Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 05, 22:37)
nu nepyk    000189.gif  console.gif  flirt.gif  000552.gif

nu ir einu bliudu,puodu plaut prabangiai biggrin.gif
Atsakyti
Ingeborgita turiu emi sidabrine ir is nagavitos ausine tai ta auksine dar dar , o ta emi nu isvis sss... ir tepu storiau ir dvi min uv laikau 20s vesinu tada spaudziu kazkaip nesigauna taip tobulai kaip pas jus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 05, 19:28)
ten raudona  g.gif

Mano telefas spalvas iskraipo smile.gif
Dar graziau itariu gyvai atrodo...

QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 05, 19:40)
nu ir einu bliudu,puodu plaut prabangiai  biggrin.gif

Man gaila butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,gal zinote gerus teptukus dailei?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 05, 22:53)
Ingeborgita turiu emi sidabrine ir is nagavitos ausine tai ta auksine dar dar , o ta emi nu isvis sss... ir tepu storiau ir dvi min uv laikau 20s vesinu tada spaudziu kazkaip nesigauna taip tobulai kaip pas jus  verysad.gif

O man kaip tik emi tobulai atsispaudžia...
Bet per seminarą sakė UV lempoj 40 s.laikyt, pas mane Led lempa aš 30s.laikau
Ai man iš vieno paspaudimo ir neatsispaudžia, reik kelių atspaudimų

Kame problema? Kurioj vietoj? Stipriai reik spaust ir netrint

Papildyta:
QUOTE(ema77 @ 2013 12 05, 23:04)
Sveikos,gal zinote gerus teptukus dailei?

Manau kiekviena turi prisitaikyti sau
An db neblogi E.Mi teptukai
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 05, 22:03)
jeeee  thumbup.gif  pagaliau apturėjau TOBULĄ modelį, kuris leido daryt ką noriu (ačiū Jurgin@ ) tai va ir pridariau  blush2.gif  ax.gif

Senses 900, HG Arctic freze(01433) , HG 01535 + emi dažai ir folija

user posted image

user posted image

Nuostabus darbelis thumbup.gif saunuoles, ir meistre, ir modelis neinoringas 4u.gif
Atsakyti
ingeborgita2, vau, negaliu atsižiūrėti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 12 05, 15:44)
parodykit kokį konkrečiau ėmėt? Aš golden rose lakų užsipirkau, dabar štampuko reik  smile.gif

As pirkau visa pakuote. Pigiau gavos nei atskirai viska susipirkineti smile.gif
http://www.konad.co....french-set.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 06 gruodžio 2013 - 02:30
QUOTE(BigBang @ 2013 12 05, 21:20)
Labai tvarkinga, bet dėl grožio ginčinamasi,man tarkim nelabai gražu. Prikerzavota atrodo  blush2.gif Bet kaip sakant juk neturi visiems būt gražu, svarbu klientė patenkinta išėjo wink.gif

Man irgi truuti nepatiko, bet ne del kringeliuku, bet del odeliu, ar man cia vienai jos tokios pumputes atrodo, labai noretusi apkirpti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lilget @ 2013 12 05, 21:53)
Ingeborgita turiu emi sidabrine ir is nagavitos ausine tai ta auksine dar dar , o ta emi nu isvis sss... ir tepu storiau ir dvi min uv laikau 20s vesinu tada spaudziu kazkaip nesigauna taip tobulai kaip pas jus  verysad.gif

pabandyk 4min, 30 sek vesint. ir kai pridedi folija, labai stipriai prispaust, tik netrink. Ir greitais judesiais. Stipriai prispaudei ir atitraukei staigiai. Trinsi - isslydines folija.
o siaip as tai made in china is ebay nusipirkau folijos, tai ji man daug geriau limpa, nei CNI, kur mokejau x3 daugiau.
Atsakyti
Ingeborgita2 labai labai wub.gif

As kiek supratau ( turbut paskutinei "daejo" lotuliukas.gif ) tai cia stampavimas gaunas vos ne su kievienu nail art laku, nes jis tirstesnis? Isbandziau vakar Color club nail art gal 5 spalvas ir su visom kuo puikiausiai atsispaudzia (isskyrus auksini ir sidabrini verysad.gif , del kuriu realiai ir pirkau ta pakuote biggrin.gif tas blizgis toks skystenis, o kitos spalvos liuksiskai )
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2013 12 06, 06:46)
Isbandziau vakar Color club nail art gal 5 spalvas ir su visom kuo puikiausiai atsispaudzia (isskyrus auksini ir sidabrini  verysad.gif , del kuriu realiai ir pirkau ta pakuote  biggrin.gif tas blizgis toks skystenis, o kitos spalvos liuksiskai )

Kokios cia pas tave konkreciai spalvos? As turiu ir naudoju sidabrini holografini ir esu nuziurejus juoda holografini, tik nu, dar ruosiauos moraliskai isleist tokia suma del tokio sudeliako doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2013 12 06, 07:29)
Kokios cia pas tave konkreciai spalvos? As turiu ir naudoju sidabrini holografini ir esu nuziurejus juoda holografini, tik nu, dar ruosiauos moraliskai isleist tokia suma del tokio sudeliako doh.gif  lotuliukas.gif

Geltona, zalia, raudona, juoda, balta biggrin.gif plius auksinis ir sidabrinis blizgis, man labiausiai reikejo kad jie tiktu doh.gif

color club

tik as aisku radau tkmax uz 9 gal svariukus mirksiukas.gif bet geri, neseni ta prasme biggrin.gif buvo daug grazesniu variantu, bet va man reikejo tu blizgalu, kurie nekazka su tuo stampuku, bet manau kazka sugalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti