Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

As 10 Marfu pasitenkinsiu 4u.gif , idomu ir kokia kaina gaunasi 4u.gif
Pabandau surikiuoti

Daimura -?
Lady Dy -15
Amba 41-15
Marmeladas -10
Vera vera -15
Matuke- 10
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 06 sausio 2014 - 13:15
QUOTE(daimura @ 2014 01 06, 11:21)
Aš, matyt, totaliai žliba, nerandu tų Marfų pas estus  verysad.gif

441 zinutej yra nuoroda, nemoku ikelti is telefono nuorodos. Ten 500 vnt kaip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 06, 14:11)
As 10 Marfu pasitenkinsiu  4u.gif , idomu ir kokia kaina gaunasi  4u.gif
Pabandau surikiuoti

Daimura -?
Lady Dy -15
Amba 41-15
Marmeladas -10
Vera vera -15
Matuke- 10

matuke paskaičiuok mane dar tada ok? 10 man užtektų smile.gif
Atsakyti
Daimura -?
Lady Dy -15
Amba 41-15
Marmeladas -10
Vera vera -15
Matuke- 10
Avijacija -10
Blakstiena (sorry:-) )-?
P.s. perkant 100 seklu tai manau kaipir viskas, aisku galima ir dar viena pakuote skaiciuoti isdalinimui, tik nesupratau kas organizuoja , pasak Gaudviles reiktu Vilniuje belstis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 06 sausio 2014 - 13:28
QUOTE(matuke @ 2014 01 06, 13:11)
As 10 Marfu pasitenkinsiu  4u.gif , idomu ir kokia kaina gaunasi  4u.gif
Pabandau surikiuoti

Daimura -?
Lady Dy -15
Amba 41-15
Marmeladas -10
Vera vera -15
Matuke- 10
Kulke - 5

Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 01 06, 12:38)
Nežinau kas imtųsi Vilniuje užsakyti. Man iš viso tas užsakymas kažkaip keistai nuskambėjo, kodėl negalima supilstyti po 10 pvz. sėklų ir pardavinėti? Viskas taip sudėtinga  g.gif

Pvz., turi sandėly didelį vermikulito maišą, klausiu, kada turės po 3ltr išpilstyto. Atsakymas buvo, bus kada išpilstys. Tą žiemą nors kartą per savaitę važinėjau pasižiūrėti. Tai atsirado tik po kelių mėn. Apie didesnio užsakymo nuotykius jau net nepasakosiu. Darbuotojos garsiai kalba, kad atlyginimas mažas - tai taip ir dirba. Ai, paskutinis fintas. Sėdi dvi jaunesnės prie lango, plepa. Mato, kad skaitau aprašymus ir girdžiu: " reikia eiti paklaust, ko ten krapštos. Ai, tingiu. Jei ne durnė, tai ir pati susiras" blink.gif Tai jau teko imt bele ką cool.gif bigsmile.gif

Sakyč, kad anksčiau laiko nereikia čia tų sąrašų daryt, gal ir neužsakinėjant pačios turės po 10 mirksiukas.gif

Vilnietės Schetelig'o nebe turi? lotuliukas.gif P.S. Kauno skyrius iš Vilniaus vežasi mirksiukas.gif

Irikira, ten rumuniška parduotuvė, o ne estų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 06 sausio 2014 - 13:32
aš tai tik Kaune galėčiau...... ir tai jei rytais nuo 8 dirba arba šeštadieniais smile.gif reiks man ten kada nulėkt apžiūrėt....... na bet kelių mėnesių tikrai negalim laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2014 01 06, 13:21)
441 zinutej yra nuoroda, nemoku ikelti is telefono nuorodos. Ten 500 vnt kaip suprantu g.gif

bet ten ne estų svetainė nurodyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 01 05, 22:23)
cia jus rimtai?  blink.gif Dabar morkas? kiba ir man tada jau lekti seti  g.gif O tai kaip salnos, nespes isdygti, asals, tai kaip tada su jom?

Aš manau, kad jos dabar neišdygs, o kai tik bus palankus oras - kovo pradžioj - išdygs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 06, 13:27)
Sėdi dvi jaunesnės prie lango, plepa. Mato, kad skaitau aprašymus ir girdžiu: " reikia eiti paklaust, ko ten krapštos. Ai, tingiu. Jei ne durnė, tai ir pati susiras"  blink.gif Tai jau teko imt bele ką  cool.gif  bigsmile.gif

Kaune lygiai tokia pati situacija doh.gif
Aš marfų irgi bent 10 sėklyčių paimčiau ax.gif
Atsakyti
o tai ten nebūna iš kart paradvime tų marfų? reikia tik užsakinėt? jei būtų paimčiau iš kart ir prasiuntinėčiau smile.gif va su užsakymais tai jau terlionė biški. O jei dar pardavėjos išsižioję doh.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 01 06, 13:24)
Daimura -?
Lady Dy -15
Amba 41-15
Marmeladas -10
Vera vera -15
Matuke- 10
Avijacija -10
Blakstiena (sorry:-) )-?
P.s. perkant 100 seklu tai manau kaipir viskas, aisku galima ir dar viena pakuote skaiciuoti isdalinimui, tik nesupratau kas organizuoja , pasak Gaudviles reiktu Vilniuje belstis

Man tinka ir 10, ir 15 galiu paimt.
Kaune galiu aš užsiimti, man per pietus netoli nuvažiuoti pasiimti.
Jei Vilniuje to Scheteligo nebėr, tai reikia tada imt Kaune, nu ką padarysi.
Tai skambinu ir užsakau, gerai supratau?

QUOTE(Avijacija @ 2014 01 06, 13:42)
o tai ten nebūna iš kart paradvime tų marfų? reikia tik užsakinėt? jei būtų paimčiau iš kart ir prasiuntinėčiau smile.gif va su užsakymais tai jau terlionė biški. O jei dar pardavėjos išsižioję  doh.gif

Ir aš nesupratau, kodėl reikia užsakinėt, bet kažkodėl reikia g.gif

Jau užsakiau. sakė, bus po 2-3 savaičių, žinutę parašys. Viskas, baigiam su tom Marfom, bent jau kol kas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 06 sausio 2014 - 13:50