Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

jeeee thumbup.gif pagaliau apturėjau TOBULĄ modelį, kuris leido daryt ką noriu (ačiū Jurgin@ ) tai va ir pridariau blush2.gif ax.gif

Senses 900, HG Arctic freze(01433) , HG 01535 + emi dažai ir folija

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 05, 22:03)
jeeee  thumbup.gif  pagaliau apturėjau TOBULĄ modelį, kuris leido daryt ką noriu (ačiū Jurgin@ ) tai va ir pridariau  blush2.gif  ax.gif

blink.gif tokiu modeliu ir as pabuciau thumbup.gif Pypecas, daba sapnuosiu nakti, aukstasis pilotazas-nerealiai grazu wub.gif wub.gif wub.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Atsakyti
jeeee  thumbup.gif  pagaliau apturėjau TOBULĄ modelį, kuris leido daryt ką noriu (ačiū Jurgin@ ) tai va ir pridariau  blush2.gif  ax.gif

user posted image

user posted image

Ir as buciau modeliu tokiai meistrei nu gal tik biski nukreipvisu ir papasakociau kas patinka blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti

Ziauriai grazu,visi ciupinejo rankas,net mano vaikas pastebejo ir jam patiko.Nuskilo man cia kaip aklai vistai grudas wub.gif thumbup.gif yahoo.gif ploja.gif
Atsakyti
Ingeborgita, nu rimtai aukstasis pilotazas, ziurejau ziurejau, kita psl skaiciau vel prie tavo grizau ir vel ziurejau 4u.gif
Nu nuostabiai grazu wub.gif
Taip graziai tos ruda balta ir juoda spalvos susigroja cia...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 05, 19:03)

user posted image

user posted image

Labai tvarkinga, bet dėl grožio ginčinamasi,man tarkim nelabai gražu. Prikerzavota atrodo blush2.gif Bet kaip sakant juk neturi visiems būt gražu, svarbu klientė patenkinta išėjo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 05, 22:12)
Ir as buciau modeliu tokiai meistrei nu gal tik biski nukreipvisu ir papasakociau kas patinka  blush2.gif  biggrin.gif

Tai vat tame ir esme kad savo trigrasio nekisau,ir dare kaip norejo,tik bendrai nusprendem,kad darysim tamsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 05, 22:06)
blink.gif tokiu modeliu ir as pabuciau thumbup.gif Pypecas, daba sapnuosiu nakti, aukstasis pilotazas-nerealiai grazu  swoon.gif

oi sapnuotoja tu mano mirksiukas.gif

QUOTE(lilget @ 2013 12 05, 22:12)
Ir as buciau modeliu tokiai meistrei nu gal tik biski nukreipvisu ir papasakociau kas patinka 

aš jai parodžiau pvz. kaip darysiu, ten buvo kitos spalvos, priėjom prie šių spalvų ir viskas tiko mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 05, 22:13)
Ziauriai grazu,visi ciupinejo rankas,net mano vaikas pastebejo ir jam patiko.

:*
QUOTE(lindrukas @ 2013 12 05, 22:18)
Ingeborgita, nu rimtai aukstasis pilotazas, ziurejau ziurejau, kita psl skaiciau vel prie tavo grizau ir vel ziurejau 4u.gif
Nu nuostabiai grazu wub.gif
Taip graziai tos ruda balta ir juoda spalvos susigroja cia...

ten raudona g.gif

QUOTE(BigBang @ 2013 12 05, 22:20)
Labai tvarkinga, bet dėl grožio ginčinamasi,man tarkim nelabai gražu. Prikerzavota atrodo  blush2.gif Bet kaip sakant juk neturi visiems būt gražu, svarbu klientė patenkinta išėjo wink.gif

tikrai taip, visiems neturi būti gražu

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 05, 22:20)
Tai vat tame ir esme kad savo trigrasio nekisau,ir dare kaip norejo,tik bendrai nusprendem,kad darysim tamsiai  smile.gif

biski kišai blush2.gif ax.gif

P.s. ačiū mergaitės už pagyras blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 05, 22:28)

biski kišai  blush2.gif  ax.gif

Kaip sujuokino nebegaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 05, 22:28)

biski kišai  blush2.gif  ax.gif

Kas,kur,kada,su kuo,del ko,? Smeiztas,melas,vidury baltos dienos,kur tai matyta bebe.gif aggressive.gif
Atsakyti
Ir kaip ta folija taip gerai atsispaudzia doh.gif nu buvau emi seminare atrodo viens du ir yra darau kaip rode o vistiek vienur prilimpa kitur ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 05, 22:34)
Kas,kur,kada,su kuo,del ko,? Smeiztas,melas,vidury baltos dienos,kur tai matyta  bebe.gif  aggressive.gif

nu nepyk 000189.gif console.gif flirt.gif 000552.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2013 12 05, 22:35)
Ir kaip ta folija taip gerai atsispaudzia  doh.gif nu buvau emi seminare atrodo viens du ir yra darau kaip rode o vistiek vienur prilimpa kitur ne  doh.gif

o kokią foliją naudojat?
ar atvėsinat piešinį?
Atsakyti