Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(skaidra111 @ 2013 12 04, 16:30)
tokiu atveju pasiulyciau vilniaus baldu kombinata, jie turi savo gobelenu tarp kuriu yra ir graziu ir kokybisku, pasiima balda pervelka ir atveza atgal, viska padaro labai neblogai.
O ju gobelenai yra ju pard, savanoriu pr. mazdaug apie viduri.

aciu, reiks pasidometi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 12 04, 17:36)
mirksniuk atsimenu , bet sofos modeliuko nebepamenu, gal galetum ikelt primint.

štai tokia smile.gif
user posted image

Enia, gražūs virtuvės baldai wub.gif tik man baras prie tokių baldų per daug paprastai atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 04 gruodžio 2013 - 19:31
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 12 04, 19:30)
Enia, gražūs virtuvės baldai wub.gif tik man baras prie tokių baldų per daug paprastai atrodo ax.gif

Oi, su tuo baru, ir apskritai stalvirsiu (reikejo imt akmens mase) tai mano silpnoji vieta doh.gif Pataupem medziagom, ir stai turiu dabar mozoli, kuris pastoviai grauzia akis doh.gif Na bet nieko, ateityje planuoju atsisakyt to baro visai, ir ten tiesiog padaryt kampines lentineles bei spintele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enia: 04 gruodžio 2013 - 19:44
Enia, mesk greičiau tą barą lauk. Kaip jis gadina vaizdą tavo lengvai klasikinėje virtuvėje. Galima bet ką toje vietoje statyti, kad ir gėlę didelę.
Mirksniuk, dalinkimės galvos skausmu perpus smile.gif Mano baltoji akmens masės kriauklė po 4 metų naudojimo dugne yra vos ne asfalto spalvos. Valikliai rūgštiniai ir kiti duoda tik laikiną rezultatą. Bandžiau dugną šlifuoti švitriniu popieriumi, laikinai pagerėja. Gal reiks panaudoti smulkesnį poliruoklį g.gif Keisčiau, bet ne taip viskas paprasta. Stalviršis- granito, jo nepjaustysi kada užsimanęs. Jei nors keliais mm bus didesnė- netilps. Gal sakau, kreiptis į tuos , kurie ką nors gamina iš akmens masės? Gal turi kokių profesionalių atnaujinimo priemonių?
Man tai gražu ir švaros įspūdis balta kriauklė. Pas mane pieno spalvos, toks pats maišytuvas, net virdulį priderinau ir spintelių rankenėles tip top. Tik tas nuvalymas... verysad.gif
Atsakyti
Enia, jei jau tas baras tau pačiai mozolis, tai tada atviriau pasakysiu ax.gif mesk jį lauk kuo greičiau, nes gadina visą gražų vaizdą, atrodo lyg kokia nevykusi lyginimo lenta pastatyta unsure.gif

Iš kaimo, aš anksčiau buvau radus čia forume rekomeduotą kažkokį valiklį, kur Ermitaže būdavo pirkti, bet neradau tada prekyboj, o dabar tai ir pavdinimo neprisimenu doh.gif pas tave po 4 metų, o pas mane po metų naudojimo baisu - paprasti valikliai nieko neišvalo, šiek tiek geresnė situacija su actu, bet ir tai.. o dar ir kažkokia danga ta kriauklė dengta, kuri turėtų palenginti priežiūrą, bet efekto jokio nesijaučia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 04 gruodžio 2013 - 20:08
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 12 04, 19:55)
Mirksniuk, dalinkimės galvos skausmu perpus smile.gif Mano baltoji akmens masės kriauklė po 4 metų naudojimo dugne yra vos ne asfalto spalvos. Valikliai rūgštiniai ir kiti duoda tik laikiną rezultatą. Bandžiau dugną šlifuoti švitriniu popieriumi, laikinai pagerėja.

ar bandei amway skalbiniu balikli? miltelius paberi kriaukleje ir butinai uzpili karstu vandeniu, suputoja ir po 20 min stebuklas, bent pas mane:)

radau svetaine:
http://www.skeppshol...n...9&preview=0
jeigu norite daugiau foto spauskite Bilder, siaip imeciau viena is klasikiniu interjeru, bet ten daugybe mano skonio, skandinaviskos klasikos wub.gif tikrai nemazai i ka paziureti galima
Atsakyti
Mano plautuve kremine po metu vis dar gerai atrodo, jokiu agresyviu valikliu dar nenaudojau.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 12 04, 14:58)
Ir kodėl šopotombigsmile.gif  Taigi labai smagu už jus..

