Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Melo_mane @ 2014 03 10, 12:56)
Na gal ir Jūsų tiesa. Kažkaip norisi visada sąžiningai viską padaryt  ax.gif

siuo atveju dek sazine i kojine, nes konkursus laimeti ziauriai sunku, labai daug per pazintis laimi, yra proga naudokis! man butu tokia proga, net nesukciau galvos, reik ir apie save pagalvot 4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko dalyvauti konkurse kur reikėjo rusų k? Šios kalbos lygio nenustato jokios įstaigos, o patikrinama konkurso metu. Tai įdomu, kaip ten tikrina g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovifly @ 2014 03 11, 22:13)
Gal kam teko dalyvauti konkurse kur reikėjo rusų k? Šios kalbos lygio nenustato jokios įstaigos, o patikrinama konkurso metu. Tai įdomu, kaip ten tikrina  g.gif

Teko. Reikejo zodziu verst is rusu i lietuviu, ir rastu is lietuviu i rusu. Tekstas trumpas, susijes su istaigos veikla
Atsakyti
QUOTE(dovifly @ 2014 03 11, 23:13)
Gal kam teko dalyvauti konkurse kur reikėjo rusų k? Šios kalbos lygio nenustato jokios įstaigos, o patikrinama konkurso metu. Tai įdomu, kaip ten tikrina  g.gif

Sveikos,

O kokioje įstaigoje čia reikia rusų kalbos?
Atsakyti
Laba diena, ar yra kas dalyvaujanciu i PK organizacini skyriu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astelyta @ 2014 03 12, 14:39)
Laba diena, ar yra kas dalyvaujanciu i PK organizacini skyriu? smile.gif

jei Kaune tai taip
Atsakyti
as tai Vilniuje, ar testa jau issilaikete? smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Noriu paklausti per kiek laiko reikia išsilaikyti bendrųjų gebėjimų testą pateikus prašymą dalyvauti konkurse? Gal ir jau kalbėta pas jus apie tai, bet nelabai randu.
Atsakyti
QUOTE(naintyna @ 2014 03 13, 14:31)
Laba diena,
Noriu paklausti per kiek laiko reikia išsilaikyti bendrųjų gebėjimų testą pateikus prašymą dalyvauti konkurse? Gal ir jau kalbėta pas jus apie tai, bet nelabai randu.

Kai pateikiat prasyma per 3 dienas turit uzseregistruoti BGT laikymui, issilaikyti reiki iki konkurso, konkursai vyksta mazdaug +- po menesio nuo konkurso paskelbimo datos.
Atsakyti
Sveiki, man iskilo klausimas, pirma karta teiksiu prasyma dalyvauti konkurse. Keliamus reikalavimus atitinku.
Kai teiki prasyma reikalauja prisekti cv ir Nepriekaištingos reputacijos reikalavimų atitikties deklaracija, o issilavinima patvirtinnaciu dokumentu nereikia prisekti? Ar ir taip mato?ar uztenka kad gyvenimo aprasyme irasyta?
Atsakyti
Aš prisegiau išsilavinimo dokumentų kopijas prie CV.
Atsakyti
QUOTE(bakardi @ 2014 03 14, 11:03)
Sveiki, man iskilo klausimas, pirma karta teiksiu prasyma dalyvauti konkurse. Keliamus reikalavimus atitinku.
Kai teiki prasyma  reikalauja prisekti cv ir  Nepriekaištingos reputacijos reikalavimų atitikties deklaracija, o issilavinima patvirtinnaciu dokumentu nereikia prisekti? Ar ir taip mato?ar uztenka kad gyvenimo aprasyme irasyta?

aš tai nesegiau. Jei reikės, paprašys.
Atsakyti