Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Sveikos,

Pagaliau man pramušė mmm, nes jau taip pūtė vidurius blink.gif , vos spėdavau vėdint patalpas kur esu biggrin.gif Tik turbūt ne vien PMS čia kaltas, nes ėdimas buvo nerealus (tame tarpe įšoko ir vyniotinis mėsos pirktinis, įvyniotas kiaulės ausytėse doh.gif ), na, tai jis ir padarė man fejerverkų tam vakarui hihihi.gif Bendrai ne, visgi PMS čia kaltas biggrin.gif , tikiuosi toks užtemimas nepasikartos dėl tokio Š pirkimo ir valgymo (vis įpročius po truputį keičiu-reik pratintis nepirkt visokių nesąmonių, tai ir nebus ką pagriebia, kai PMS į gniaužtus suspaudžia cool.gif, nes šiaip nebepirkinėjam tokių nesąmonių senai, bet man gi "sygrojo", kad štai "mėsytė GI, su kiaulės ausytėm GI NU" doh.gif ). Kitą kartą nusipirksiu kiaulės ausų, išsivirsiu ir kaposiu kol sulauksiu mmm biggrin.gif

Mano pirmas 2 d. ir buvo labai gausios, bet šįkart, tai ohohoho blink.gif-taurelė+didžiausias įklotas net kartą naktį pakeisti neišgelbėjo nuo visų patalų supartolinimo g.gif Ryte 9-ą pabudau išbalus, su juodais paakiais gražuolė cool.gif, tai nulėkiau į dušą ir vėl MB leido praparpt iki 14val. cool.gif , tai 15-ą valandą pusryčiavau kiaušinius keptus orkaitėj a la kokosiniai debesėliai wub.gif MB pagamino nail.gif

Atsakyti
http://www.skelbiu.l...s-16950411.html
o va ir paršiukus jų parduoda . Bet..jų lašinys be cholesterolio lotuliukas.gif
žmogus mat reklamą sugalvojo
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 01, 15:43)
nu tai pirmyn, ko čia  dabar su mumis kankiniesi, gi tau rimtos ligos į pakaušį dar nealsuoja. Suvalgyk dar kokį maišą cukraus ir hidrintų riebalų viedrą, o į paleo traukinį visad suspėsi grįžti.

nepavyks tau manęs taip lengvai įsiutint biggrin.gif Cukrus iš spintelės niekur nedings, tegu dar pabūna biggrin.gif
Kai labai norėsiu, suvalgysiu medaus šaukštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 12 01, 17:29)
nepavyks tau manęs taip lengvai įsiutint biggrin.gif Cukrus iš spintelės niekur nedings, tegu dar pabūna biggrin.gif

Gera mergaitė biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 29, 23:16)
Ir noriu pagaliau nustot apie maistą galvoti kaip apie gyvenimo tikslą, nustoti kiaurą parą galvoti apie pavalgymą...

Na o dabar į temą, su kuo valgot paštetą?

drinks_cheers.gif Čia ir yra mūsų pagrindinė problema (tų, kurios nori save vis lepinti maistu)-trūksta įdomios, mintis vien tik nuo maisto atitraukiančios veiklos.

Su trapučiais sėkliniais , su saliero "pagaliukais", ant skersai pjauto pomidoro, agurko, cukinijos riekės.

QUOTE(Elata @ 2013 11 29, 23:24)
su šaukšteliu dažniausiai

o šiaip su daržovėm smile.gif ai, dar ant raw duoniukų kažkada buvau užtepus kaip canapé patiekti (abi foto - kairėje apačioje).

biggrin.gif

Gal tų raw duoniukų receptą turit? Jie mums galimi?

QUOTE(zvaigzd_leja @ 2013 11 29, 23:27)
Per whole valgiau 3 k., dabar jau kaip 2 sav. valgau 2 kart, sočiai papusryčiauju:dažniausiai būna kiaušiniai ruošti įvairiai kartu su mėsa, vištiena+truputis žalumynų+rukytų lašinukų+kokie 2 normalūs šaukštai kokoso aliejaus. Darbe 10 val kavos puodelis be nieko, 14 val arbata su porą š. kokoso liejaus. 18 val.vakarienė vėl soti(mėsa, žuvis daržovių ne perdaugiausiai), tik jau mažiau riebalų.

