Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(Birmania @ 2013 12 04, 14:44)
nerandu puslapio įmeskite nuorodą,ačiū  4u.gif
Išrinkau keilias spalvas kurios atrodo patraukliai all about,bellas ir inner,dar pamastysiu ką išsirinkti,o gal visas  doh.gif kurios iš šių gerai laikosi?nes yra vienos spalvos kurios geriau kitos blogiau .

bent jau man Inner Vixen idealiai atlaike 2 savaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 12 04, 16:42)
Cha cha, o as net keturias stampuku "skardas" uzpirkau  rolleyes.gif Is ko pazinsi besoti  biggrin.gif

na as dar viena uzsakiau fb pas kazkokia nare, o maniskis man pirks vakare turbut kai gris po darbo tai irgi galiu dar ko prisikraut, bet mane panika ima, kad as paskutiniu metu kiek ko beuzsakau nieko negaunu doh.gif doh.gif doh.gif
Kinietis vienas jau pinigus grazino, tai po to pas kitus uzsisakiau, tai jau irgi trecia savaite eina, nervai nebelaiko verysad.gif

QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 16:43)
ploja.gif  valiooo, duosi vaizdu biggrin.gif

kas ten zino, reik pirma sulaukt, tada sistema, ranka atkalt, o tai bus vienur atspausta kitur ne, o tada jau zesim rezultatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 15:50)
na as dar viena uzsakiau fb pas kazkokia nare, o maniskis man pirks vakare turbut kai gris po darbo tai irgi galiu dar ko prisikraut, bet mane panika ima, kad as paskutiniu metu kiek ko beuzsakau nieko negaunu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Kinietis vienas jau pinigus grazino, tai po to pas kitus uzsisakiau, tai jau irgi trecia savaite eina, nervai nebelaiko  verysad.gif

po kiek uz plokstele (standartine apvalia) mokate, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 12 04, 16:53)
po kiek uz plokstele (standartine apvalia) mokate, jei ne paslaptis?

kad as nepirkus niekad, turiu viena tik is kaskados nusipirkus uz 7 ar 5lt, fb mergina pasiule uzsakyt po 10 bet ten ne visos yra, ebay ta 89 radau jei vyras uzsakys uz 16lt turetu gautis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 04, 15:56)
kad as nepirkus niekad, turiu viena tik is kaskados nusipirkus uz 7 ar 5lt, fb mergina pasiule uzsakyt po 10 bet ten ne visos yra, ebay ta 89 radau jei vyras uzsakys uz 16lt turetu gautis  mirksiukas.gif

visur panasiai gaunasi, as sveicaruose irgi uz +-16lt pirkau.
Atsakyti
Senses 936 ir blizgučiai....nieko naujo ax.gif bet pasirodau blush2.gif

user posted image

O čia mano atostoginiai buvo, pagrindas skaidrus, E.Mi balti dažiukai, E.Mi blizgutis.
Darbas atliktas ant manęs, mano kolegės,pagal mano užmanymą ax.gif blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 04, 18:44)
O čia mano atostoginiai

Tas prancuzas tai ispudingas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgin@: 04 gruodžio 2013 - 17:56
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 04, 18:44)
Senses 936 ir blizgučiai....nieko naujo  ax.gif bet pasirodau  blush2.gif
O čia mano atostoginiai buvo, pagrindas skaidrus, E.Mi balti dažiukai, E.Mi blizgutis.
Darbas atliktas ant manęs, mano kolegės,pagal mano užmanymą  ax.gif  blush2.gif

Nezinau, bet man frncas, nu galk cia foto kalte, cia kazkoks purvinas blink.gif blioznas..maz monikas nustatytas levai biggrin.gif Atrodo toks skystas g.gif Tiesa man idomiau ar emi dazai po ilgalaikio topu nesuskilinejo,nepatamsejo? bigsmile.gif
Atsakyti
Na žinoma su jūsų darbeliais nesilyginu, bet parodau ir savąjį smile.gif Žinau, kad foto prastos, bet tai geriausia, ką gali mano telefonas biggrin.gif PN juoda, blizgučiai

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 19:30)
Nezinau, bet man frncas, nu galk cia foto kalte, cia kazkoks purvinas blink.gif blioznas..maz monikas nustatytas levai biggrin.gif Atrodo toks skystas g.gif Tiesa man idomiau ar emi dazai po ilgalaikio topu nesuskilinejo,nepatamsejo? bigsmile.gif

gal blizgis toki ispudi sudaro.as kai maciau sia foto ne per kompa tai galiu pasakyt,kad geriau persiteikia.zinoma foto kokybe nera labai gera tai manau isvis cia tik dalis tikrojo vaizdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 12 04, 19:39)
Na žinoma su jūsų darbeliais nesilyginu, bet parodau ir savąjį smile.gif Žinau, kad foto prastos, bet tai geriausia, ką gali mano telefonas  biggrin.gif PN juoda, blizgučiai

Nus 2 foto visai neblogai sufokusavo, aisku gaila, kad vaizdo grozio nematyt,nes isivaizduoju kaip tviska bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 04, 19:40)
gal blizgis toki ispudi sudaro.as kai maciau sia foto ne per kompa tai galiu pasakyt,kad geriau persiteikia.zinoma foto kokybe nera labai gera tai manau isvis cia tik dalis tikrojo vaizdo smile.gif

va va gaila, kad nematyt grozio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 04, 19:30)

ne žinok jis neskystas, tą vaizdą duoda tie blizgučiai kaip toks pigmentas tie blizgiai.

O dėl skilinėjimo- tamsėjimo g.gif , matei aš atostogavau šiltuose kraštuose, kur nieko nereikėjo daryti tai gerai atrodė
user posted image
va po dviejų savaičių kaip atsilaikė

P.s.
O tikrovėj,nerealiai atrodė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 04 gruodžio 2013 - 18:50