Tai, jei ant grindų, tai galima jau Kalėdas sutikti tikrai naujuose namuose.. kad ir ant pagalvėlių  biggrin.gif
Darbingų atostogų mirksiukas.gif  Ir lauksim su šviesiais reportažais  mirksiukas.gif

todel kad nepersokus griovio nesakyk op rolleyes.gif

sienos dar nedazytos.. bet jos gali palaukt... na virtuve gerai butu susirinkt, kad butu kur vaikam valgyt padaryt ir kaledini pyraga iskept wub.gif stalvirsi zadejo iki 20tos pagamint, tai gal kaip nors spesim wub.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 04, 15:09)
Ir kaip tik eglutei daug vietos bus bigsmile.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Mirksniukas @ 2013 12 04, 19:30)
štai tokia smile.gif

kokia faina wub.gif
mum reik kampo ir tik kampo... bet net neisivaizduoju kokio... ai bet palauks... neforsuosiu, nors diedas baisiai spaudzia...atsinesim dviviete sofkute su foteliu is ukinio ir bus gerai lotuliukas.gif kolkas man gera ir ant grindu sedet wub.gif kavute va pvz siandien gerem....
user posted image

labanakt 4u.gif
Atsakyti
Akvilyte, kokia man jūsų grindų spalva graži wub.gif turbūt kad pati tokios norėjau tongue.gif na, bet turiu, ką turiu.

dėl sofų, tai mes jau metai kaip name gyvenam, o sofa tik dabar bus. iki vasaros ant pintų terasos baldų svetainėj sėdėjom, paskui visa vasara terasoj praleista, į vidų tik miegot sugrįždavom.. rolleyes.gif o rudeniop susinešėm nuo terasos du medžiaginius krėslus atsilenkiamus ir ant jų tv žiūrim iki šiol smile.gif arba nuo kėdžių prie valgomojo stalo. bet kažkada vyrui prasitariau: aš į svečius dabar noriu jau vien dėl to, kad ten galima minkštai išsidrėbus pasėdėti biggrin.gif taip ir atėjo laikas sofos pirkimui - ilgai išlauktas ir dėl to tik dar smagesnis smile.gif man atrodo, kad geriau išieškoti, išlaukti savo daikto, nei pirkti bet kokį, kad tik erdvę užpildytum, o paskui vis tiek galvoti, kad "ai, kada nors vis tiek pasikeisiu".
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 12 04, 20:55)
. Gal sakau, kreiptis į tuos , kurie ką nors gamina iš akmens masės? Gal turi kokių profesionalių atnaujinimo priemonių?
Man tai gražu ir švaros įspūdis balta kriauklė. Pas mane pieno spalvos, toks pats maišytuvas, net virdulį priderinau ir spintelių rankenėles tip top. Tik tas nuvalymas... verysad.gif

baliklis ACE ir dujokaukė biggrin.gif pamatysit, ko nematę biggrin.gif
Atsakyti

Aš savo šviesią akmens masės kriauklę su valgomąja soda kuo puokiausiai išvalau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 12 04, 22:30)
Akvilyte, kokia man jūsų grindų spalva graži wub.gif turbūt kad pati tokios norėjau tongue.gif na, bet turiu, ką turiu.

dėl sofų, tai mes jau metai kaip name gyvenam, o sofa tik dabar bus. iki vasaros ant pintų terasos baldų svetainėj sėdėjom, paskui visa vasara terasoj praleista, į vidų tik miegot sugrįždavom.. rolleyes.gif o rudeniop susinešėm nuo terasos du medžiaginius krėslus atsilenkiamus ir ant jų tv žiūrim iki šiol smile.gif arba nuo kėdžių prie valgomojo stalo. bet kažkada vyrui prasitariau: aš į svečius dabar noriu jau vien dėl to, kad ten galima minkštai išsidrėbus pasėdėti biggrin.gif taip ir atėjo laikas sofos pirkimui - ilgai išlauktas ir dėl to tik dar smagesnis smile.gif man atrodo, kad geriau išieškoti, išlaukti savo daikto, nei pirkti bet kokį, kad tik erdvę užpildytum, o paskui vis tiek galvoti, kad "ai, kada nors vis tiek pasikeisiu".

irnesakyk.gif kadangi pirkom likutines grindis tai situ uzteko tik vaiku kambariam smile.gif ir tai cia tik kampukas... jos tokios smagiai margos lotuliukas.gif visur kitur bus naturalios spalvos biggrin.gif

romantika ne kitaip bigsmile.gif
gaila kad mes tik rudeni terasa damusem, laukiu nesulaukiu pavasario ir vasaros, kai jau galesim pilnu chodu ja naudotis wub.gif
bet dar reikia ziema pergyventi biggrin.gif bet siemet ji jau smagesne bigsmile.gif pernai tai viduj puse ziemos raudonas plytas murijau po moli vaiksciodama.... o dabar va jau ant mediniu grindu priesais ta siena siltai sedesiu wub.gif
Atsakyti