Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Wallis @ 2013 11 29, 13:30)

Man nustojo, vartojau Hubner silicea 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 29, 13:08)

drinks_cheers.gif Be to 4 vistos slauneles tai jau ryskiai visos dienos baltymo norma man rodos g.gif Ar gali buti, kad kiausiniai kietina vidurius? g.gif Kai ju nevalgau, atrodo lygtais viskas ok. Siandien suvalgiau 2 virtus su naminiu majonezu ir lasiniu riekute, ir vel atrodo toks sunkumas pilvo apacioj verysad.gif
Atsakyti
bet nzsuprantu nuo ko gali slinkt, jei medziagu visokiu pilnai gaunama, hormonai nuo riebalo irgi turetu tvarkytis g.gif
man slenka visa gyvenima, todel nelemta turet ilgu plauku, tik iki peciu, nes ju gyvenimas trumpas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 11 29, 13:39)
bet nzsuprantu nuo ko gali slinkt, jei medziagu visokiu pilnai gaunama, hormonai nuo riebalo irgi turetu tvarkytis  g.gif
man slenka visa gyvenima, todel nelemta turet ilgu plauku, tik iki peciu, nes ju gyvenimas trumpas sad.gif

Siaip sioje mityboje yra silicio trukumas, ypac jei mazai burokeliu vartojame. Nes pagrindiniai silicio saltiniai yra butent grudiniuose saltiniuose:

Daugiausia silicio yra svogūnuose (sudeginus svogūną pelenuose silicio rūgštis sudaro net 17 proc.) ir aluje.
Toliau – burokėliai (11 proc.). Kiti gausūs silicio šaltiniai – miežiai, soros, grikiai, bulvės, kukurūzai, rugiai ir kviečiai, sezamo sėklos, ryžiai, bambuko ūgliai, žaliosios pupelės. Beje, vertingesni grūdai, esantys javainiuose, o ne gaminiai iš jų miltų.
Silicio gauname ir su kokybišku mineraliniu vandeniu.

Vitaminas C irgi nemaza vaidmeny cia gali suvaidint, bet paleo saltininkai teigia, kad zmogui jis nereikalingas g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 29, 13:03)
arba paleolistes masiskai  nestuke.gif

joa, aš tai nekaltas prasidėjimas.. kaip tik ant Kalėdų biggrin.gif
Papildyta:
Panos, toms, kurioms slinko, ar nustojo?

man po mėnesio nustojo. Bet pas mane tai yra pagrindas dėl ko jie slenka.
Hm, šiaip gal tiesiog plaukai keičiasi ir tiek. Plaukai gi turi savo ciklą, tai gal suėjo jiems laikas ir jie pasikeičia, nes iš apačios naujas plaukelis išstumia.
Dar skaičiau, kad vitamino D ir cinko trūkumas gali būti, jei plaukai slenka. Cinko trūkumas pasireiškia ir baltomis dėmelėmis ant nagų.. pasižiūrėjau į savo nagus, tai kas antras "apsibaltavęs". Hm, weirrrrd....
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 29, 13:48)
Daugiausia silicio yra svogūnuose (sudeginus svogūną pelenuose silicio rūgštis sudaro net 17 proc.) ir aluje.
Toliau – burokėliai (11 proc.).
Silicio gauname ir su kokybišku mineraliniu vandeniu.
Vitaminas C irgi nemaza vaidmeny cia gali suvaidint, bet paleo saltininkai teigia, kad zmogui jis nereikalingas g.gif

Einu valgyti burokėlių ir užsigerti alumi ir mineraliniu biggrin.gif hm, nu ok, alų paliksiu kaimynams, jie jau kiek metų plikes alumi gelbsti (aš ryte važiuoju į darbą, o jie paršlitiniuoja po rytinės dozės biggrin.gif). Ir pietums kaip tik virti burokai buvo.
O vitaminas C tai reikalingas, kažkaip neteko girdėti, jog mums jo visai nereiktų.
Papildyta:
QUOTE(Azu @ 2013 11 29, 13:39)

o mano užpakalį siekia sad.gif ir reiktų nusikirpti, nes juk slenka, tai gal jiems medžiagų trūksta, bet man taaaaaip jų gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 29, 12:38)
drinks_cheers.gif Be to 4 vistos slauneles tai jau ryskiai visos dienos baltymo norma man rodos g.gif
---
Ar gali buti, kad kiausiniai kietina vidurius? g.gif

nesiginčiju. Tiesiog aš nesuvalgau per dieną reikiamo riebalų kiekio ir negaliu to daryt dėl anksčiau rašytų priežasčių, tad kompensuoju maisto kiekiu. Jei imsiu mažiau mėsos - daugiau daržovių, tuomet labai greit praalksiu.
---
nesusidūriau, bet abejočiau tokia kiaušinio "galia". Va man tai riešutai peilių peilis doh.gif

Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 29, 12:38)
Mano bendradarbės vis stebisi, kokios milžiniškos mano pocijos. Na, taip, 2 didžiuliai kiaulės kepsniai su kalnu daržovėm arba kokios 4 vištos  šlaunelės atrodo kaip minimum - įspūdingai ir vyriškai. Bet ar gerai, kad tiek valgau, ar neišsitampys skrandis? nes anksčiau kiekio tokio tikrai nesuvalgydavau. O dabar sotinuosi kiekiu.

aš tiek nesuvalgau ir net neįsivaizduoju, kur tiek tilpti gali... rolleyes.gif
Atsakyti
Skaitančioms angliškai: 5 priežastys, kodėl nekrenta svoris su paleo
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 29, 13:16)
aš tiek nesuvalgau ir net neįsivaizduoju, kur tiek tilpti gali...  rolleyes.gif

Aš pavalgiau prieš valandą ir negaliu sakyt, kad baisiai soti jaučiuos jau šiuo metu biggrin.gif Na, aš niekad nebuvau mažai valganti...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 29, 11:03)
arba paleolistes masiskai  nestuke.gif
baikit baikas. mano mm irgi kazkur nusigrybavo, nors pilva pamaudena jau daugiau nei savaite ir papai kaip balionai, o kaip ner taip ner blink.gif

QUOTE(Wallis @ 2013 11 29, 11:30)
shakes, sedziu ir tuoj verksiu, man pradejo slinkti plaukai  verysad.gif siandien sukuojuosi ir kiek su ranka patraukiu, tiek visu ilgliu kuokstais istraukiu. plaukai su saknim. To nebuvo kokius 8 metus.
man lygiai taip pat baisiai slinko - perbrauki ranka ir lieka kuokstas pirstuose. o dabar ataugineja, susitvarkyt neina, aplink veida pastire pora cm plaukigaliai ir daryk tu jiems ka nori.

o del vitamino C ar tik ne skorbutas vystosi? man taip nuo vaikystes istrige is mociutes pasakojimu apie tremtinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 29 lapkričio 2013 - 13:34
Nefifi, tu dar mazai palyginus valgai palyginus su siuo personazu lotuliukas.gif Matyt vaisiu nebeuztenka, ziuriu pradejo virt ir bulves puodais baisiniais, ir makaronus is kukuruzu miltu pakais valgyt blink.gif

http://www.youtube.c...h?v=O5GHBXk2QEM

Riebalu mazai vartoji, bet ilgai nebepavaziuosi ant tiek mesos schmoll.gif Tikrai apnuodysi organizma deja. Ar tikrai labai baisu butu tarkim ant darzoviu uzpilt aliejaus, ar darzoves isvirtas apliet ir atseit a la piure padaryt? g.gif
Baisu, kad is tokios mitybos bus daugiau bedos nei naudos g.gif

Elata, kazkur is to kanalo diet doctor per interviu buvo toks teiginys, kad is mazai apdorotos mesos organizmas pasisavina uztektinai visokiu mikroelementu ir vitaminas C nebutinas g.gif Reiks susirast vel.
Atsakyti
shakes, sedziu ir tuoj verksiu, man pradejo slinkti plaukai  verysad.gif siandien sukuojuosi ir kiek su ranka patraukiu, tiek visu ilgliu kuokstais istraukiu. plaukai su saknim. To nebuvo kokius 8 metus.

man nenustojo, kaip pradėjo slinkti su paleo mityba taip slenka, labai plona bizytė belikusi iš mano liūto plaukų, greit eisiu pas kirpėja paklausiu kas čia darosi g.gif unsure.gif

o vat nagai tai kaip grėbliai - nespėju kirpti ir labai tvirti vertikaliomis linijomis gražiai auga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 29, 12:33)
eina sau, net sutase... tiek pats veikejas, tiek jo cukraus bliudas. nesu nieko su juo ziurejusi, bet man jis iskart bananine mergaite primine - abu akis isverte, uzsicikline ta pati per ta pati varo, beprociai, fanatikai kazkokie. tegul jiems del neaiskiu priezasciu (gal genetiniu nukrypimu?) vienintele cukraus dieta tinka, bet taip izuliai ja pirsti, tai jau neblogu chamu reik buti.
Atsakyti