Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas -10

QUOTE(Robertinas 125 @ 2014 02 04, 13:01)
Labai tiksliai nepasakysiu, kiek žinau jokios vidaus elektros (tame tarpe ir namo vidaus schemos) nemanau kad reikės pridavinėti. Aš asmeniškai visai dėl to nesuku galvos. smile.gif  Jei elektros į namą įvadas tik nepriduotas, tada reikalingi varžų matavimai prie skydo.

P.s (Atsakymas nėra 100 proc. tikslus)
Papildyta:
Turėsite  ~150 nuotraukų ,jei labai reikės sukursite schema.  smile.gif

visi ivadai su visom varzom priduoti, kitaip nebutumem gave sutarties... g.gif
Atsakyti
Reiks tureti namo el instaliacijos varzu matavimo protokola. Atvaziuoja firma su licencija ir padaro viska - jus jiems sumokat. Jis pateikiama su deklaracija priduodant nama.

QUOTE(Loreciukaz @ 2014 02 04, 10:49)
dekui.
o gal galit pasakyti kokie kryziaus keliai reikalingi priduodant nama, kas susije su elektra? nes mes jau vartotojai, turim sutarti, pilna galinguma ( 17kw ), mokam pagal skaitliuka... vidaus elektra vistiek reikes pridavineti taip? ko reikes tam pridavimui?? nes jei samdyti - kad nenusimuilintu be paties svarbiausio darbo, arba dali patiems dali samdyt...

Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 02 04, 12:27)
visi ivadai su visom varzom priduoti, kitaip nebutumem gave sutarties...  g.gif

Atsiversk savo energetikos inspekcijos pazyma ir parasyk, ka tau Paliokas surase, t.y. pazymi wink.gif

Speju bus statybos aiksetele..
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 02 04, 14:03)
Atsiversk savo energetikos inspekcijos pazyma ir parasyk, ka tau Paliokas surase, t.y. pazymi wink.gif

Speju bus statybos aiksetele..

koks Paliokas? pas mus toks nepasirasinejo smile.gif
Pazymima, kad xxxx gyvenamojo namo, Statybos aikstele, xxxx gatve, nr 00 sumontuoti ir isbandyti Elektros tinklai ir ju priklausiniai: 0.4kV ivado kabelis, laikinas elektros skirstymo skydas su apsauginiais ir prisijungimo aparatais, agal xxx prijungimo schema ir atitinka projekto, norminiu teises aktu reikalavimus bei gali buti naudojami pagal paskirti
tai kaip as suprantu Lesto reikalavimus atitikom, priduoti pridavem ( parasai yra ), sutarti ir PILNA galinguma gavom. o namo viduje tik varzu matavimas ir viskas?

elektriku kainos man labai nepatinka... uz savaite darbo kiek ne visi uz menesi. jauciu vedziosim patys, o skydeli ir varzas duosim elektrikui. ne sventieji puodus lipdo blink.gif
Atsakyti
17kW toks didokas skaičius pasirodė. Pagal ką nuspręsta, kad 17? Aš pats 12 užsakinėju. Ar čia aš kiek pasikuklinau, ar Loreciukaz kiek per daug užsiprašė? Mano senam bute buvo 2kW, naujame 8kW. Bėdų niekad nekildavo.
Nors jei nėra būtina įrengti, keisti ar rekonstruoti operatoriaus elektros energetikos objektus ir 1kW tekainuoja 22Lt, tai gal ir dzin tas papildomas 100 litu (12kW vs 17kW). Užprašyti papildomai dar galiu.
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 02 04, 11:49)
... jau vartotojai, turim sutarti, pilna galinguma ( 17kw ), mokam pagal skaitliuka... <{POST_SNAPBACK}>

Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2014 02 04, 15:38)
17kW toks didokas skaičius pasirodė. Pagal ką nuspręsta, kad 17? Aš pats 12 užsakinėju. Ar čia aš kiek pasikuklinau, ar Loreciukaz kiek per daug užsiprašė? Mano senam bute buvo 2kW, naujame 8kW. Bėdų niekad nekildavo.
Nors jei nėra būtina įrengti, keisti ar rekonstruoti operatoriaus elektros energetikos objektus ir 1kW tekainuoja 22Lt, tai gal ir dzin tas papildomas 100 litu (12kW vs 17kW). Užprašyti papildomai dar galiu.

mes neprasem, pas mus kvartale visi namai tiek turi. valgyti nepraso... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 02 04, 16:41)
mes neprasem, pas mus kvartale visi namai tiek turi. valgyti nepraso...  ax.gif

Ti visi skersuoti pasiruose su 16kW galingumo kreizu biggrin.gif
Joke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 02 04, 16:27)
Ti visi skersuoti pasiruose su 16kW galingumo  kreizu  biggrin.gif
Joke smile.gif

kazkaip nesigirdi tarpiniu rezultatu del grindinio smile.gif ar ant tiek blogai ar ant tiek gerai?
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2014 02 04, 17:59)
kazkaip nesigirdi tarpiniu rezultatu del grindinio smile.gif ... ant tiek gerai?

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 04 vasario 2014 - 16:10
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 02 04, 12:49)
dekui.
o gal galit pasakyti kokie kryziaus keliai reikalingi priduodant nama, kas susije su elektra? nes mes jau vartotojai, turim sutarti, pilna galinguma ( 17kw ), mokam pagal skaitliuka... vidaus elektra vistiek reikes pridavineti taip? ko reikes tam pridavimui?? nes jei samdyti - kad nenusimuilintu be paties svarbiausio darbo, arba dali patiems dali samdyt...

reikalinga kike pamenu pazyma is atrdo g.gif energetikos inspekcijos, lyg taip vadinasi, tam reikia atestuotos imones, kad patikrintu visa vidaus "elektryna", nuotekius, varzas, izeminimus, reles ... dar kazka. jei katilas eektrinis ir jam kazkokiu patikrinimu reikia, jei dujinis, tada dujininku pazymos doh.gif Cia tiesa kai priduodi nama. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2014 02 04, 16:27)
Ti visi skersuoti pasiruose su 16kW galingumo  kreizu  biggrin.gif
Joke smile.gif

El tinklai is anskto numate PV elektriniu iki 30 Kw instaliavima ant stogu ir kabeliu pralaidumai atatinkami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 02 04, 14:03)
koks Paliokas? pas mus toks nepasirasinejo smile.gif
Pazymima, kad xxxx gyvenamojo namo, Statybos aikstele, xxxx gatve, nr 00 sumontuoti ir isbandyti Elektros tinklai ir ju priklausiniai: 0.4kV ivado kabelis, laikinas elektros skirstymo skydas su apsauginiais ir prisijungimo aparatais, agal xxx prijungimo schema ir atitinka projekto, norminiu teises aktu reikalavimus bei gali buti naudojami pagal paskirti
tai kaip as suprantu Lesto reikalavimus atitikom, priduoti pridavem ( parasai yra ), sutarti ir PILNA galinguma gavom. o namo viduje tik varzu matavimas ir viskas?

elektriku kainos man labai nepatinka... uz savaite darbo kiek ne visi uz menesi. jauciu vedziosim patys, o skydeli ir varzas duosim elektrikui. ne sventieji puodus lipdo  blink.gif

Tai reiskia kad is energetikos inspekcijos gavai pazyma, kad statybinis ivadas pas tave ok.

Kai bus namo elektros instaliacija ir noresi nama priduoti, turesi vel kreiptis i juos ir pateikti: varzu matavimus ir elektros projekta.
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2014 02 04, 18:40)

El tinklai is anskto numate PV elektriniu iki 30 Kw instaliavima ant stogu ir kabeliu pralaidumai atatinkami  mirksiukas.gif

Cia ,kad Dievuliui tiesiai i ausi nors puse to smile.gif ,pagalvojo mat jie lotuliukas.gif
Atsakyti