Sveiki,
Norejau pasiteirauti, kaip seksis mano vyrui darbo paieskos? Ar greitu metu tures/susiras pastovu darba?Dekui.
Labuka,
esu issiskyrusi 1,5metu... Norejau paklausti... ar sutiksiu artimiausiu metu zmogu... kuris myletu mane ir vaikiukus mano... ar aplamai atsiras mano gyvenime toks zmogus...
Labai aciu uz atsakyma
esu issiskyrusi 1,5metu... Norejau paklausti... ar sutiksiu artimiausiu metu zmogu... kuris myletu mane ir vaikiukus mano... ar aplamai atsiras mano gyvenime toks zmogus...
Labai aciu uz atsakyma

Labas vakaras. Noriu paprasyti pagalbos kortu. Santykiuose su draugu vyksta kazkoks luzis ir as noriu suzinoti, kaip jis elgsis toliau su manimi ir ka as galiu padaryti, kad viskas pageretu. Dekui.
Su buvusiu vaikinu išsiskyrėme po 4 metus trukusios draugystės. Vos tik man nusprendus skirtis atsitiktinai tą pačią dieną susitikau vyrą, kurį pažinojau iš seniau ir jaučiau simpatiją. Po mėnesio teko su juo pabendrauti, tačiau nebuvau tikra, nei dėl savo, nei dėl jo norų. Buvęs vaikinas lyg nujausdamas ėmė vėl rodyti dėmesį. Jaučiuosi "pririšta" prie buvusių santykių ir nesu tikra dėl naujos simpatijos ketinimų mano atžvilgiu.
Norėčiau paklausti ar verta rodyti dėmesį naujam pažįstamajam ar visgi labiau tiktų kurį laiką pabūti vienai? Kaip turėčiau elgtis buvusio vaikino atžvilgiu?
labas vakaras,pries pora menesiu jusu kortos
dave patarima,kad gausiu kazkoki pasiulyma is moters ir kad reiketu ji priimti,tai taip ir buvo,gavau ir priemiau dabar bandau ji igivendinti,gal galite ka paziureti ,kaip man cia seksis ar is vis as ji gausiu(projekta),nes ten neisku iki galo,labai idomu suzinoti butu,nes dar ilgai reikia laukti kokiu ziniu

QUOTE(kumpiene @ 2014 02 06, 21:12)
Labuka,
Labai aciu uz atsakyma
Labai aciu uz atsakyma

Sveika
Dėl "aplamai"nepasakysiu.Laikmečio tempai labai greiti.Per metus galime nugyventi ir patirti tiek,kad kardinaliai pasikeičiame.To pasekoje keičiasi ir mūsų likimas.
Jūsų šių metų kortose patikimo vyriškio pasirodymo nematau,užtat matau,kad turite polinkį idealizuoti šeimą,nors praeities patirtis suformavo gerokai storą luobą.Tai gali įtakoti naujų santykių atsiradimą,nes neigiama patirtis formuoja ateitį ir darotės nepatikli,atsargi.Tai teisingas elgesys,jis apsaugo nuo lengvo grobio mėgėjų,bet tuo pačiu uždaro duris patikimo vyruko pasirodymui.
Merginos,artėjant Valentino dienai pats laikas pasirūpinti kaip galite kažką padovanoti pačios sau,kad ir pagerinti santykius su savo vaikinu ar sutuoktiniu.Neturinčioms antros pusės,rekomenduoju pasidomėti kokios perspektyvos toje sferoje,ką galima galima pakeisti viduje ar išorėje,kad atsivertų galimybės ir ateitų tas laukiamas,artimas į jūsų gyvenimus.Nesitenkinkite vien nulemtu ateities variantu,pasidomėkite kaip ją pakeisti.

Detalią analizę galite užsisakyti rašydamos man į el.paštą uandina@mail.ru
Ar susitiksiu su V, ar taip ir liks foto...