Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Agnnyte @ 2013 12 17, 09:18)
Šuo turi suprasti, už ką yra baramas. Jei iš pradžių leido teršti namie, o paskui staiga ima ir nebeleidžia, ir dar bara bei baudžia už tai... Šuo - ne žmogus, jis nesupranta, kad va, kol buvai mažiukas, nieko neatsitiko, o dabar užaugai, ir taip daryt nebegalima. Šuo supranta konkrečias taisykes ir ilgainiui prie jų pripranta. Todėl lėngviausia auklėti tada, kai nuo pat pirmos dienos naujuose namuose jam nustatomos konkrečios taisyklės, kurių bus laikomasi visą laiką.

Nu va todel ir mes paklause jusu patarimu jau siandiena zingsniuojame i lauka smile.gif) Oi kaip idomiai jis i viska regavo biggrin.gif Kollipom laiptais i lauka ,labai isigandes buvo sad.gif Bet Lauke paleistas ant zemes apsiprato smile.gif Tai greitai mes padarem reikaliuka ir namucio smile.gif
Tai va va gaila man tu suniuku ,kuriuos bara ... JIE PATIS NET NEZINO UZ KA sad.gif Kiek esu girdejusi ,kad net negalima barti suns radus senesne balute,nes jie nesupras uz ka . O dauguma butent sitaip ir elgesi.
Atsakyti
Bausti reikia tik tada, kai šuo yra pagautas darantis netinkamą dalyką. Visi barimai, kurie yra pavėluoti, nieko verti.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Blizgute grazus suniukas wub.gif thumbup.gif

paziurejau pirmam puslapi nuotraukas,tai lora vos radau,ji ten dar tokia mazyte biggrin.gif dabar ta mazyte vos pakelti galiu cool.gif truputi pasirodysim kaip atrodo dabar cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arvika @ 2013 12 17, 00:17)
kokia graži, man ši cepelinukė wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villijaa @ 2013 12 17, 09:53)
kokia graži, man ši cepelinukė wub.gif  wub.gif

Labai labai ji miela ,tikiuosi greit suras namucius ! Kai buvom ten ji pirmoji prie manes pribego glaustesi smile.gif Bet vyras norejo berniuko smile.gif
Atsakyti
man Bugas primena mažą Bartuką wub.gif

user posted image

užaugom va tokie bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2013 12 17, 12:35)
man Bugas primena mažą Bartuką  wub.gif

user posted image

užaugom va tokie  bigsmile.gif

user posted image

Man irgi labai panasus smile.gif)) Oi tai jei Bugas toks uzaugs tai labai labai grazus bus <3
Atsakyti
QUOTE(Blizgute899 @ 2013 12 17, 17:05)
Man irgi labai panasus smile.gif)) Oi tai jei Bugas toks uzaugs tai labai labai grazus bus <3

man tas mišrūniukuose ir patinka, kad nežinai kas iš jo išaugs wub.gif
bet šiaip jo charakteris pasakiškas, labai meilus, norintis paklusti, įtikti, palyginus su prieš savaitę atsivežta VA kalyte, šuo pasaka wub.gif tad jeigu Bugas išaugs panašus, turėsite nuostabų draugą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif Jau kad graziu snukeliu foto pridejot bigsmile.gif
Sian mano margoji museika drauga surado . Jau is tolo uzmaciau, kad kazkas "dzekisko", dar viauktelejau, kad gal prie dzeko "gulejes", bet seimininke patikino , kad pats tikriausias, 700lt mokejo...Siaip chebra susizaide kuo puikiausiai - naturos panasios, o kilme jiems neidomi biggrin.gif
Tiesa, biski nusivyliau savo margu padaru - anksciau maniau, kad ji turi terjerisko kovingumo, pasirodo ne velnio - ji puola labiau avansu, tiesa gana ryztingai ir uztikrintai, bet dideliu visgi prisibijo, o skriaudzia mazus, ligotus ir siaip kales iki mazdaug 20kg...rimtesniem pati krenta po kojom...bjaurastis zodziu...ir dar pavydi be proto...tik tiek, kad gana paklusni ir labai meili zmonem, ypac vaikus dievina.
Atsakyti
Atrodo, Katei išnyko visas pasaulis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 12 17, 09:48)
paziurejau pirmam puslapi nuotraukas,tai lora vos radau,ji ten dar tokia mazyte biggrin.gif dabar ta mazyte vos pakelti galiu cool.gif truputi pasirodysim kaip atrodo dabar cool.gif
Gražiai auga thumbup.gif
Prie progos, mestelk man kokią jos foto, kurią norėtum sekančiame koliaže matyti smile.gif
QUOTE(inga321 @ 2013 12 17, 12:35)
man Bugas primena mažą Bartuką  wub.gif
wub.gif
O pagal spalvas kaip Bugo sesutė bigsmile.gif
QUOTE(cile @ 2013 12 18, 21:27)
Sveikos gyvos  4u.gif
Labas smile.gif
Draugai yra gerai smile.gif
Taiga tai be draugų gyvena. Nėr aplinkui tinkamos šunaujos. doh.gif
QUOTE(Nolda @ 2013 12 19, 09:45)
Atrodo, Katei išnyko visas pasaulis  biggrin.gif
kaip užhipnotizuota biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Ir mes pasirodom:)net nepatiketumet,ji pas mane visas pedutes nusilaupe:)Kai pasiemem,jos pedutes buvo labai sudirzusios nuo valkatavimo..o dabar,kai daugiau namie buna,o ne lauke,jos atsoko,ir ji jas nusilaupe palengva visas:)is pradziu neprimyne kai kuriu kojyciu,matyt skaudejo plona odyte,be dabar viskas gerai:)grazios pedutes:))dar taip nesu maciusi:)))
Atsakyti