Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Wallis @ 2013 11 28, 20:59)
rytoj 17.30 lietuvaites renkasi prie egles paplepet smile.gif jei jau busi po darbu, uzsuk smile.gif as gal irgi ateisiu, nors dar nesu 100 % tikra.

o geras, vilnuje 17 val eglute izeibs irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 29, 12:50)
bigsmile.gif  nu va kaip fainiai  biggrin.gif  kadangi as labai megstu bendrauti ir man smagiau gyvai, rasyt neblogai tik laiko klausimas ir mano baisi gramatika  doh.gif  jei bus noras po svenciu po pirmu 2014 metu algu kur susibegti mergaiciu vakarui prie kokio gero steiko ar tartaro ?  ax.gif

steikas , cia skandale ? ar meat lovers pube, dar zinau kur geri saslai (vingio PC pas armena )
Bet reik issiaiskint amziu biggrin.gif nes as jau link pencijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 11 29, 11:57)
steikas , cia skandale ? ar meat lovers pube, dar zinau kur geri saslai (vingio PC pas armena )
Bet reik issiaiskint amziu biggrin.gif nes as jau link pencijos smile.gif

a ka amzius blink.gif bile paleistas arba prijauciantis ir amzius dzin 4u.gif sverbu bendramičiai ir norintys bendrauti....zinau armena thumbup.gif visada baliams is jo imam mesyte thumbup.gif o kur tiksliai galim pamastyt po svenciu
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 29, 11:00)
Sveikos. Man antra diena galvą skauda sad.gif Valgau įprastai..gal vėl kokie saulės blyksniai ar kas ten biggrin.gif biggrin.gif

Beja, taip ir nesulaukiau mmm šį mėnesį... Tai lauksiu dabar gruodį  4u.gif

arba paleolistes masiskai nestuke.gif
as ir laukiu savo. turetu but
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2013 11 29, 11:38)
Du klausimai (taip taip, žinau, kad jau pabodo biggrin.gif):
Valgančios pieno produktus - ar valgot varškės sūrius, turiu tokį naminį kaimišką, riebų, baisiai skanus smile.gif

as valgau kaimiskus, man nieko blogo nesidaro nuo ju.

tik turiu klausima- koki geriau valgyt - ar paprasta(be skonio jis man) ar ta toki rugpienini kaip as sakau. antras man zymiai skanesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 29, 13:00)
a ka amzius  blink.gif  bile paleistas arba prijauciantis ir amzius dzin  4u.gif  sverbu bendramičiai ir norintys bendrauti....zinau armena  thumbup.gif  visada baliams is jo imam mesyte  thumbup.gif  o kur tiksliai galim pamastyt po svenciu

aviena bandet imti ? noreciau avienos saslo , gal reiktu pabandyt , lauke oras dar geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 29, 12:54)
Aš pradžioj irgi labai didelėm porcijom valgiau  doh.gif ir dabar būna. Bet kažkaip susinormalizuoja kaip pastebiu. Pasisotinu ir mažesne porcija, nebereikia prikimšti skrandžio smile.gif Iš to sprendžiu, kad viskas vietoje - niekas neišsitampė biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mano porcijos per mėnesį, daugiau trečdaliu sumažėjo- ryte nuo 4-5 kiaušinių perėjau prie 2-3 ir soti tiek pat smile.gif Gal pradžioj kiek psicologiškai porcijos didelės, kai žinodavau, kad sekantis valgis ne už 2-3 valandų, tai daug kimšau, kad neduok Die nepraalkčiau ir nesugadinčiau kažko biggrin.gif

QUOTE(taša @ 2013 11 29, 13:00)
arba paleolistes masiskai 

Aš gal ačiū, ne, susilaikysiu metams kitiems dar hihihi.gif
Taša, tai pasakysi koks blog'as tavo, ar ne mad.gif Jau kelias savaites laukiu Paleo forume ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 29 lapkričio 2013 - 12:05
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 29, 11:50)
bigsmile.gif  nu va kaip fainiai  biggrin.gif  kadangi as labai megstu bendrauti ir man smagiau gyvai, rasyt neblogai tik laiko klausimas ir mano baisi gramatika  doh.gif  jei bus noras po svenciu po pirmu 2014 metu algu kur susibegti mergaiciu vakarui prie kokio gero steiko ar tartaro ?  ax.gif

ir tuo ir sveikinam viena kita! tikrai sauniai me s cia bendraujam smile.gif

as uz meeta jei bus vilniuj
jau dabar isisvaizduoju kai pasakom padavejuj- mum 10 steiku puszaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 29, 12:54)
Valgau, perku iš PC, nes kaimiški iš bobučių man atrodo būna perkaitinti. Nors parduotuviniai gal irgi - ai nežinau  ax.gif

Aš pradžioj irgi labai didelėm porcijom valgiau  doh.gif ir dabar būna. Bet kažkaip susinormalizuoja kaip pastebiu. Pasisotinu ir mažesne porcija, nebereikia prikimšti skrandžio smile.gif Iš to sprendžiu, kad viskas vietoje - niekas neišsitampė biggrin.gif

kokybiško, nesudeginto, smarkiai neperdirbto maisto poreikis yra žymiai mažesnis- organizmas gauna ko reikia ir ateina toks metas, kai alkis beveik nebesireiškia. O skrandžio talpa yra maždaug litras. tai jei maisto porcija yra ~600-800 gr- viskas OK. Tačiau aukščiau minimos 4 vištos šlaunelės gal išeitų netinkamas angliavandenių baltymų ir riebalų santykis, iš akies sprendžiu, kad angliavandenių ir riebalų kiekis per mažas tokiam kiekiui baltymo. Jei energetiniams poreikiams patenkinti bus skaidomas baltymas- nieko gera. Skilimo produktai terš organizmą ir gali būti kad ir to galvos skausmo priežastimi. Pasigoooglinkit, ko galima prisidirbti, kai mityba baltyminė.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 29, 13:03)
arba paleolistes masiskai  nestuke.gif

Aš ne schmoll.gif , jau tikrinau cool.gif biggrin.gif

Aš irgi už meeta, jei vilnietės sugalvotų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 29, 13:08)
Skilimo produktai terš organizmą ir gali būti kad ir to galvos skausmo priežastimi.

Na aš baltymų nepadauginu..pas mane riebalo daugiausiai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 11 29, 12:03)
aviena bandet imti ? noreciau avienos saslo , gal reiktu pabandyt , lauke oras dar geras smile.gif

niaa nebandem , kiaulyte puikiausiai sueina...oras visada geras jei tinkama apranga ir kompanija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 29, 14:05)
ir tuo ir sveikinam viena kita! tikrai sauniai me s  cia bendraujam smile.gif

as uz meeta jei bus vilniuj
jau dabar isisvaizduoju kai pasakom padavejuj- mum 10 steiku puszaliu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat už, jei vilnietės sugalvotų.
Pas mane mmm keistos šį kartą, ne tokios, kaip visada, nors atėjo laiku. Gal reik testą pasidaryt g.gif
Atsakyti
shakes, sedziu ir tuoj verksiu, man pradejo slinkti plaukai verysad.gif siandien sukuojuosi ir kiek su ranka patraukiu, tiek visu ilgliu kuokstais istraukiu. plaukai su saknim. To nebuvo kokius 8 metus.
Panos, toms, kurioms slinko, ar nustojo?
Atsakyti