Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Birmania @ 2013 12 04, 14:09)
Taip ir padariau,bet neužkliuvo nei viena,o nėra tokios vienos spalvos kad būtų ruda bet su kokiu atspalviu į bordo?

Nu man tokia neuzkliuvo..aisku soalvas mes visi matom skirtingai..inner vix tokia ruda su raudonu bordo zeruciu..tamsi.Bet prie tam tikros sviesos visai juodai net atrodo,tai kazin a patiktu...nors irgi megstama,labai prabangiai ziuris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 14:01)
Pas man vyresnes daugiau tai raudonas spalvas renkasi,dar hg exhale,mauve,Ibd smoke plum.Rudai ryzas ibd mogul va jamamas,ibd road paris,progelio toffe buter rusvas su aukso dulkelem...ka cia dar. Va ibd moui sunset..ibd papja princes visai megiamas vyresniu kaip ir mango,nors cia gal daugiau vasaros metu.

sios foto neturi g.gif]

Klausimas kuria plokstele rinktumetes M57 ar M69 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 04 gruodžio 2013 - 14:24
Dėkui už patarimą 4u.gif reikės įsigyti naujų spalvų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 14:57)
sios foto neturi  g.gif]

Klausimas kuria plokstele rinktumetes M57 ar M69  g.gif

Yra musu albume,pasiknisk.o ploksteles pagal skoni jau cia, as turiu viena is ju tai patinka,kad kai reik zebro jis per sekunde pyst ir yra ir dar nerinukai naudojasi dazniau,bet va uzrodei antraja...tai irgi va 2 rastai nieko,o visa kt sudukas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 14:40)
Yra musu albume,pasiknisk.o ploksteles pagal skoni jau cia, as turiu viena is ju tai patinka,kad kai reik zebro jis per sekunde pyst ir yra ir dar nerinukai naudojasi dazniau,bet va uzrodei antraja...tai irgi va 2 rastai nieko,o visa kt sudukas. biggrin.gif

nerandu puslapio įmeskite nuorodą,ačiū 4u.gif
Išrinkau keilias spalvas kurios atrodo patraukliai all about,bellas ir inner,dar pamastysiu ką išsirinkti,o gal visas doh.gif kurios iš šių gerai laikosi?nes yra vienos spalvos kurios geriau kitos blogiau .
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 15:40)

tai va jolkute zebrai abiejuose yra tai sprendziu man reik to tigro ar tu virs zebro 69, nors 57 gal nerinius panaudociau zodziu nezinau jei rinktis tai kuria, belekiek prisisakyt tikrai neturiu noro, nes dar ir 65 esu nuzejus kaip jau nediskutuojama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2013 12 04, 15:44)
nerandu puslapio įmeskite nuorodą,ačiū  4u.gif
Išrinkau keilias spalvas kurios atrodo patraukliai all about,bellas ir inner,dar pamastysiu ką išsirinkti,o gal visas  doh.gif kurios iš šių gerai laikosi?nes yra vienos spalvos kurios geriau kitos blogiau .

http://public.fotki.com/supernaguciai/ Man visos laikosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 03, 21:27)
Jo nekazka ir man,bet mane labiau erzino.

Ir nepigios zarazos. Tik, kad pas kiniečius neradau įdomesnių paveiksliukų.
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 10:17)
tik isparduota  doh.gif

O be LT, gaima kur nors konad papirkti, tarkim USA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 04 gruodžio 2013 - 15:18
QUOTE(Sense @ 2013 12 04, 16:20)
Ir nepigios zarazos. Tik, kad pas kiniečius neradau įdomesnių paveiksliukų.
Papildyta:

O be LT, gaima kur nors konad papirkti, tarkim USA?

Aga kanda ir kaina drinks_cheers.gif Galima, pasikniskit ebejuje, as savo is vokieciu siunciau kaikurias 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 04 gruodžio 2013 - 15:22
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 16:21)
Aga kanda ir kaina drinks_cheers.gif  Galima, pasikniskit ebejuje, as savo is vokieciu siunciau kaikurias 4u.gif

vsio vyro uzsiprasiau kad nupirktu ebay ta niekur neesama 89 assa.gif
Atsakyti
Cha cha, o as net keturias stampuku "skardas" uzpirkau rolleyes.gif Is ko pazinsi besoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 16:35)
vsio vyro uzsiprasiau kad nupirktu ebay ta niekur neesama 89  assa.gif

ploja.gif valiooo, duosi vaizdu biggrin.gif
Atsakyti