Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

Sveiki, noreciau suzinoti, kas musu laukia su draugu, mes draugajaum beveik 7metus, puse laiko is to gyvenam kartu, suzinojau, kad jis buvo man neistikimas, tai noreciau suzinoti ar sita situacija issipres ir ar kazkas ateiti pasmus galetu iseiti? Kazkokiu duomenu musu reiketu atsiusti. Mano inicialai A.G o jo I.T jei kazko dar reikia parasysiu.
Aciu, laukiu atsakymo. smile.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
turiu toki klausima :)nusprendėm parduoti savo namą ir keltis į butą.norėjau paklausti ar pavyks mum taip padaryti ir kada každaug?
Atsakyti
Laba vakara, turiu ir aš klausima šiuo metu auginu du berniukus ir esame labai prastoje finansinėje padėtyje, o kadangi pinigu mažai atsitžranda ir pykčiai bei kivirčai, ar pavyks išbristi iš financiniu rupesčiu ar su vyru keliai išsiskirs?
Ačiū už atsakyma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domukomama: 30 sausio 2014 - 22:11
sveiki,labai kamuoja vienas klausimas,bet nezinau,kaip butu geriau pasielgt,kad po to netektu gailetis.turiu pasiulyma isvaziuoti dirbti i uk,noriu suzinoti,ar verta vykti,ar verciau likti lietuvoj?
ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytemyliu @ 2014 01 30, 12:44)
Sveiki, noreciau suzinoti, kas musu laukia su draugu, mes draugajaum beveik 7metus, puse laiko is to gyvenam kartu, suzinojau, kad jis buvo man neistikimas, tai noreciau suzinoti ar sita situacija issipres ir ar kazkas ateiti pasmus galetu iseiti? Kazkokiu duomenu musu reiketu atsiusti. Mano inicialai A.G o jo I.T jei kazko dar reikia parasysiu.
Aciu, laukiu atsakymo. smile.gif

Sveika

Kaip ten bebuvę,bet vaikinui labai svarbu šeima,namai,tradicinės vertybės.Matau,kad santykiai išliks stabilūs,tačiau venkite monotonijos ir nuobodulio,kad vaikinui vėl nekiltų pagunda kur paklaidžioti iš neturėjimo ką veikti.

Sėkmės smile.gif

Papildyta:
QUOTE(millagra @ 2014 01 30, 20:23)
sveiki,
turiu toki klausima :)nusprendėm parduoti savo namą ir keltis į butą.norėjau paklausti ar pavyks mum taip padaryti ir kada každaug?

Sveika

Kažkaip man čia pinasi santykių tema.Ar klausėte ne to kas labiausiai aktualu,ar situaciją kažkaip įtakos santykiai?
Neatmetu galimybės,kad apsigalvosite planus pakeisite.

Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Ar su nauju pažįstamu A yra kokios nors perspektyvos ? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norime pirkti buta. Buvo paskelbtos varzytines kuriose neatsirado pirkejas, mes susiradome savininka, kad isigyti buta
tiesiogiai dar nepaskelbus antruju varzytiniu. Ar pavyks buto savininka prikalbinti parduoti buta be varzytiniu ir ar mes ji aplamai isigysime ? ACIU 4u.gif
Atsakyti
Ar susirasiu artimiausiu metu darbą?Kaip man seksis reikalai meilės fronte?
Atsakyti
Laba diena
mes V ir L, neseniai susituoke, planuojame ir laukiame leliuko jau keli metai, todel noretume taro kortu paklausti: ar siais metais mes susilauksime leliuko? ir kokia bus musu santuoka?

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
esu begalo pasimetus.Sirdis ir protas nesutaria verysad.gif Kaip elgtis toliau? Ar matote kokia nors santykiu perspektyva?
Atsakyti
klausimas
Papildyta:

Sveiki,ar greit isidarbinsiu, jei taip,tai ar patiks man,kaip kolektyvas? aciu
Atsakyti