QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 00:29)
:
O kaip tu ten I ledu indukus supilstei, tai kaip isimsi, juk jie minksti? Ar I saldikli desi, kad kieti pasidarytu?
Supyliau, palaikiau šaldytuve pusvalanduką ir išlupau- mano ledų formelės silikoninės. O šokolado lėkštės dugną trumpam panardinau į karštą vandenį, kad atšoktų
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 03, 00:47)
Na taip, sukieteja kambario temp., bet gi nebuna kaip ledinukas, kaip isimti graziai? Ar cia jau neesme, tiesiog issikabini sauksteliu ir viskas?
O kakavos miltelius tiesiog supilat is ismaisot, ar lydot kokosu alieju ir tik tada kakavamilcius dedat?
Ai, as atsikandu gabaleli kakavos sviesto, va ir saldainis man:)
Proporcijos kažkur 50/50- kokossviesčio ir aliejaus. Kakavos dėjau šaukštelį į masę, tikrai nedaug. Aliejaus buteliuką šildžiau, kad suskystėtų, karšto vandens inde, o sviestą dariau ką tik, tai jis, kaip šviežias skystas buvo
Papildyta:
Grįžo B iš darbo, paragavo, sako žiauriai skanu, visus suėsčiau
Vis gi teks slėpt