Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(Mirksniukas @ 2013 12 08, 17:55)
labas visoms  4u.gif

kad jau pagaliau turim sofą, tai atėjo laikas ir užuolaidoms. dėl jų ateinu čia

4u.gif Gali būt,kad kaip visada neįsiskaičiau ką parašėt,tai sory iš karto.

Man gartraukio dalis, schmoll.gif siena g.gif ką nors sugalvokit,dekorą ar spalvą ar dar ką,jūs juk mokat. mirksiukas.gif
Stalas,kam ten jį prilipdėt? Atitraukit ar netelpa g.gif

Man ir nuogi langai gražu,bet jei klausiat,tai,aš už spalvotas užuolaidas,arba tapetus,ar iš viso kažką su raštais,gėlių motyvais,nes sofa kaip į svečius atėjus biggrin.gif Puikiai žinau,kad siūlyt lengva,o pasidaryt kainuoja.

Virš tokių sietynų,man pav. patinka dekorai.
užuolaidoms
http://www.ldeco.lt/...blendworth.html
man tokie patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 09 gruodžio 2013 - 13:30
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 09, 13:19)
4u.gif Gali būt,kad kaip visada neįsiskaičiau ką parašėt,tai sory iš karto.

Man gartraukio dalis, schmoll.gif siena g.gif ką nors sugalvokit,dekorą ar spalvą ar dar ką,jūs juk mokat. mirksiukas.gif
Stalas,kam ten jį prilipdėt? Atitraukit ar netelpa g.gif

Man ir nuogi langai gražu,bet jei klausiat,tai,aš už spalvotas užuolaidas,arba tapetus,ar iš viso kažką su raštais,gėlių motyvais,nes sofa kaip į svečius atėjus biggrin.gif Puikiai žinau,kad siūlyt lengva,o pasidaryt kainuoja.

Virš tokių sietynų,man pav. patinka dekorai.

jei čia apie tą pliką sienos dalį tarp gartraukio ir plytelių, tai gartraukis bus iki plytelių nuleistas biggrin.gif plyteles neseniai suklijavo, vyras dar neprisiruošė didžiam darbui wink.gif
stalą nuo lango atitraukt? nea, neišeina, per mažai vietos virtuvėj, kaip gaila bebūtų. o ant terasos durų neužstatysiu, nes vos atšilus pro ten didysis eismas prasideda smile.gif
už visas kitas pastabas irgi ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 09 gruodžio 2013 - 13:36
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 12 09, 13:31)
jei čia apie tą pliką sienos dalį tarp gartraukio ir plytelių, tai gartraukis bus iki plytelių nuleistas biggrin.gif plyteles neseniai suklijavo, vyras dar neprisiruošė didžiam darbui wink.gif
stalą nuo lango atitraukt? nea, neišeina, per maži vietos virtuvėj, kaip gaila bebūtų. o ant terasos durų neužstatysiu, nes vos atšilus pro ten didysis eismas prasideda smile.gif
už visas kitas pastabas irgi ačiū smile.gif

ne tik tas tarpas,bet visa siena,man patrukdė biggrin.gif

stalą,kaip atšils ir patrauksit,mano stalas ir kartais keliauja
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 09, 13:34)
ne tik tas tarpas,bet visa siena,man patrukdė biggrin.gif

stalą,kaip atšils ir patrauksit,mano stalas ir kartais keliauja

biggrin.gif o man netrukdo, nes toks sumanymas ir buvo ir man jis patinka smile.gif
stalo netrauksiu - bjaurieji baldų kojelių lipukai ir taip jau grindis sugadinę virtuvės zonoj, kur dabar stalas stovi mad.gif nooors, gal ir nebloga mintis truktelėti kiek labiau nuo spintelių. ir kilimuką reiktų patiesti po tuo stalu ir kėdėm turbūt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 12 09, 13:41)
biggrin.gif  o man netrukdo, nes toks sumanymas ir buvo ir man jis patinka smile.gif
stalo netrauksiu - bjaurieji baldų kojelių lipukai ir taip jau grindis sugadinę virtuvės zonoj, kur dabar stalas stovi mad.gif nooors, gal ir nebloga mintis truktelėti kiek labiau nuo spintelių. ir kilimuką reiktų patiesti po tuo stalu ir kėdėm turbūt. g.gif

irnesakyk.gif buvo tai tegul ir lieka.

Nenusiplauna,nenusivalo, g.gif kas per lipdukai?
Kilimas po stalu gražu,bet neturiu kantrybės tiek siurbt, ant grynų grindų atrodo trupinėlių ar kitų šiukšliukų tiek nesirenka,bet ant kilimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 09 gruodžio 2013 - 15:24
Lyrika, labai grazios spalvos miegamajam, labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eden@: 09 gruodžio 2013 - 16:01
QUOTE(Barboraaa @ 2013 12 09, 15:22)
irnesakyk.gif buvo tai tegul ir lieka.

