Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(2rasa5 @ 2013 12 06, 08:07)
Sveika, as irgi rinkausi dryzuotus, pasiziurek Kaune yra dangustudija.lt

Ačiū 4u.gif Jie tik priima užsakymus ir veža.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 12 05, 15:21)
Merginos, gal žinote, kur didesnis pasirinkimas tapetų Vilniuje, kad nereiktų laukti, kol atsiųs? Neskaitant Senukų, Iris, Dubingių. Reikia elementarių dryžuotų, niekur nėra  doh.gif

Dar yra tokia parduotuvėlė Olandų gatvės apačioje virš maximytės. Negarantuoju, kad bus, bet ten kiek asortimentas kitas būna nei kitur, tai pažiūrėkite.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2013 12 06, 10:11)
Dar yra tokia parduotuvėlė Olandų gatvės apačioje virš maximytės. Negarantuoju, kad bus, bet ten kiek asortimentas kitas būna nei kitur, tai pažiūrėkite.

Jau irgi buvau biggrin.gif nėra...
Nu bet absurdas, kad elementarių tapetų negalima 2 rulonėlių niekur įsigyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 12 06, 11:35)
Jau irgi buvau biggrin.gif nėra...
Nu bet absurdas, kad elementarių tapetų negalima 2 rulonėlių niekur įsigyti  doh.gif

As sitam puslapy radau, tik nezinau kaip jie naturoj atrodo, bet raso pristatymas 2-3 dienos.
http://www.tapetupar.../bohemia-3.html
Atsakyti
Cia manes daug kas klausia virtuves meistru kontaktu, tai gal parasysiu cia 4u.gif
VIRTUVE
Nes pasirodo jie jau ir svetaine turi, kai as gaminausi dar neturejo smile.gif
Atsakyti
jei pas mane nera plyteliu bendroj erdvej (bet matosi virtuvines aslos gabaliukas) tai ka man det po zidiniu????rytoj prieisim prie tos vietos su grindim ir neturiu jokiu minciu.... dar seniai seniai galvojau det zalvario lapa.... bet dabar ziuriu kad tas zalvaris man ten visiskai ne i tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 06, 13:12)
jei pas mane nera plyteliu bendroj erdvej (bet matosi virtuvines aslos gabaliukas) tai ka man det po zidiniu????rytoj prieisim prie tos vietos su grindim ir neturiu jokiu minciu.... dar seniai seniai galvojau det zalvario lapa.... bet dabar ziuriu kad tas zalvaris man ten visiskai ne i tema g.gif

yra variantas deti ta pacia medziaga is ko darei zidini, jeigu plytos tai plytas, jei akmuo tai akmeni.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 06, 12:12)

Kodėl žalvario lakštas ne į temą g.gif Pas tave jis kaip tik būtų thumbup.gif , o va stiklas tai jau nea biggrin.gif Arba lieka plytelės, kurios naudojamos virtuvėje, bet plyteles ir medines grindis sunku gražiai suvesti be papildomų juostų ir visokio kito "gėrio" kurie paslėptų sujungimus dviejų skirtingų dangų.
Žinok tas žalvaris visai nieko sprendimas, o jeigu tu jį dar ir turi, tai nevark su pamąstymais, ir klok jį prie židinuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaidra111 @ 2013 12 06, 12:21)
yra variantas deti ta pacia medziaga is ko darei zidini, jeigu plytos tai plytas, jei akmuo tai akmeni.

nei to nei to ner....
QUOTE(TuDa @ 2013 12 06, 12:26)
Kodėl žalvario lakštas ne į temą g.gif Pas tave jis kaip tik būtų thumbup.gif , o va stiklas tai jau nea biggrin.gif

Žinok tas žalvaris visai nieko sprendimas, o jeigu tu jį dar ir turi, tai nevark su pamąstymais, ir klok jį prie židinuko mirksiukas.gif

sakai g.gif stiklo tai diedas sake ne ne....

neturiu, bet nusipirkt ne problema biggrin.gif yra vario arba zalvario g.gif gal tada isvis vari det g.gif prie raudonos sienos susisauktu g.gif

aisku niekas man neduos parsivezt viena toki viena toki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 06, 12:38)
aisku niekas man neduos parsivezt viena toki viena toki  doh.gif

o kodėl neduos? manau, kad gražiai paprašius viską duoda tongue.gif bent man pagrindinių įsirenginėjimų eigoj nepasitaikė, kad kažko neduotų - pinigus už abu paliksi ir susitarsi, kad vieną grąžinsi.
pritariu TuDai, kad žalvario ar vario lakštai Tavo namuose tikrai turėtų gražiai derėti wub.gif

pas mane pačią po krosnele plytelės, nors daugiau grindininių plytelių erdvėj ir nėra, virtuvėj tos pačios parketlentės kaip ir visur kitur.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 06, 14:38)
nei to nei to ner....
----
neturiu, bet nusipirkt ne problema  biggrin.gif  yra vario arba zalvario  g.gif  gal tada isvis vari det  g.gif  prie raudonos sienos susisauktu  g.gif

aisku niekas man neduos parsivezt viena toki viena toki  doh.gif

Ai, ten gi ta raudonų plytų siena ne prie židinio? g.gif

Gal vis tik vario lakštas geriau spalviškai jums tiktų.. Turėtų įdomiai žiūrėtis.. bigsmile.gif
Arba, jei raudonų plytų siena kažkur netolies, gal galima vis tik su plytom sužaisti..
Oi, kūrybinė jums dar viena užduotis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 12 06, 12:38)
sakai g.gif  stiklo tai diedas sake ne ne....

Ankstesniam name taip buvo pas mus padaryta. Kadangi ten židinys atsirado vėliau negu parketas, tai paklojom žalvarį, nors iš pradžių galvojom nieko nekloti, bet labai jau nesaugiai jautėmės. MB dar truputį jį padaužė, kaip liaudis sako- pačikanino, kad nebūtų lygus. Gerai atrodo, tik gaila neturiu foto. Židinys savo forma ten labai panašus į jūsų.
Atsakyti