QUOTE(jurgacka @ 2014 01 17, 17:53)
Seima suri perka, nes ji valgo. Namuose surio yra. Ir net jei zmona surio nemegsta, jinai ji perka. Ar gal Jums atrodo, kad vyras turi eit atskirai i parduotuve vien surio parsinest?

tokiu atveju jau man ir vyro gaila...
seima surio neperka.
Perka vyras, nes jisai jo nori ir ji valgo. Jeigu man bunant parduotuveje jo papraso nupirkti - nuperku. Kitu atveju i mano planuojamu pirkiniu krepseli jisai nepatenka skirtingai nuo kokios desros.
QUOTE(meletu @ 2014 01 10, 21:14)
Klausimas toms, kurias anytos atakuoja klausimais. Kodėl viso klausimyno neperadresuojate anytos sūnui? Jus atakuoja, o vyrai ką? Jiems vienodai ar kaip?
vyras jau seniausiai yra anytai pasakes, kad savo klausimus ir pastebejimus jinai adresuotu jam. O jai kas - kad ir viena is paskutiniu situaciju, kai kilo ir barnis. Vyras per savo atostogas buvo su vaikais pas ja, o as atvaziavau veliau ir tada jinai jau mane viena pagavusi pasake, kad mazge pirma nakti miegant prisisiojo i lova, o visa savaite pries vyra tylejo ir nei zodelio nesake.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 20, 18:04)
jei man idomi
konkretaus zmogaus nuomone, tai as jos pas ji ir klausiu. Pvz. jei man idomu brolio nuomone kokiu klausimu, tai neklausiu ka del to paties galvoja jo zmona ar ju vaikai. Ir etiketas cia ne prie ko.
etiketas cia labai prie ko.
Kai idomi tik konkretaus zmogaus nuomone, tai ir bendravimas buna tik su tuo konkreciu zmogumi (kad ir akis i aki).