Aš suskaičiuoju 3 valgymus. Po visų diskusijų esu linkus arbatos ir/ar kavos be nieko neskaičiuot kai pmaitiinimosi, o jau kavytė bulletproof manmaistas smile.gif

QUOTE(zvaigzd_leja @ 2013 11 29, 23:49)
Na miego pritrūksta, nes esu taip vadinama pelėda, man geriausiai sekasi darbuotis naktį , o keltis tai reikia anksti, į darbą bet kada nenueisi

Man irgi, tai va ir guluosi 2-3val unsure.gif O darbo dienom, tai 6-7 keltis, tai savaitgaliais parpiu kiek MB ir vaikai leidžia.

QUOTE(" voresta " @ 2013 11 30, 11:33)
Kiaulienos lašiniai taip pat yra reikalingas produktas mityboje. Juose yra arachidoninės rūgšties, vitamino F,  CH3(CH2)4(CH=CHCH2)4(CH2)2COOH riebioji rūgštis, kuri žmogaus mityboje yra būtina. Vertingosios arachidoninės rūgšties augalinės kilmės riebaluose nėra. Jos turi būti ląstelių membranose, ji yra sudėtinė dalis širdies raumens fermento, taip pat dalyvauja cholesterolio apykaitoje. be šios rūgšties negali apsieiti ir hormonai bei imuninės reakcijos. Lašiniai – tai poodinė struktūra, kurioje išsilaikę ląstelės ir biologiškai aktyviosios medžiagos. Lašiniuose yra ir kitos nepakeičiamos riebiosios rūgštys (jas vadina vitaminu F) – linolinė, linoleninė, palmitino, oleino. Pagal jų sudėtį lašiniai artimi augaliniams riebalams. lašiniai turtingi ir vitaminu A ( jo yra iki 1,5 mg 100 g), D, E, o taip pat karotinu. Iš to seka, kad lašinių biologinis aktyvumas yra 5 kartus didesnis, negu sviesto ar jautienos taukų. Lašiniai yra kaip tik tas produktas, kurio reikia gero imuniteto ir organizmo tonuso palaikymui, ypač žiemos metu.

Svarbus yra ir sviestas. Jo nepakeisite niekuo. Gydytojai seniai pastebėjo, kad jei pacientas, sergantis plaučių uždegimu, kasdien suvartoja 100 g sviesto, tai sveiksta du kart greičiau.

drinks_cheers.gif Kaip tik Bernelių užeigoj prieš pietaviumą pavaišino "KRESNIKE" su juoda bandele (paauglys sukapojo vieną, kitą šuniui lauktuvių parvežėm cool.gif ), tai ta kresnikė, kaip supratau yra tokia taukynė plius permalti visokie organai, tikrai ne kumpis ar sprandinė biggrin.gif Tai ten irgi buvo užrašyta, kad kresnikė didina atsparumą peršalimui, žiemai imunitetą stiprina. Neįprasta buvo kabinti tą mėsos taukų mišinį be duonos, bet su daržovėm visai gerai suėjo smile.gif

O-ho, 100g., tai jau kiekis rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 01, 13:00)
vakar valgiau varškę - paskutinį kartą, pūtė pilvą nenormaliai, galvojau, kad žarnynas iš skausmo plyš, skaudėjo viską ką tik galėjo skaudėti, dar šiandien ryte jaučiau žarnyno skausmą

drinks_cheers.gif ir man tas pats. Vakar mocarelos sūrio paragavau... Vakaro baigtis aiški - WC ir su žiauriais žarnyno skausmais unsure.gif Bet va sviestas ir jogurtas lyg ir tinka g.gif

na o aš, per tą darbymetį ir ligas, kelias dienas pasimaitinau vaisiais, nes negalėjau į mėsą žiūrėti, tai dabar nusišaut belieka. Kaip vėl atprast??? Noras jų nenormaliai didelis verysad.gif verysad.gif verysad.gif

ką rytais valgot be kiaušinių, greit paruošiamo? Dėl mažiaus alergijų kiaušų kepti negaliu, o į virtus nebegaliu žiūrėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 01, 16:24)
Sveikos,

Pagaliau man pramušė mmm

pusryčiavau kiaušinius keptus orkaitėj a la kokosiniai debesėliai  wub.gif MB pagamino nail.gif

4u.gif
mano taip ir nepasirode. patepliojo kokia diena. ir viskas.

wow wub.gif nesu tokiu gaminus- cia is drozliu?

mano snd vardadienis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Hippie @ 2013 12 01, 16:34)
drinks_cheers.gif Čia ir yra mūsų pagrindinė problema (tų, kurios nori save vis lepinti maistu)-trūksta įdomios, mintis vien tik nuo maisto atitraukiančios veiklos.

