Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 29, 14:38)
man nenustojo, kaip pradėjo slinkti su paleo mityba taip slenka, labai plona bizytė belikusi iš mano liūto plaukų, greit eisiu pas kirpėja paklausiu kas čia darosi g.gif  unsure.gif

o vat nagai tai kaip grėbliai - nespėju kirpti ir labai tvirti vertikaliomis linijomis gražiai auga.  mirksiukas.gif

g.gif nu bet keista, juk nagai ir plaukai iš tos pačios operos... g.gif
Mano plaukai slenka jau kokius 5 metus... rolleyes.gif Slenka ir dabar, nesumažėjo slinkimas, tik daug trumpučių ataugančių šiuo metu matau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 29, 14:33)

pažiūrėjau- galimai vystosi rezistencija insulinui, organizmas maitinamas cukrumi, tačiau, įtariu, važiuoja ant jo paties riebalų, kai jų jau trūkumas imami naudoti raumenų baltymai. Pažiūrėkit- rankos nuo pečių kaip šakaliukai- bicepsų jokių, rankų plaštakos kaip seno žmogaus- mano geriau atrodo biggrin.gif
Kažin ar ilgai jo organizmas tai paveš?
Pas jį vyksta tai, ką aš ilgus metus mačiau ant savo vyro. Tik su paleo tie procesai sustojo ir pagaliau ant tų šakaliukų ėmė augti raumenų gumulai. Net nesportuojant- jis dirba fiziškai.
2008 jaunas http://30bananasaday...2071.jpg?aa4864

dabartinis-
http://30bananasaday...eeth.png?aa4864
vystantis, raukšlės prie akių kaip pas mane, žilimas paausiuose, krenta į akis-akių vyzdžiai maži labai- dominuoja simpatinė ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 29 lapkričio 2013 - 14:48
Iš asmeninės patirties.
Prieš porą metų panašiu laiku pradėjo labai slinkti plaukai ir skylinėti nagai. Kartais taip skylinėjo, kad net nei nukirpti, nei dildyti nebuvo ko - iki pat gyvuonies. Pasakiau šeimos gydytojai - išrašė kažkokį papildą. Nusipirkau - jodo jame yra, man netinka. Vaistinėje pasiūlė lyg silicea - mėnesiui apie 50 lt. Sąžiningai gėriau pusę metų. Bet... nei plaukai, nei nagai, nei ragai pasikeitė, problema išliko, tik piniginė suplonėjo. Buvau pas endokrinologą dėl skydliaukės, tai ir tam pasakiau apie nagus. Pažiūrėjo ir skyrė vit. D tyrimą. Paaiškėjo, jog jo tik labai maži pėdsakai. Pasiūlė vit. D lašų. Aš dar kelias savaites spyriojausi, nes šiaip nevartoju jokių vitaminų ar papildų, nes visa tai kaip ir prieštaravo mano įsitikinimams. Bet paskui kažkaip palūžau, nusipirkau ir pradėjau lašinti tuos vit. D lašiukus. Pati nustebau, kai pastebėjau besikeičiančią situaciją.
Ir dabar ant mano stalo nuo lapkričio iki kovo mėn. beveik visada yra butelaitis. vit. D.
Ir ilgais nagais galiu pasidžiaugti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 29, 15:30)
pažiūrėjau- galimai vystosi rezistencija insulinui, organizmas  maitinamas cukrumi, tačiau, įtariu, važiuoja ant jo paties riebalų, kai jų jau trūkumas imami naudoti raumenų baltymai.

Kad pas jy tik 3% kuno riebalu belike doh.gif Man patiko labiausiai vienas komentaras:

he must be putin 30 bananas in his ass because i dont see any muscle on him lotuliukas.gif Ojiazau, kokia gera nuotaika siandien thumbup.gif

nefifi, as anksciau tokia irgi buvau. Bet dabar nebritku ir lasiny viena suvalgyt mirksiukas.gif ateina su laiku 4u.gif Lasisos bent dazniau suvalgyk ar karpy riebesny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 29, 15:30)
kai jų jau trūkumas imami naudoti raumenų baltymai. Pažiūrėkit- rankos nuo pečių kaip šakaliukai- bicepsų jokių, rankų plaštakos kaip seno žmogaus- mano geriau atrodo biggrin.gif
Kažin ar ilgai jo organizmas tai paveš?

aš tą patį pagalvojau, kad džiūvėsis. Ir tai, kai pagrindinis energijos šaltinis yra angliavandeniai, pasibaigus angliavandeniams, ima energiją iš baltymų, t. y. raumenų. Užtat jis taip nesveikai atrodo. Nors tiesą pasakius, visi veganai vyrai panašiai atrodo, neteko matyti nei vieno, kuris būtų tvirtas ir raumeningas, visi liesi iki tiek, kad raumenys matosi, bet ne gerąja prasme. Jam 36, o atrodo tarsi arti 50. Ta jo mergaitė bent jau jaunai atrodo, tai tikiu, kad daug kam kyla noras atrodyti kaip ji ir misti tik bananais. Bet kas norėtų atrodyti kaip jis...
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 29, 15:44)
aš tą patį pagalvojau, kad džiūvėsis. Ir tai, kai pagrindinis energijos šaltinis yra angliavandeniai, pasibaigus angliavandeniams, ima energiją iš baltymų, t. y. raumenų. Užtat jis taip nesveikai atrodo. Nors tiesą pasakius, visi veganai vyrai panašiai atrodo, neteko matyti nei vieno, kuris būtų tvirtas ir raumeningas, visi liesi iki tiek, kad raumenys matosi, bet ne gerąja prasme. Jam 36, o atrodo tarsi arti 50. Ta jo mergaitė bent jau jaunai atrodo, tai tikiu, kad daug kam kyla noras atrodyti kaip ji ir misti tik bananais. Bet kas norėtų atrodyti kaip jis...

