Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Nieko ypatingo, bet pasirodysiu:

user posted image

HG Exhale + HG Sheek White + Alessandro Striplack 69 Nude Parisienne ir stampukas.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 12 05, 18:33)
Nieko ypatingo, bet pasirodysiu:

HG Exhale + HG Sheek White + Alessandro Striplack 69 Nude Parisienne ir stampukas.

Man patikti,ypac shtampikai siti rasto bigsmile.gif ,noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 05, 17:48)
Man patikti,ypac shtampikai siti rasto bigsmile.gif ,noriu doh.gif

cia nuo skardos stampavimo is to pacio taskiuko, kur kazkada pirkai. Vargau su savo baltu laku, berods paseno g.gif
Pala, ar tik ne atvirksciai rasta uzlipinau????? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 05 gruodžio 2013 - 17:50
QUOTE(andorinha @ 2013 12 05, 18:49)
cia nuo skardos stampavimo is to pacio taskiuko, kur kazkada pirkai. Vargau su savo baltu laku, berods paseno  g.gif
Pala, ar tik ne  atvirksciai rasta uzlipinau?????  lotuliukas.gif

Blyn reik seniui uzsakyma kiba i tashka duot vel lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu savanaudiskai pavarei sau, ne mumi paskaityt rasta lotuliukas.gif
Atsakyti
Andorinha man patinka 4u.gif Ypatingai stampas... nelabai suprantu, cia kazkokie skaiciukai, raides? toki apsitrynusi rasta primena, bet labia grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 05, 17:52)
Blyn reik seniui uzsakyma kiba i tashka duot vel  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu savanaudiskai pavarei sau, ne  mumi paskaityt rasta lotuliukas.gif

pavelavai biski, uzvakar senis jau uzsake dar kelias skardeles rolleyes.gif
na bet jei ka, duok zinoti...
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2013 12 05, 17:54)
Andorinha man patinka 4u.gif  Ypatingai stampas... nelabai suprantu, cia kazkokie skaiciukai, raides? toki apsitrynusi rasta primena, bet labia grazu smile.gif

taigi kad as ne i jus rasta atsukau, ten Love parasyta, kad mane kur... Pasitaisysiu gal ateityje ir apie kitus pagalvosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 05 gruodžio 2013 - 17:56
QUOTE(andorinha @ 2013 12 05, 18:54)
pavelavai biski, uzvakar senis jau uzsake dar kelias skardeles  rolleyes.gif
na bet jei ka, duok zinoti...

Ox tu kurmi,tai kode senis ma nepranese doh.gif lotuliukas.gif As sedziu daba laukiu savo gerybiu cool.gif turi sm mergiote in svecius uznesht,papirkau blyyyzgiu,folija sidabro baiges tai stveriau..zodz dalinsimes brungenybem biggrin.gif
Atsakyti
Bandau gelbeti situacija:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 05 gruodžio 2013 - 18:07
QUOTE(andorinha @ 2013 12 05, 20:04)

Labai švelnu, gražu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieter @ 2013 12 05, 18:38)
Labai švelnu, gražu  4u.gif  wub.gif

lakuociau mielai ka nors raudono, bet prisibijau - naujas darbas, nauji šefai... Palaipsniui tamsinsiu ir pripras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 12 05, 19:04)

o vo db geriau drinks_cheers.gif

o šiaip tai labai gražu....švelnu....miela....jauku ax.gif
Atsakyti
OHOHO.. pasiskaičiau, tai pasirodo cia ne viskas taip parasta su tais lakais, o pradžia buvo tokia smagi smile.gif
Tiesa, išbandžius aš nedaug
ibi Lost ir Phenomena. Lost spalva man labai labai patinka - tokia tamsiai raudona, su vos rudumu. tikra kraujinė. tepasi taip šiaip sau, reikėjo berods 4 sluoksnių.
Phenomena kojų nagus lakavau. 2 sl. per akis.
hg Welcome to the masquerade- super 2 sluoksniai, lygiai, gražiai, nesubėga.
na ir vakar ta Cherry. Jei yra laiko, tai galima pažaist, bet šiaip... užkniso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echidna: 05 gruodžio 2013 - 21:07