Nenusiplauna,nenusivalo, g.gif kas per lipdukai?
Kilimas po stalu gražu,bet neturiu kantrybės tiek siurbt, ant grynų grindų atrodo  trupinėlių ar kitų šiukšliukų tiek nesirenka,bet ant kilimo doh.gif

tie lipukai pastoviai atšoka/pasislenka nuo kėdžių kojų ir grindis ištepa tais klijais, kuriais jie sutepti. išbandėm jau kelias skirtingas jų rūšis, vis tas pats. grindys lieka išterliotos klijų mase, kuri paprastai nenusivalo, reikia trinti, o betrinant ir parketlenčių spalva apsitrina tose vietose doh.gif
kadangi ant mūsų tamsių grindų ir taip kiekvienas trupinys matosi, po kiekvieno valgymo turiu susiurbti, tai man kaip tik ant kilimo atrodo, kad viskas mažiau matytųsi (+ grindys apsaugotos).
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 12 09, 16:18)
tie lipukai pastoviai atšoka/pasislenka nuo kėdžių kojų ir grindis ištepa tais klijais, kuriais jie sutepti. išbandėm jau kelias skirtingas jų rūšis, vis tas pats.

Mesk lauk tuos klijuojamus -imk pakalamus, tai tikrai nei jie atšoka nei ką, turiu jau penkti metai, laiko kuo puikiausiai. Žinau, kad tie prilijuojami taip išdarinėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Lyrika, kaip man fainai is svanaudisku poziciju, nes as irgi susideliojus is tokiu vaizdu ir ciut vis kvirbedavo mintis - nebus ta zydra salta. Nu ne kiek! Vat ir rasoma, kad zydra spalva labai tinka miegamajam.

O del juodos, tai labai slidus reikalas. As juodus akcentukus prie turkio ir baltos i vonia derinu. O del miegamojo.. kad vat nesugadintu to lengvumo.. Sviesos nebuna per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 12 09, 21:32)
Lyrika, kaip man fainai is svanaudisku poziciju, nes as irgi susideliojus is tokiu vaizdu ir ciut vis kvirbedavo mintis - nebus ta zydra salta. Nu ne kiek! Vat ir rasoma, kad zydra spalva labai tinka miegamajam.

O del juodos, tai labai slidus reikalas. As juodus akcentukus prie turkio ir baltos i vonia derinu. O del miegamojo.. kad vat nesugadintu to lengvumo.. Sviesos nebuna per daug mirksiukas.gif

aciu aciu 4u.gif va as ir galvoju, kad gal tamsi spalva gali padaryt kambari toki is dalies labiau klasikini, bet tuo paciu ir sunku. o dabar kambarys tikrai labai siltas, toks sviesus sviesus(foto to nera), lengvas ir tikrai nera saltas.
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2013 12 09, 13:52)

suprantu, tavo norą įnešti tamsesnę spalvą, nes ir man, pažiūrėjus į Tavo foto, kažkodėl atsvaros šviesumui užsinorėjo smile.gif pabandžiau įsivaizduoti, kaip tamsios komodos susišauktų su visa šviesia aplinka ir radau tokią foto (na, ne visai kaip pas tave, bet spalvinė gama panaši):
user posted image

dėl stalinių šviestuvų, tai kadangi man pačiai stikliniai jie nepatinka, nesugebu būti objektyvi blush2.gif
krištolinių stalinių lyg būna g.gif  na, bent jau su dzinguliukais prikabintais tai tikrai.

dekui, pradzioje tamsia spalva pabandysiu inesti detalemis(paveikslu remai,gal sviestuvas koks ar pan) ir paziuresiu, ar nebus gana smile.gif

QUOTE(Eden@ @ 2013 12 09, 17:00)
Lyrika, labai grazios spalvos miegamajam, labai  wub.gif

dekui, visai netiketai taip gavosi, ilgai masciau su kuo "supirsti" pilka ir balta spalvas, gavos tikrai neblogos pirslybos thumbup.gif
Atsakyti
lyrika, as bandyciau ivesti tamsia spalva, neapsiribociau vien tik balta pilka melsva ir sviesiu kambariu
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 12 09, 22:32)
lyrika, as bandyciau ivesti tamsia spalva, neapsiribociau vien tik balta pilka melsva ir sviesiu kambariu

kol kas pabandysiu pakabinti tamsaus remo veidrodi, tamsius remus su nespalvotom foto virs lovos, gal koki dar niekala tamsu, o jeigu bus maza, tada keisim komodas, nes sios komodos jau suplanuotos i drabuzine, dabar tik laikinai stovi.
Atsakyti