau šuniuką į lauką, vistiek su batais tą patį jam parnešate į namus, tiesiog veskite kur mažiau kitų šunų ir žiūrėkite, kad nieko nesuvalgytų. nėra tie šunys krištoliniai mirksiukas.gif
aš saviškę vedu 6-7 kartus per dieną į lauką, ryte iškart pabudus ir paskui visą dieną kai tik pabunda, griebiu ir veduosi laukan. naktis vaikas leidžia narve, tad balučių nepadaro, tik ryte iš džiaugsmo kai paleidžiu iš narvo biškutį siūsteli smile.gif tiesiog kuo greičiau pradėsite vesti mažiuką laukan, tuo mažiau balučių bus namie smile.gif
pirmą šunį Bartą mažą mokinau pradžioj eiti ant laikraščių namie, tai iki pusės metų vargome su balutėmis, o dabartinė 3mėn panikė jau visai retai namie padaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute899 @ 2013 12 16, 14:54)

Jis visiškai ne per mažas. Pasiskiepykit ir palengva pratinkite į lauką. Namie palučių tikrai nereikia, nedarykit iš namų tualeto - tai tik pablogina mokymosi procesą. Informacijos apie pratinimą laukan tikrai yra šiame forume.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2013 12 16, 14:13)
Jis visiškai ne per mažas. Pasiskiepykit ir palengva pratinkite į lauką. Namie palučių tikrai nereikia, nedarykit iš namų tualeto - tai tik pablogina mokymosi procesą. Informacijos apie pratinimą laukan tikrai yra šiame forume.

Skaiciau yra tikrai smile.gif Bet ,kad jis man dar toks maziukas i lauka atrodo vos dar paeina biggrin.gif Mums skiepitis sake tik po menesio reikes dar mazas skiepams smile.gif Tai va ir galvoju ,ar galiu vesti ji i lauka neskiepita ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgute899 @ 2013 12 16, 15:56)
Skaiciau yra tikrai smile.gif Bet ,kad jis man dar toks maziukas i lauka atrodo vos dar paeina biggrin.gif Mums skiepitis sake tik po menesio reikes dar mazas skiepams smile.gif Tai va ir galvoju ,ar galiu vesti ji i lauka neskiepita ?smile.gif

Veskit. Tik pasaugokit viešų vietų ir svetimų šunų. Visas galimas ligas Jūs ir taip parnešat ant rūbų, batų ir rankų namo.
Atsakyti
Jei būtų vasarą, aš irgi sakyčiau, veskit. Bet kai šuniukui mėnuo ir lauke gali greitai atšalti g.gif Nebūčiau tokia kategoriška...
Atsakyti
Aš mėnesio laiko Tiką nešiojau laukan užtat greit suprato ko iš jos norima, o va 7mėn ant palučių dariusi karalaitė taip sunkiai susivokė, kad sofos ne sysiukams skirtos ir dabar jei jau neiškenčia tai daro ten kur minkšta doh.gif , kilimus teko pašalinti , nes visus numyždavo kai tik iš namų išiedavom ilgėliau
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2013 12 16, 17:19)
Jei būtų vasarą, aš irgi sakyčiau, veskit. Bet kai šuniukui mėnuo ir lauke gali greitai atšalti  g.gif  Nebūčiau tokia kategoriška...

Taigi ne visam laikui išmetamas tas šuo laukan. O dėl 2 minučių siusiukui padaryt, nė prie -20 nesušals pupsius.
Atsakyti
QUOTE(Blizgute899 @ 2013 12 16, 12:25)
Sveikutes Mielosios smile.gif))  Labai noreciau jungtis i jusu gretas  blush2.gif 
Sveika prisijungusi 4u.gif
pritarsiu kitoms merginoms, dėl vedimo į lauką. O jei labai baisu dėl šalčio, tiesiog kokį rūbelį uždėkit smile.gif
Kuo vardu šunelis? Gal nuotraukėlę jau turit? Parodykit smile.gif

Atsakyti