siuo atveju dek sazine i kojine, nes konkursus laimeti ziauriai sunku, labai daug per pazintis laimi, yra proga naudokis! man butu tokia proga, net nesukciau galvos, reik ir apie save pagalvot
Gal kam teko dalyvauti konkurse kur reikėjo rusų k? Šios kalbos lygio nenustato jokios įstaigos, o patikrinama konkurso metu. Tai įdomu, kaip ten tikrina
Gal kam teko dalyvauti konkurse kur reikėjo rusų k? Šios kalbos lygio nenustato jokios įstaigos, o patikrinama konkurso metu. Tai įdomu, kaip ten tikrina
Laba diena, Noriu paklausti per kiek laiko reikia išsilaikyti bendrųjų gebėjimų testą pateikus prašymą dalyvauti konkurse? Gal ir jau kalbėta pas jus apie tai, bet nelabai randu.
Laba diena,
Noriu paklausti per kiek laiko reikia išsilaikyti bendrųjų gebėjimų testą pateikus prašymą dalyvauti konkurse? Gal ir jau kalbėta pas jus apie tai, bet nelabai randu.
Kai pateikiat prasyma per 3 dienas turit uzseregistruoti BGT laikymui, issilaikyti reiki iki konkurso, konkursai vyksta mazdaug +- po menesio nuo konkurso paskelbimo datos.
Sveiki, man iskilo klausimas, pirma karta teiksiu prasyma dalyvauti konkurse. Keliamus reikalavimus atitinku. Kai teiki prasyma reikalauja prisekti cv ir Nepriekaištingos reputacijos reikalavimų atitikties deklaracija, o issilavinima patvirtinnaciu dokumentu nereikia prisekti? Ar ir taip mato?ar uztenka kad gyvenimo aprasyme irasyta?
Sveiki, man iskilo klausimas, pirma karta teiksiu prasyma dalyvauti konkurse. Keliamus reikalavimus atitinku.
Kai teiki prasyma reikalauja prisekti cv ir Nepriekaištingos reputacijos reikalavimų atitikties deklaracija, o issilavinima patvirtinnaciu dokumentu nereikia prisekti? Ar ir taip mato?ar uztenka kad gyvenimo aprasyme irasyta?