arba siaip, veiklos. vakar isejau is namu po pusryciu. ir grizau tiesiai i svecius vakare. tai dave sonkauliu doh.gif man, su breketais.. doh.gif doh.gif tai jei jau taip- isgeriau biski sauso vyno prie ju rolleyes.gif apgirtau nuo maziausio kiekio. dar karta isistikinau kad mane nereikia alkoholio
Atsakyti
Nu baklažaninė vakarienė tiesiog super, tiksliau, jo įdaras,nes pati daržovė - šlykšti kaip reta biggrin.gif Užtai vistiek suvalgiau abi jo puses. Sotu.

Aš kaip supratau, tas aguoninis paleo pyragas pavojingas, ane?
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 12 01, 16:39)
mano snd vardadienis  ax.gif

Sveikinam, vardas aiškus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 01 gruodžio 2013 - 16:50
QUOTE(Hippie @ 2013 12 01, 17:24)
a la kokosiniai debesėliai

Gal galėtumėt plačiau: iš ko? kaip gaminama?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 01, 16:17)
Noretum.. hah.gif Man buna dienu, kai atrodo bet ka padaryciau uz gabalely torto lotuliukas.gif

Selma - saunuoles jus su dukryte thumbup.gif

QUOTE(Gricė @ 2013 12 01, 16:27)
Maniau, kad aš čia viena tokia beviltiška... Vakar buvau tarp tokių, kurios valgė Tinginį, sausainius, uogienę. Vos neapsiverkiau, kaip norėjosi man viso to ir kaip save tramdžiau. Bet sutramdžiau - net neparagavau  ax.gif

Taip, ko gero tas potraukis nepagydomas, tik apgydomas

QUOTE(Gricė @ 2013 12 01, 16:57)
Na, kuo patenkinti saldumynų poreikį, kuoooo?

na ką jūs čia kalbat... Elata užtikrino, kad pabuvus apie 2 savaites be cukraus, tas noras dingsta amžiams... bigsmile.gif lotuliukas.gif Vadinasi taip ir turi būti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 01, 16:28)
Bet..jų  lašinys be cholesterolio  lotuliukas.gif
žmogus mat reklamą sugalvojo

biggrin.gif Vilnonės kiaulė, kaip gražu thumbup.gif Gal ir kojinių dar prisimegzt galima? bigsmile.gif

QUOTE(nefifi @ 2013 12 01, 16:29)

Tai ir cukrus ir medus ir makaronai dėl šventos ramybės gal gulėt spintelė, svarbu tobulint suvokimą, kad dažniausiai ne cukraus mes norim, o tik akimirkai (saldumą juk jaučiam tik burnoj) numalšint kažkokį kitą badą (gal psichologinį diskomfortą, gal ir fizinį alkį). Reik taisyklės-medaus sulaižysiu tik normaliai pavalgius. O po to, būnant sočiai, žiūrėk ir nelabai tas poreikis lieka wink.gif Tiesiog kaskart pagalvoji AR TIKRAI MAN JO DABAR REIKIA. Mokymasis įsiklausyt į organizmą-menas. Aš irgi dar ne stebukladarė, aš dar tik mokausi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2013 12 01, 16:52)
Gal galėtumėt plačiau: iš ko? kaip gaminama?
Ačiū.

Atskirt kiaušinių (man MB tris kepė) baltymus nuo trynių, išplakt iki standumo+1/4 p. kokoso drožlių, uždedi atsargiai trynius į viduriuką ir 10min. orkaitėn 180 laipsnių. Padruskino, papipirino ištraukus 4u.gif

Vizualiai panašiai atrodė (pirma eilė, trečias iš kairės smile.gif)

http://vorastinkle.b...3-m-sausis.html

Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 12 01, 14:00)

vakar valgiau varškę - paskutinį kartą, pūtė pilvą nenormaliai, galvojau, kad žarnynas iš skausmo plyš, skaudėjo viską ką tik galėjo skaudėti, dar šiandien ryte jaučiau žarnyno skausmą

skaitauir toks jausmas, kad anksciau, kai valgem viska nei nuo varskes nei nuo ko kito nebudavo blogai smile.gif
As jau svajoju, kaip po savaiteles sukaks 30 d., ir bandysiu savo megiama varske smile.gif
Labai tikiuosi, kad nebus kokiu blogu pozymiu, nes man-tai patys geriausi pusryciai
Atsakyti