Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(adija5 @ 2013 11 29, 18:15)
Priminkit,kodėl tų Marfų mums reikia?Netgaminu kas ten per stebuklas,kiba popiežius tarp jų tupi  user posted image ?Turiu dar tris sėkliukes,nes kažkaip netilpo netilpo ir išsiporceliavo...
Aš irgi ruošiuosi kitąmet šiek tiek anksčiau sukišt šiltnamin,bet man tos žvakutės su vazonikais tai nelabai patikimai atrodo.Gavau dvi surūdijusias metalines statines.Va ten laužą sukūrus, tai jau prikaitins kaip reikia,nereiks nei su jokiom agroplėvelėm plaikstytis,nei pagrabines žvakes degint user posted image

Marfa labai isgirtas hibridas ax.gif

Apie lauza siltnamy jau pernai galvojau, susilaikiau, nes nesugalvojau pro kur tie dumai iseis.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 11 29, 18:15)
Gavau dvi surūdijusias metalines statines.Va ten laužą sukūrus, tai jau prikaitins kaip reikia

o ten laužą sukūrus neiškeps tavo pomidorai kartu su plėvele? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 11 29, 19:21)
Apie lauza siltnamy jau pernai galvojau, susilaikiau, nes nesugalvojau pro kur tie dumai iseis.

Pomidorai nusitrūcins,sakai user posted image ?Dujokaukių reiks priedo,škia...
Nu tai kai deginsiu,pradarysiu,o dar akmenų prikrausiu,tai per naktį tegul akumuliuos tą šilumą.
Saintlina,ar pabaigsi doh.gif Pagalvosiu dar kaip ten ką.Dūrina kas netingi beee.gif
Vazonu uždengsiu,vot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 29 lapkričio 2013 - 18:42
tyliu tyliu user posted image
Atsakyti
Mergaičiukai noriu paklaust ar galėčiau šiltnamio žemės pagerinimui priberti pjuvenų,turiu tokių smulkių,vos ne kaip miltų,lapuočių medžių g.gif mastau.gif kūrenimui netinka per smulkios
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 11 29, 15:41)
Meluoji. Pas tave čiužinys tiek prikimštas nehibridinių sėklų, kad net kuprotas.. neturiu sėklų, mat.. user posted image

Tfu, *****, kaip susimoviau doh.gif nehibridų tikrai sočiai turiu gerų ir dar geresnių veislių (žemai dar kartą lenkiuosi visoms pasidalinusios tuo gėriu), net negaliu išsirinkti ką auginti. Neturiu hibridu (išskyrus tuos Corazon - nežinau net kodėl juos pirkau, nes man jie visiškai nepatiko, tik derlius gausus buvo ir gražiai augo)
Ex, čia iš to džiaugsmo, kad naują temą pradėjai, aš taip nusišnekėjau...ale tu turėjai gi suprasti, kad aš mintyse hibridus turėjau, tai ne, viešai čia visoms paslaptis išduodi, o man blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 29 lapkričio 2013 - 19:05
Man iskilo klausimelis... ax.gif

Pomidorai Sinij ir Indigo rose skiriasi ar ne?
Atsakyti
pati nežinai, ką turi biggrin.gif Gerai, kad yra kas primena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 11 29, 18:34)
Pagalvosiu dar kaip ten ką.

Na... Chmmm g.gif Pečiukais jau senų senovėj šiltnamius šildė. O bet tačiau, pečiukai turi paprastai mažą įkrovą ir jau žmogas nori nenori reikalingas dirbti nakčia pečkuriu. Tas pat ir su laužu.

Na, o plėvelė užmetama tam, kad sumažinti šiltnamio tūrį. Daigai palapinėj patys šilumos prisigamina. Aišku, nuo rimtos šalnos neapsaugos, bet vienu ir tuo pačiu metu galima kelias priemones taikyti mirksiukas.gif

Beje, mano diedukas kaimynas, kai tik per žinias praneša apie gresiančias šalnas, laksto su metaliniais kibirais, pilnais žarijų. Praėjusį pavasarį toks šildymas neišgelbėjo.

Uf, jei jau toks yr didelis noras šildyti šiltnamį, gi galima nuo namų vamzdžius atvest ir leist šiltą orą kad ir nuo gruodžio mėn smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 29 lapkričio 2013 - 19:37
QUOTE(Lady Dy @ 2013 11 29, 19:44)
Mergaičiukai noriu paklaust ar galėčiau šiltnamio žemės pagerinimui priberti pjuvenų,turiu tokių smulkių,vos ne kaip miltų,lapuočių medžių g.gif  mastau.gif kūrenimui netinka per smulkios

Aš tai dėčiau,jei lapuočių ir dar labai smulkios.Darže tai pamulčiuoju pjuvenom su žole pamaišius.
QUOTE(saintlina @ 2013 11 29, 20:17)
pati nežinai, ką turi  biggrin.gif

Kažką man tai primena user posted image Misliju ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 11 29, 19:25)
Na... Chmmm  g.gif Pečiukais jau senų senovėj šiltnamius šildė. O bet tačiau, pečiukai turi paprastai mažą įkrovą ir jau žmogas nori nenori reikalingas dirbti nakčia pečkuriu.

be to, kiek mačiau, nuo pečiuko išvedamas vamzdis į lauką dūmams išeiti.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 11 29, 18:34)
Pomidorai nusitrūcins,sakai user posted image ?Dujokaukių reiks priedo,škia...
Nu tai kai deginsiu,pradarysiu,o dar akmenų prikrausiu,tai per naktį tegul akumuliuos tą šilumą.
Saintlina,ar pabaigsi  doh.gif Pagalvosiu dar kaip ten ką.Dūrina kas netingi  beee.gif
Vazonu uždengsiu,vot.

user posted image
Symet pyliau i bambalius karsto vandens ir pameciau tarp pomidoru, ir tikrai ne prie kiekvieno, mazdaug kas 2 metrus. Ir zvakes deginau, pas mane siltnamis 24kv/m, tai degiau 3 berods zvakes. Su agro klosciau tik viena karta, labai man nepatinka su ja zaisti, na ir nieko, symet nesusalo. Su vazonais kitais metais turbut pabandysiu, turiu as keleta nuo seniau, tai panaudosiu tam reikalui, tik va padeklo reiks kur paieskoti.

Pabandziau smailika ikelti, gavosi, ale kiek darbo, randi, pasirodo dar nukopinti reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 29 lapkričio 2013 - 19:37