QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 29, 23:16)
Ir noriu pagaliau nustot apie maistą galvoti kaip apie gyvenimo tikslą, nustoti kiaurą parą galvoti apie pavalgymą...
Na o dabar į temą, su kuo valgot paštetą?

Čia ir yra mūsų pagrindinė problema (tų, kurios nori save vis lepinti maistu)-trūksta įdomios, mintis vien tik nuo maisto atitraukiančios veiklos.
Su trapučiais sėkliniais , su saliero "pagaliukais", ant skersai pjauto pomidoro, agurko, cukinijos riekės.
QUOTE(Elata @ 2013 11 29, 23:24)
su šaukšteliu dažniausiai
o šiaip
su daržovėm 
ai, dar ant
raw duoniukų kažkada buvau užtepus kaip canapé patiekti (abi foto - kairėje apačioje).
Gal tų raw duoniukų receptą turit? Jie mums galimi?
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2013 11 29, 23:27)
Per whole valgiau 3 k., dabar jau kaip 2 sav. valgau 2 kart, sočiai papusryčiauju:dažniausiai būna kiaušiniai ruošti įvairiai kartu su mėsa, vištiena+truputis žalumynų+rukytų lašinukų+kokie 2 normalūs šaukštai kokoso aliejaus. Darbe 10 val kavos puodelis be nieko, 14 val arbata su porą š. kokoso liejaus. 18 val.vakarienė vėl soti(mėsa, žuvis daržovių ne perdaugiausiai), tik jau mažiau riebalų.
Aš suskaičiuoju 3 valgymus. Po visų diskusijų esu linkus arbatos ir/ar kavos be nieko neskaičiuot kai pmaitiinimosi, o jau kavytė bulletproof manmaistas
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2013 11 29, 23:49)
Na miego pritrūksta, nes esu taip vadinama pelėda, man geriausiai sekasi darbuotis naktį , o keltis tai reikia anksti, į darbą bet kada nenueisi
Man irgi, tai va ir guluosi 2-3val

O darbo dienom, tai 6-7 keltis, tai savaitgaliais parpiu kiek MB ir vaikai leidžia.
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 30, 11:33)
Kiaulienos lašiniai taip pat yra reikalingas produktas mityboje. Juose yra arachidoninės rūgšties, vitamino F, CH3(CH2)4(CH=CHCH2)4(CH2)2COOH riebioji rūgštis, kuri žmogaus mityboje yra būtina. Vertingosios arachidoninės rūgšties augalinės kilmės riebaluose nėra. Jos turi būti ląstelių membranose, ji yra sudėtinė dalis širdies raumens fermento, taip pat dalyvauja cholesterolio apykaitoje. be šios rūgšties negali apsieiti ir hormonai bei imuninės reakcijos. Lašiniai tai poodinė struktūra, kurioje išsilaikę ląstelės ir biologiškai aktyviosios medžiagos. Lašiniuose yra ir kitos nepakeičiamos riebiosios rūgštys (jas vadina vitaminu F) linolinė, linoleninė, palmitino, oleino. Pagal jų sudėtį lašiniai artimi augaliniams riebalams. lašiniai turtingi ir vitaminu A ( jo yra iki 1,5 mg 100 g), D, E, o taip pat karotinu. Iš to seka, kad lašinių biologinis aktyvumas yra 5 kartus didesnis, negu sviesto ar jautienos taukų. Lašiniai yra kaip tik tas produktas, kurio reikia gero imuniteto ir organizmo tonuso palaikymui, ypač žiemos metu.
Svarbus yra ir sviestas. Jo nepakeisite niekuo. Gydytojai seniai pastebėjo, kad jei pacientas, sergantis plaučių uždegimu, kasdien suvartoja 100 g sviesto, tai sveiksta du kart greičiau.

Kaip tik Bernelių užeigoj prieš pietaviumą pavaišino "KRESNIKE" su juoda bandele (paauglys sukapojo vieną, kitą šuniui lauktuvių parvežėm

), tai ta kresnikė, kaip supratau yra tokia taukynė plius permalti visokie organai, tikrai ne kumpis ar sprandinė

Tai ten irgi buvo užrašyta, kad kresnikė didina atsparumą peršalimui, žiemai imunitetą stiprina. Neįprasta buvo kabinti tą mėsos taukų mišinį be duonos, bet su daržovėm visai gerai suėjo
O-ho, 100g., tai jau kiekis