pagal metabolizmo teoriją vyksta štai kas

Jei organizmas yra ilgai veikiamas tokiomis didelėmis cukraus dozėmis ir kartu didelėmis insulino koncentracijomis, išsivysto apsauginė reakcija. Gali atsirasti audinių nejautrumas insulinui. Jei ląstelės nėra jautrios insulinui, tai jos labai sunkiai priima naujas gliukozės molekules. Kadangi gliukozė į ląsteles patenka sunkiau, tai energijos gamybai daugiau naudojami riebalai. Apie tokį žmogų sako, kad „kuo daugiau jis valgo, tuo labiau jis lysta“. Toks medžiagų apykaitos sutrikimas vadinamas ketogeniniu arba tiesiog II tipo (įgytu) diabetu.

va tokio žmogaus kvėpavimas retas ir oro sulaikymas ilgas. Jei netiki- paklausk jo mirksiukas.gif
Apklausą mūsiškių žaliavalgių tarpe pasižiūrėjau- daugumos balansas šarmų pusėj. Ale anie tai su joga sieja- neva tai nuo meditacijų biggrin.gif
Vienintelė išeitis- imti maitintis riebalais, tačiau ne augaliniais
Atsakyti
net jų šūnys perkarę ir liesi 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=ohY7xAQqK3A
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 29, 16:01)
pagal metabolizmo teoriją vyksta štai kas

o kur dedasi gliukozė, jei nei į ląsteles nepatenka kaip energija, nei kaip riebalai nekaupiami?
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 29, 16:01)
Vienintelė išeitis- imti maitintis riebalais, tačiau ne augaliniais

jis gi veganas biggrin.gif ir riebalus laiko viso pasaulio blogio pamatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 29, 16:08)
net jų šūnys perkarę ir liesi 4u.gif

ir net vėžiu serga- nuo jiems netinkamo maisto http://kristensraw.c...g-has-lymphoma/

na ji tai jau suprato. Tačiau grūdų produktų pagrindu sukurtus pašarus gyvūnams dažnai pardavinėja vetai - tai jiems garantuoja tuo maistu šeriamų šunų sveikatos problemas ir uždarbį.
Aišku, visiems sausu pašaru pašert šunį paprasčiau, nei duoti kokį mėsgalį ir žiūrėti kaip šuo jį nusivelka ant sofos ar kilimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 11 29, 12:30)
shakes, sedziu ir tuoj verksiu, man pradejo slinkti plaukai  verysad.gif siandien sukuojuosi ir kiek su ranka patraukiu, tiek visu ilgliu kuokstais istraukiu. plaukai su saknim. To nebuvo kokius 8 metus.
Panos, toms, kurioms slinko, ar nustojo?

o tu praleidai mano posta, kad del gausaus slinkimo dariaus kraujo tyrimus ivairius, ir rado baisiai zema kalci mirksiukas.gif su juo ir D3...tai dabar geriu kalci+D3. Geriu gal savaite tik, tai rezultato nebus taip greit, bet mano akim jau stoja slinkimas.....tiesa, silici irgi geriu smile.gif
Atsakyti
Kažkoks neramus šiandien kūnas, naktį sušalau kažkodėl, dieną tai drebulys, tai širdies darbą jaučiu, nors neturėčiau. Vietoj bokso - į lovą biggrin.gif

Man plaukai visada slinko ir slenka. Na, gal ne tiek, kad perbrauktum ranka iš išsiimtum kuokštą, bet šukuojant tikrai pakankamai doh.gif Bet aš nurašius tai genams arba... šiaip, tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 29, 16:19)
o kur dedasi gliukozė, jei nei į ląsteles nepatenka kaip energija, nei kaip riebalai nekaupiami?

geras klausimas, jis man irgi iškilo, kai pradėjau domėtis. Tik va- tuo metu nepatikrinau.
Cukrinis diabetas, pirmą kartą buvo paminėtas kaip liga, susijusi su "saldžiu šlapimu" ir pernelyg dideliu energijos praradimu. Padidėjęs gliukozės kiekis kraujyje sukelia gliukozės išsiliejimą į šlapimą, todėl ir atsirado toks terminas "saldus šlapimas".

tačiau medikai kraujo gliukozę matuoja iš ryto, nevalgius, kai jis mažas iš po nakties. Todėl pokyčiai ilgai neaptinkami.
skaičiau, kad senais laikais gliukozę šlapime nustatydavo ...musės biggrin.gif padėdavo indelius su šlapimu, kurį musės apspisdavo, to šlapimo šeimininkas turi problemų.
Atsakyti