Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

sveika- tik temą seki, ar ir laikaisi šios mitybos? Kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 11 29, 20:09)
kas čia per "aparatas" einu guglint  biggrin.gif. Jau žinau, keistoko skonio jie  biggrin.gif

Man jie ir makadamijos patys skaniausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 29, 20:48)
Man jie ir makadamijos patys skaniausi wub.gif

Man taip būdavo, kol valgau - feu, rodos, koks neskanus, daugiau nevalgysiu, tik baigiu kramtyti - už kelių minučių vėl užsimanau to skonio. Sakau toks keistas, bet norisi jo dar ir dar
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 11 29, 21:50)
Man taip būdavo, kol valgau - feu, rodos, koks neskanus, daugiau nevalgysiu, tik baigiu kramtyti - už kelių minučių vėl užsimanau to skonio. Sakau toks keistas, bet norisi jo dar ir dar

Man panasiai su lazdyno riesutais taip budavo lotuliukas.gif Triauskiu vis, ir nebeskanu, ir vistiek ranka tiesias dar vieno luksta suskaldyt ir suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 29, 21:55)
Man panasiai su lazdyno riesutais taip budavo lotuliukas.gif Triauskiu vis, ir nebeskanu, ir vistiek ranka tiesias dar vieno luksta suskaldyt ir suvalgyt biggrin.gif

aš turiu paką nelukštentų bertoletijų namie ir kažkaip jos nesivalgo. Nu tokios... bland biggrin.gif tai ir stovi, o kas nors pamatęs, galvoja, kad šokoladukų prisislėpus turiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2013 11 29, 21:10)
Sveikos,
Ar palikti viską kaip yra kol organizmas išsivalys?

Sveika smile.gif visi tavo išvardinti požymiai nebūtinai gali būti organizmo valymosi požymiai (šiaip jau aš labai abejoju, kad organizmas TAIP valosi). Tačiau pirmiausia, ar maitiniesi pagal paleo principus ir jei taip, kiek jau laiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2013 11 29, 14:57)
puslapyje paspausk pelės dešinį klavišą išmes kelias funkcijas pasirink versti į lietuvių kalbą  mirksiukas.gif  netobulai verčia bet esmę pagauti galima  4u.gif

Ot ačiū 4u.gif O aš kopinu ir ė google vertėją tekstu keliu doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Laisvė @ 2013 11 29, 15:39)
Pažiūrėjo ir skyrė vit. D tyrimą. Paaiškėjo, jog jo tik labai maži pėdsakai. Pasiūlė vit. D lašų. Aš dar kelias savaites spyriojausi, nes šiaip nevartoju jokių vitaminų ar papildų, nes visa tai kaip ir prieštaravo mano įsitikinimams. Bet paskui kažkaip palūžau, nusipirkau ir pradėjau lašinti tuos vit. D lašiukus.

lašini burnon, ar ant nagų?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 29, 21:13)
lašini burnon, ar ant nagų?

Burnon mirksiukas.gif
Atsakyti
Netyčia užklydau į skrandžio mažinimo temą. Pasirodo, kad operacija daroma tik tam, kad per du metus žmogus pakeistų savo požiūrį į maistą ir išmoktų gyventi kitaip, nei, kad gyveno iki to. Todėl didžioji dalis išoperuotų, per metus numeta svorio, o paskui pradeda vėl jį rinkti, nes noro valgyti - operacija nepanaikina, tad, jei jie po kurio laiko ima valgyti daugiau - skrandis vėl išsitampo. Čiupt už vadžių - vėl iš pradžių
Atsakyti
kiek per tv esu maciusi laidu apie tas skrandzio operacijas, tai daugumai pacientu ne skrandzio mazinimo, o smegenu didinimo operaciju reiketu.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 11 29, 22:20)

Kiek lašiukų?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 29, 21:32)
kiek per tv esu maciusi laidu apie tas skrandzio operacijas, tai daugumai pacientu ne skrandzio mazinimo, o smegenu didinimo operaciju reiketu.

aš sakyčiau, kad dietos smegenims, kad nuo jų riebalai nutirptų biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(" voresta " @ 2013 11 29, 13:08)
kokybiško, nesudeginto, smarkiai neperdirbto maisto poreikis yra žymiai mažesnis- organizmas gauna ko reikia ir ateina toks metas, kai alkis beveik nebesireiškia. O skrandžio talpa yra maždaug litras. tai jei maisto porcija  yra ~600-800 gr- viskas OK. Tačiau aukščiau minimos 4 vištos šlaunelės gal išeitų netinkamas angliavandenių baltymų ir riebalų santykis, iš akies sprendžiu, kad angliavandenių ir riebalų kiekis per mažas tokiam kiekiui baltymo. Jei energetiniams poreikiams patenkinti bus skaidomas baltymas- nieko gera. Skilimo produktai terš organizmą ir gali būti kad ir to galvos skausmo priežastimi. Pasigoooglinkit, ko galima prisidirbti, kai mityba baltyminė.

O velnias, sakyciau, kad ir as mzokai angliu gaunu. Jei liesa mesa, tai kokoso uzkandu, bet su anglimis man ne kas:( Reiks buroku virti, kazka mastyti, kad daugiau darzoviu butu. Nors raugintu kopustu nemazai kraunuosi, tai gal normaliai?

QUOTE(Wallis @ 2013 11 29, 13:30)
shakes, sedziu ir tuoj verksiu, man pradejo slinkti plaukai  verysad.gif siandien sukuojuosi ir kiek su ranka patraukiu, tiek visu ilgliu kuokstais istraukiu. plaukai su saknim. To nebuvo kokius 8 metus.
Panos, toms, kurioms slinko, ar nustojo?

Man nustojo. O maniau, kad plika liksiu.

QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 29, 13:48)
Vitaminas C irgi nemaza vaidmeny cia gali suvaidint, bet paleo saltininkai teigia, kad zmogui jis nereikalingas g.gif

Juk mes gaunam C ir darzoviu.

QUOTE(Laisvė @ 2013 11 29, 15:39)
Iš asmeninės patirties.
. Pažiūrėjo ir skyrė vit. D tyrimą. Paaiškėjo, jog jo tik labai maži pėdsakai. Pasiūlė vit. D lašų. Aš dar kelias savaites spyriojausi, nes šiaip nevartoju jokių vitaminų ar papildų, nes visa tai kaip ir prieštaravo mano įsitikinimams. Bet paskui kažkaip palūžau, nusipirkau ir pradėjau lašinti tuos vit. D lašiukus. Pati nustebau, kai pastebėjau besikeičiančią situaciją.
Ir dabar ant mano stalo nuo lapkričio iki kovo mėn. beveik visada yra butelaitis. vit. D.
Ir ilgais nagais galiu pasidžiaugti  biggrin.gif

O, ko gero man ir nustojo slinkti, kad geriu D3, nes mano tyrimai buvo prasti, ciut ant zemiausios ribos tupejau.

QUOTE(kustuce @ 2013 11 29, 17:57)
Varau pirmadienį skydliaukės tyrimus darytis (tik nesakykit Nidulei)  biggrin.gif , nebegaliu daugiau taip, turiu išsiaiškinti padėtį, nes šitas nuovargis nieko gera nežada.

Viska matau, einu dirzo. Nu, bet kokia neklusni merga, tai siaubas doh.gif Na ko tu rauniesi su tuo sportu, ar dangus nugrius, jei palauksi kol jegos gris, kol tyrimus pasidarysi. Kodel eini sportuoti neturedama jegu? Kas cia per nesamones?
Atsakyti