Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

Laba diena.Labai aciu uz atsakyma,viska labai teisingai nupasakojot smile.gif . Gal galetumet patart ,kaip reiketu elgtis ,kad labaiu sektus darbe,kokiu klaidu nebedaryt .Aciu labai.
Atsakyti
Labas vakaras, norėčiau žinoti kaip mums su vyru seksis įveikti santykių krizę ?
Krizė užsitęsė, įtampa vargina. Kartais norisi griebtis lengviausio - viską baigt, bet suklysti ir baisu.
Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 18 vasario 2014 - 00:50
Laba diena, norėčiau žinoti kaip man artimiausiu metu seksis darbo paieškos?
Atsakyti

Sveiki, man nereikia, kad išmestumėte kortas, tiesiog turiu klausimą dėl pačių taro kortų.

Buvau pas kelias būrėjas su tuo pačiu klausimu( išsiskyriau su mylimu žmogum ir rūpėjo ar jis grįš). Visos sutartinai man teigė, kad mes būsim kartu, tačiau jų visų numatyti "grįžimo terminai" jau seniai pasibaigę.Mes su tuo žmogum buvom ne vieną kartą susitikę atsitiktinai. Ar gali būti, kad kelios būrėjos neteisingai interpretavo kortas ir matė ne mūsų buvimą kartu, o tiesiog susitikimus? Ar taro kortos tiksliai rodo žmonių draugystę, o ne atsitiktinius pasimatymus?
Atsakyti
Taro kortos rodo varianta, kuri turesite ateity, jei nepakeisite savo mastymo ir elgesio. Atsakomybe jausti reikia uz savo pacios veiksmus. Kortos nenorodo kaip elgtis, jos tik parodo kas bus, jei dabar tesite ka pradejote. ypac santykiuose.
Atsakyti
QUOTE(aqile @ 2014 02 18, 13:41)
Sveiki, man nereikia, kad išmestumėte kortas, tiesiog turiu klausimą dėl pačių taro kortų.

Buvau pas kelias būrėjas su tuo pačiu klausimu( išsiskyriau su mylimu žmogum ir rūpėjo ar jis grįš). Visos sutartinai man teigė, kad mes būsim kartu, tačiau jų visų numatyti "grįžimo terminai" jau seniai pasibaigę.Mes su tuo žmogum buvom ne vieną kartą susitikę atsitiktinai. Ar gali būti, kad kelios būrėjos neteisingai interpretavo kortas ir matė ne mūsų buvimą kartu, o tiesiog susitikimus? Ar taro kortos tiksliai rodo žmonių draugystę, o ne atsitiktinius pasimatymus?

Sveika

Kaip taisyklė,vienareikšmiškai ir labai tiesiogiai į rūpimą klausimą kortos atsako gan retai.Jei situacija paini ir dar pripainiota visokių emocinių niuansų galutinį išsisprendimo momentą būna labai nelengva tiksliai įvardyti.

Būrėjos darbas tik perteikti informaciją.Tiksliausia informacija ta,kurią gavote pirmą kartą iš pirmos būrėjos.Jei labai norėjote būti kartu,savo noru galėjote įtakoti kortas ir jos parodė jūsų troškimą kaip realią ateitį,pasitaiko taip.
Kitas galimas variantas,kad susitikimas ir susitaikymas kortose gali atrodyti panašiai ir jums labiau tiktų tokia bėrėja,kuri situaciją analizuoja smulkiai ir nevengia daugiau paklausinėti,kad pajaustų smulkesnius situacijos niuansus.

Trečias galimas variantas,kad vistiek būsite kartu,tik kuo daugiau nekantrausite,tuo toliau nusikels norimas įvykis.
Papildyta:
QUOTE(laumespuota @ 2014 02 18, 00:53)
Laba diena, norėčiau žinoti kaip man artimiausiu metu seksis darbo paieškos?

Sveika

Kol kas situacija vystosi iš inercijos.Kažką pradėjote,padarėte kažkokiu veiksmus ir atrodytų belieka laukti darbo pasiūlymo,bet atsiranda kažkoks vengimas,išsisukinėjimas.Gal imkitės veikti drąsiau,nes šansai įsidarbinti yra.

Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Man reikalingas atsakymas/patarimas savaites begyje. Jei nespesite, tai veliau tiesiog ingoruokit.

Padeti isidarbinti man vis zada moteris vardu Janina. Taciau jau pradedu abejoti jos noru padeti. Tai mano klausimas: ar moteris vardu Janina man pades isidarbinti ar geriau darbo ieskoti tik per firma? Tiesiog nezinau ar laukti Janinos ar vaziuoti per kitur...
Atsakyti
Bandau dar kartelį 4u.gif

QUOTE(Silvy @ 2014 02 18, 00:47)
Labas vakaras, norėčiau žinoti  kaip mums su vyru seksis įveikti santykių krizę ?
Krizė užsitęsė, įtampa vargina. Kartais norisi griebtis lengviausio - viską  baigt, bet suklysti ir baisu.
Ačiū.

Atsakyti
Bandau dar kartelį : kaip klostysis meilės reikalai šiemet? 4u.gif
Atsakyti
labai labai svarbu, bandysiu ir aš dar kartelį blush2.gif

QUOTE(Rožinė @ 2014 01 30, 00:38)
labas vakaras, labai reikia jūsų pagalbos, situacija tokia, kad su draugu kartu esame apie 3 metus. Paskutiniu metu visą laiką labai pykstamės, nežinau net ko griebtis, bet vistiek laikomės vienas kito įsikibę, esmė tame, kad jis man pasipiršo, aš sutikau...dabar jau lyg planuojam vestuves, bet pyktis nenustojom, net dėl menkiausių dalykų kyla karas, pradėjau bijot, kad darau klaidą, kaip manote kas mūsų laukia? labai laukiu jūs pagalbos, be galo dėkoju

Atsakyti
QUOTE(Tesa @ 2013 12 31, 12:21)
laba diena,
Mane domina darbinė situacija: dėl esamo, o gal būt naujo darbo? ar yra kokių perpektyvų ir pokyčių? ir ar as būsiu patenkinta?

Laukiu nesulaukiu atsakymo
Atsakyti
Sveiki,
domina kaip man seksis meileje siais metais? dekui
Atsakyti